Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Vážený Radku, můžete být rád, že jste dříve nastoupil do auta a nebyl jen seznámen. Já jsem začala jezdit taky hned a naopak mi to hodně pomohlo, takže se zkuste zamyslet nad tím, proč vám to ten instruktor asi dovolil, ale zároveň bych chtěla vzkázat mé díky p. Monice, mé učitelce za její trpělivost a ochotu.
Dobrý den, jak už jsme zde psali, otázku jezdit či nejezdit na první jízdě, je třeba zodpovědět u každého studenta zvlášť po individuální poradě s instruktorem. Vaš vzkaz díků paní učitelce Monice nás moc těší a rádi jí ho vyřídíme :-)
Dobry den mam otazku zacnu u vas delat RP s B a budu mit 2 hod jizd pred zaverecnou zkouskou a mesic nebudu moc jit na jizdy budu to potom delat zase znovu ´tech 28 jizd doufam ze ne dekujiza odpov
Dobrý den, po podání přhlášky máte rok a půl na dokončení autoškoly, kterou můžete kdykoliv přerušit tedy třeba i na rok, ale celková doba nesmí rok a půl přesáhnout, v opačném případě musíte autoškolu opravdu znovu celou absolvovat. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak je možné, že jsem na prvních dvou hodinách (u Vás značené jako seznámení s vozem) řídil a jezdil po parkovišti. Pokud Vím, tak paní Tichá říkala, že je to výhradně zakázáno.
Dobrý den, zakázáno to není, záleží na domluvě s instruktorem.
Dobrý den,v pondělí a v úterý 26. a 27.10. mám závěrečné zkoušky.Chci se jenom ubezpečit,zda každý den začínají v 10.15 hodin a co si s sebou musím vzít a jestli nevíte,do které místnosti se mám dostavit nebo mi to řeknou ve vestibulu na informacích?Děkuji za odpověď.
Dobrý den, v pondělí 26.10. v 10 15 hod. ale v úterý 27.10. v 7 15 hod. Sebou si vemte Občanský průkaz a doklad o zaplacení zkoušky na pokladně Magistrátu města Ostravy. Ve vestibulu na informacích jistě obdržíte informaci kam jít; je to v úplně nahoře v pátém podlaží. Navštivte na našem webu sekci "závěrečné zkoušky" kde jsou doplňující informace. Držíme palce :-)
Dobrý den, i když minulý týden proběhl nábor mohla bych přijít i dnes a zapsat se, když jsem ten minulý týden propásla? Díky za odpověď.
Ano, nábory probíhají každý týden. Těšíme se na Vás :-)
Dobrý den, prosím Vás o informaci, zda se budou nabírat noví uchazeči i v listopadu? Poslední termín náboru jsem kvůli nemoci propásla. Děkuji.
Dobrý den, nábory budou v listopadu probíhat každý týden na našich učebnách. Těšíme se na Vás :-)
Dobrý den, už mám po zkouškách a na stránkách Dopravního inspektorátu jsem si přečetla, že pro vystavení řidičáku potřebuju kromě jiného i záznam o zkouškách z odborné způsobilosti. Jak se k němu dostanu? Děkuji
Dobrý den, pokud jste z Ostravy a závěrečnou zkoušku jste dělala v Ostravě tak je záznam o zkoušce na magistrátu tzn. mají ho tam oni :-) , takže Vy ho mít nemusíte.
dobrý den, je možné si naplánovat zkoušky na nějaký konkrétní den dle mého výběru? jak dlouho trvá, než dostanu po zkouškách papír, se kterým můžu pořádat o vydání řp? díky za odpověď.
Dobrý den, o závěrečné zkoušky musíme požádat Magistrát města Ostravy, který nám termíny závěrečných zkoušek přidělí. Naplánovat si termín zkoušky tedy není úplně možné, ale je možné při 15. jízdě v autě (počet jízd naleznete v průkazce) zavolat p. Tiché, která Vám nejbližší termín závěrečné zkoušky sdělí a vy poté můžete přízpůsobit termíny jízd termínu závěrečné zkoušky. Týden po úspěšné závěrečné zkoušce můžete podat žádost o řidičský průkaz (pokud jste z Ostravy). Hezký den :-)
Dobrý den, kdy máte novy nábor uchazeču??? Prosím nejlípe o dva termíny:)
Dobrý den, 14.10. na Janáčkově konzervatoři na učebně v Ostravě centru a 19.10. na Vysoké škole báňské v Ostravě Porubě. Umístění učeben naleznete zde na našich webových stránkách. Těšíme se na Vás :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se bude vyučovat ve středu na Janáčkově konzervatoři? Minule jsem se nemohla dostavit. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, tuto středu tedy 14.10. se budou vyučovat Předpisy o provozu na pozemních komunikacích a souvísející předpisy, bude učit p. Tichá. Hezký den :-)
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak je to s kurzy autoškoly na Petruškově v Zábřehu?Můžu na výuku chodit tam?
Dobrý den, můžete. 14.10. dopoledne na škole proběhne nábor nových uchazečů o řidičské oprávnění a poté tam bude stabilní učebna, kde byste mohla docházet, nevím však zda jste studentka přímo tamní školy, pokud ne je třeba docházku domluvit předem s p. Tichou buď telefonicky nebo na učebně kam normálně chodíte. Hezký den :-)
Dobry den, na minule schuzi nam bylo receno ze chcete kupovat na jare motorku. Chci se zeptat zda kdyz si ted udelam u vas autoskolu na prukaz skupiny B . Zda pak musim delat cele Acko na motorku nebo se tam delaji jen nejake rozdilove zkousky.
Dobrý den, existuje tzv. sdružený výcvik kdy byste odjezdil 28 hodin v autě a předepsaný počet hodin na motorce a do učebny byste musel docházet na předepsaný počet hodin jen pro sk. B tzn. odpadla by Vám teorie na motorku, čímž chci říct, že to není zase tak výhodné. Ovšem finančně je to zřejmě levnější. My však bohužel v současné době žádnou takovou nabídku nemáme, navíc nevím zda se nyní ještě jezdí výcvik na motorku, protože v zimním období neprobíhají zkoušky na magistrátě. V případě dalších dotazů se na mne prosím znovu obraťte :-)
Dobry den chtěl jsem se zeptat mam knihu autoškola 2007 da se sni ještě učit i když je dva roky stara nebo bych si měl raději koupit novou.
Dobrý den, tuto knihu můžete použít při přípravě na závěrečnou zkoušku, doporučuji jí však kombinovat s naším CD. Hezký den :-)
DOBRY DEN CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT MAM VAŠE CD A CHCI NĚCO VYTISKNOUT JE TAM I SPOUSTU VERZÍ PRO TISK ALE NEJDE TO VYTISKNOUT NEVÍTE ČÍM TO JE?PÍŠE MI TO ŽE TAM CHYBÍ NĚJAKY PROTOKOL?
Dobrý den, když spustíte CD tak na úvodní obrazovce je dole tlačítko "TISK". Stisknutím tohoto tlačítka vstoupíte do rozsáhlého tiskového menu, z kterého lze vytísknout téměř jakoukoliv stranu nácházející se na CD. Tiskové menu obsahuje i rozsáhlou nápovědu :-)
Dobry den, zajimalo by mě, kdy máte začátek autoškoly, když se chci přihlásit.
Dobrý den, začátek autoškoly je na našich učebnách vždy v pondělí na Vysoké škole báňské v 18 hod. nebo ve středu na Janáčkově konzervatoři také od 18 hod. Těšíme se na Vás :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...