Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když 9.12. opakuji testy a 10.12. jízdy a mám u sebe průkazku, protože na odpoledne 9.12. mám domluvenou ještě kondiční jízdu, bude nějaký problém kvůli průkazce?Musí se průkazka odevzdávat i před testy?Pokud ano, dostanu ji po testech zpět, abych si mohla odjezdit jízdu a pak ji zase ráno 10.12. přinést sebou nebo si musím jízdu domluvit na dřívější termín?Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud se jedná o opakovanou zkoušku tak to není problém v případě první zkoušky by to problém byl. Takže normálně absolvujte kondiční jízdu a průkazku pak odevzdejte po jízdě učiteli. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když zítra opakuji testy, ale poplatek ještě nemám zaplacen, je možné jej uhradit zítra ráno. Děkuji za odpověď
Dobrý den, to že nemáte uhrazen poplatek za zkoušku den předem je velký problém. Zítra ráno je možné poplatek uhradit ale je zde určité riziko že nebudete připuštěna ke zkoušce. Dostavte se tedy zítra na zkoušku a hned utíkejte uhradit polatek a pokud bude na pokladně fronta poproste všechny at Vás pustí před sebe a pak rychle utíkejte zase nahoru s dokladem o zaplacení zkoušky a snad to stihnete. Držím palce :-)
Dobrý den, chtěla bych se jen ujistit. Mám zítra opakovat testy. Platí začátek v 7:15 hodin? moc děkuji
Ano začátek je v 7:15 hodin. Přejem hodně štěstí :-)
Dobry den zítra opakuju jízdy a techniku jenom jsem se chtěla ujistit jestli to začína v 7.15?nějak jsem si to zapoměla napsat. děkuji
Dobry den ano začátek zítřejší zkoušky je v 7.15 hod. držíme palce :-)
Dobrý den, jsou teď někdy v plánu přednášky na téma "Výuka o ovládání a údržby vozidla". Nejlépe na VŠB. Děkuji.
Dobrý den, přednáška "Výuka o ovládání a údržby vozidla" je plánována na dnešek a s největší pravděpodobností i na příští týden.
Tímto chci poděkovat instruktorce p. Monice za její hezký přístup a vstřícnost, budu na ní vzpomínat jen v tom nejhezčím.
Děkujeme, moc si toho vážíme - my i p. Monika :-)
Dobrý den, již mám určené datum zkoušky a naplanované všechny poslední jízdy. Pracuji a můj zaměstnavatel mě pošle na pro mě důležité školení, které se nedá odložit.Ještě sice nevím přesný termín školení, ale chci se zeptat co by se stalo, kdyby to bylo ve stejný termín jako zkoušky a já se tak zkoušek nemohla účastnit.Děkuji za odpověd
Dobrý den, takovou věc je nutné řešit individuálně s p. Tichou, ale jsem si jist, že nemusíte mít žádnou obavu a že společně řešení určitě naleznete :-) Zkuste ji oslovit v této věci na učebně.
Dobrý den, mohu se prosím zeptat, co bude náplní zítřejší teoretické hodiny, tj. 3.11.?
Dobrý den, zítra se budou na Janáčkově konzervatoři vyučovat předpisy o provozu na pozemních komunikacích. Hezký den :-)
Dobrý den, právě jsem si v příspěvcích přečetla, že zdravotní potvrzení si máme nechat. Když jsem ho odevzdala paní Tiché tak to zařídí paní Tichá? Nebo mi potvrzení vrátí? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, na našich stránkách jste si mohla "stáhnout" dva dokumenty(na našich webových stránkách v sekci "Přihláška). "Žádost o řidičské oprávnění" na níž je také potvrzení od lekaře a tuto "Žádost" musíme my odevzdat na Magistrátu. Druhý dokument :"Posudek zdravotní způsobilosti" musí také potvrdit Váš lekář a s tímto posudkem si potom (po úspěšných závěrečných zkouškách) půjdete zažádat o řidičák na Magistrát. Snad jsem vše vysvětlil :-)
pani ticha dekuji za vse co jste pro nme udelala jste laskava mila a nabyta energii mate pod sebou super kolektiv mejte se jana
Moc Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, jsme velmi rádi, že se Vám u nás líbilo. Přejeme Vám hodně úspěchů s novým řidičákem :-)
Dobrý den, měla bych zájem přihlásit se do vaší autoškoly, ovšem nevim kdy ,kde a v¨kolik přijímate další uchazeče.Termín nejlépe ke konci listopadu.Děkuji za odpověď
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Přihlásit se můžete každý týden na našich učebnách. Každý týden začíná nový kurs. Adresy a časy učeben jsou uvedeny na našich webových stránkách v sekci "učebny". Můžete přijít i bez přihlášky p. Tichá Vás ráda uvítá. Je moc milá a vše Vám vysvětlí. Těšíme se na Vás :-)
Dobrý den,nemohu se dovolat na Váš mobil a potřebovala bych co nejdříve další termín na jízdy a testy.Můžete mi prosím napsat telefon,na kterém bych se mohla s Vámi domluvit?Děkuji
Dobrý den, p. Tichá je momentálně mimo republiku. Dovoláte se na telefon 773 650 996 p. Tichému, který pro Vás termín zajístí. Hezký den :-)
Chtěly by sme moc poděkovat panu učiteli Glincovi, za klidné nervy a ochotu a že jsme díky němu úspěšně zvládly zkoušky.V KLIDU vše vysvětlí a dost nás naučil.Moc moc jsme s ním spokojené.M+P
Vaší pozitivní zpětné vazby si moc vážíme, pan Glinc je opravdu učitel s přátelskou a klidnou povahou. Děkujeme a panu Glincovi vyřídíme :-)
.
28.řijna v 18 hodin neproběhne výuka teorie na Janáčkově konzervatoři z důvodu státního svátku. Za případné vzniklé potíže se omlouváme. Těšíme se na Vás na další přednášce 2.11. na Vysoké škole Báňské a 4.11. na Janáčkově konzervatoři.
Hezké odpoledne přeji. Chtěla bych touto formou poděkovat p. Monice za její pevné nervy, ochotu žákovi vyhovět a přátelský přístup. P.S.: Doufám, že Vás mé parkování a rozjezdy na ruční brzdu nebudou strašit ve snech :-) Hodně štěstí L.
Moc děkujeme :-) P. učitelce Monice vše vyřídíme bude mít velkou radost:-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...