Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jaká je sankce,když se nedostavím na jízdu.Nedošlo k tomu úmyslně,ale buď jsem si špatně zapsala čas jízdy nebo mi byl omylem sdělen jiný čas učitelem.Stalo se to poprvé a neměla jsem důvod nezúčastnit se jízdy,když jsem si kvůli tomu posunula i čas nástupu na směnu do práce.Děkuji za odpověď.
Dobrý den, tak zavolejte dnes nebo zítra p. Tiché už jsem s ní o tom mluvil a dohodli jsme se, že žádnou sankci mít nebudete :-) Hezký den
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy a kam se odevzdává lekářské potvrzeni. Čekám již na závěrečnou zkouškou. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, lekařské potvrzení si uchovejte až do závěrečné zkoušky, kde budete p. komisařem poučena, že je nutno jej odevzdat na Magistrátě města Ostravy (až po úspěšně vykonané zkoušce :-)
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, jak dlouho trvá hodina výuky teorie, která probíhá každý týden? Děkuji moc za odpověď.
Dobrý den, jedna hodina trvá dle zákona 45 min. ovšem na Vysoké škole báňské a na Janáčkově konzervatoři se učí více hodin, dle dohody, začátek je na obou školách v 18 hodin. Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, nejsem si jistá, jestli jsem dobře pochopila začátky kurzů. Ráda bych navštěvovala ten na VŠB, kdy je možné začít? Děkuji
Dobrý den, na VŠB začíná každé pondělí nový kurz těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat kolik bych platila peněz měsíčně kdybych si vzala řidičský průkaz na splátky? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, splátkový kalendář si určuje klient sám, zpravidla od 500,- měsíčně. Hezký den :-)
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat.Jestli je pravda,že kdyz u závěrečné zkoušky neudělám jízdy, musím zaplatit za novou zkoušku poplatek na magistrátu 400 a ješte autoškole 300 nebo jen na magistrátu?
Dobrý den, při neúspěchu u záverečných zkoušek z praktické jízdy autem je opravdu třeba zaplatit za opakovanou zkoušku Magistrátu města Ostravy 400,- Autoškola na opakovanou zkoušku z jízdy musí poskytnout někdy až 3 výcviková auta a 3 učitele proto se i autoškole standartně platí 250,-
Dobrý den, prosím Vás o informaci zda výuka teorie probíhá i o víkendech a zda je možné absolvovat celý výukový cyklus pouze o víkendech případně pátcích večer. Děkuji za odpověď
Dobrý den, výuka teorie o víkendech bohužel neprobíhá, o víkendech probíhá pouze praktický výcvik v autě. Pokud však kontaktujete p. Tichou (776 216 927) nebo ještě lépe zažádáte o zpětné volání prostřednictvím našeho "on-line kontaktu" snad nějaké řešení s p. Tichou naleznete. Je moc hodná a dovede si poradit v každé situaci :-)
Dobrý den, kdy mohu nastoupit do Vaší autoškoly? Jsou nějaké stanovené termíny? Pracuji ve dvou směnném provozu. Je možné absolvovat jízdy a teorii v podvečerních hodinách a o víkendech? Děkuji za odpvěď.
Dobrý den, kurzy začínají každý týden v pondělí v naší učebně na VŠB nebo ve středu na Janáčkově konzervatoři. Výuka teorie probíhá v obou případech v 18 hodin večer. P. Tichá Vás ráda uvítá i bez přihlášky a vše Vám vysvětlí. Výuka praktických jízd je bez problému možná také ve večerních hodinách a naši učitelé jezdí také i o víkendech. Jsme si tedy jisti, že Vám můžeme vyhovět. Hezký den :-)
Dobrý den, konečně jsem udělala zkoušku z jízdy a chtěla bych pochválit pana učitele Michala Šrámka, je nejlepší a zasloužil by nějaké veliké prémie navíc :-D A pan Šrámek to opravdu umí i s tragédama jako jsem třeba byla já :-D , takže posílám velký dík a všem doporučuji hodiny u něho ;-)
Dobrý den, děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás a naše učitele velmi důležitá. Panu Šrámkovi vše vyřídíme, bude mít velkou radost. Přejeme Vám mnoho úspěchu s novým řidičákem :-)
Chtěla bych poděkovat p.učiteli Michalovi Šrámkovi za jeho příjemný přístup a kvalitní výsledky, jenž jsem ukázala na závěrečných zkouškách a byl mi vydán ŘP. Chci mu tímto poděkovat. Děkuji
Dobrý den, děkujeme za kladnou zpětnou vazbu, velmi si toho vážíme :-), Vaše poděkování p. Šrámkovi vyřídíme. Mějte se hezky :-)
Dobry den kdy je prosim nejblz termin zaverecnich zkousek dekuji
Dobrý den, termín závěrečných zkoušek přiděluje magistrát města Ostravy na konkrétní jméno každého žáka, bohužel je to poměrně komplikovaný systém, protože my jako autoškola musíme nejprve nahlásit městu Ostravy že ten konkrétní žák ukončil výcvik a magistrát má 15-ti denní lhůtu na přidělení termínu. Proto je nutné pro závěrečný termín zavolat p. Tiché. Snad jsem vše vysvětlil... přeji hezký den :-)
Dobrý den chtěl bych se zeptat: a) jestli bude cena 7500,-Kč pro studenty i po prázdninové akci? b) jestli máte dostatek instruktorů, nebo se mi může stát že měsíc před svými 18 narozeninami budu chtít začít dělat jízdy, ale kvůli přeplněnosti nebudu moct? c) jak dlouho trvají jednotlivé teoretické studijní bloky a jestli když budu chodit 4 týdny po sobě na VŠB tak budu mít za sebou kompletní přípravu? A kdybych náhodou jednu vynechal tak bude zase až za 4 týdny? d) praktický výcvik zdravotní přípravy a výcvik v praktické údržbě vozidla se počítá do těch 14 hodin (po 1,5 hodině) nebo je to ještě navíc? Předem děkuji za zodpovězení všech dotazů :-)
Dobrý den, a) v tuto chvíli neuvažujeme o zvýšení ceny, ale bohužel Vám to nemohu zaručit. b) instruktorů i aut máme dostatek c) teoretický studijní blok trvá max. 8 týdnů pokud to není rychlokurz d) praktický výcvik zdravotní přípravy a výcvik v praktické údržbě vozidla se nepočítá do těch 14 hodin (po 1,5 hodině) Nejlepší varianta pro Vás by asi byla odevzdat přihlášku již teď, tím byste měl zaručenou cenu 7 500,- a také již teď začít docházet na teoretickou přípravu. popřípadě si můžete odjezdit pár jízd, zkrátka stát se manažerem své autoškoly :-) Pokud ovšem máte čas :-) Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se má při podání přihlášky odevzdat i výpis z rejstříku trestu. Děkuji
Dobrý den, výpis z rejstříku k přihlášce podávat nemusíte, hezký den :-)
Dobry den plati se pred zkouskama nebo az po dekuji za odp
Dobrý den, platbu je třeba učinit nejpozději v den závěrečné zkoušky. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli uvedená cena výuky (pro sk.B) je pro všechny stejná, nebo se liší cena pro studenty a cena pro lidi, kteří nestudují?Děkuji
Dobrý den, v rámci prázdninové akce je cena pro všechny stejná :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...