Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobry den chtěl bych se zeptat jak je to s řidičským prukazem mohu si ho udělat uš v 16letech a dostal bych ho ale aš v 18?Děkuji za odpověd
Dobrý den, od zahájení výcviku v autoškole do závěrečné zkoušky nesmí uplynout doba delší než rok a půl a závěrečnou zkoušku však můžete dělat teprve až Vám je 18 let. Teoreticky tedy ano, ale moc to nedoporučujeme, ale konečné rozhodnutí je na Vás a na Vašich zákonných zástupcích. Přejeme hezký den :-)
.
Výuka zdravovědy proběhne v pondělí 14. prosince na Vysoké škole Báňské od 17 hodin. Výuka Ovládání a údržby vozidla bude probíhat každé první pondělí a první středu v měsíci tak jak je napsáno v sekci "učebny". Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
Hezký večer také bych chtěla poděkovat paní Monice za trpělivost a skvělé rady a jen doufám že ji nezklamu! Taktéž mě to čeká zítra a pozítří.
Velmi si toho vážíme p. Monika bude mít velkou radost. Přejeme hodně moc štěstí :-)
Chcela by som sa touto cestou ešte znova poďakovať mojej pani inštruktorke Monike Silackej :)) za trpezlivosť a priateľský prístup vo výcviku , povzbudenie, ale aj pokarhanie a samozrejme celej autoškole, zajtra ma to čakáá uff... :)
Moc děkujeme a držíme moc moc palce :-)
Prosím jen pro upřesnění,jaky je přesný čas začátku zkoušek které probíhají 25.11 a 26.11.Díky za odpověď
Dobrý den, přesný čas začátku je 25.11. - 10 15 hod. a 26.11. - 7 15 hod. (poplatek za zkoušku však musíte mít zaplacen nejméně 1 hodinu předem ). Hezký den :-)
Dobrý den, zaplatila jsem poplatek Magistrátu, kde jsem nahlásila autoškolu Tichá, ale mám pocit, že jsem u autoškola Martin Tichý. Průkazku jsem už odevzdala, protože zkoušky mám příští týden. Je v tom velký problém? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, není v tom problém, pokud se takový případ vyskytne lze to celkem snadno řešit, proto si nedělejte starosti. Držíme Vám palce a přejeme hodně štěstí u závěrečných zkoušek :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je povinná účast na všech hodinách teorie. Děkuji
Dobrý den, účast na všech hodinách teorie povinná není, ale je třeba absolvovat minimum počet hodin stanovených zákonem a to je 6x45 minut .-) Hezký den
Dobrý den, před týdnem jsem začala chodit do vašeho kurzu. Teď bych měla volat na domluvení 1.hodiny v autě. Můžete mi prosím napsat kontakt nebo zda je již 1.hodina domluvena, pak kdy a kde bude probíhat? Děkuji.
Dobrý den, zavolejte prosím na číslo 773 650 996, kde se domluvíte na dalším. Hezký den :-)
Dobry den, mam dotaz ohledne ceny autoskoly, 7500 je pouze nejaka specialni cena pro partnerske skoly nebo pro uplne kazdeho kdo se do vasi autoskoly prihlasi?
Dobrý den, cena 7 500,- je cena pro úplně každého, těšíme se na Vás :-)
Dobrý den, chci se zeptat, zda bude na konzervatoři někdy v blízké době hodina zdravotnické přípravy. Děkuji.
Dobrý den, tak už jsem to konečně zjistil :-) Zdravověda byla na Janáčkově konzervatoři ve středu 18.11. tedy v den kdy píšete svůj dotaz. O tom kdy bude další bohužel nemám informace, ale hned jak to budu vědět zveřejním to v sekci novinky. hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zapsat k vám do autoškoly, tak se chci zeptat, jak vše probíhá, jestli nejdřív musím navštívit určité hodiny teorie a potom až jít k praktickému výcviku nebo můžu obojí dělat zároveň? Ještě se chci zeptat, zda když se kurz platí až po odebrání služby, což bude až po novém roce, se cena 7500,- nijak nezvýší? A co se týče jízd, začíná se na parkovišti a kolik je tam hodin? Po kolika hodinách je výuka v normálním provozu? Poslední otázka, jestli bych se mohla přijít domluvit už zítra na konzervatoř kolem 19hod, abych výuku začala co nejdříve? Děkuji moc za odpovědi.
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Cenu máte garantovanou v momentě odevzdání přihlášky, takže se nezvýší. Praktický výcvik tedy jízdy se začínají na parkovišti a jsou tam dvě vyučovací hodiny, ale je možno i více vše záleží na Vaší domluvě s učitelem :-) Ano přijďte zítra na Janáčkovu konzervatoř p. Tichá Vás ráda uvítá, je moc milá a vše Vám vysvětlí. Těšíme se na Vás a přejeme hezký (následující) den :-)
Dobry den,chtel jsem se zeptat,zdali se muzu prihlasit do vasi autoskoly dnes v pet hodin v porube......chtel jsem se zeptat jestli je nutne chodit na hodiny teorie,ptz jsem hodne vytizeny a na jizdy se domlouvat telefonicky
Dobrý den, ano dnes se můžete přihlásit, můžete přijít i bez přihlášky. Co se týče docházky do učebny lze pro Vás stanovit individuální plán, jsem si jist, že s p. Tichou řešení naleznete, je moc milá a vyjde Vám vstříc :-)
Dobry den 15.7:2009 jsem zacal delat u vas autoskolu 24 jizdu jsem mel 30.9.2OO9 a od te doby jsem nebil na autoskole je tam nejaky problem,nebo staci zavolat pani tiche a dohodnout si uplne dokonceni autoskoly dekuji
Dobrý den, žádný problém tam není zavolejte buď p. učiteli nebo p. učitelce u kterého jste jezdil nebo zavolejte přímo p. Tiché. Hezký den :-)
Dobrý den, mám za sebou úspěšné závěrky (12.11.) a chtěla bych si tedy zažádat o vydání ŘP. Nejsem ale z Ostravy, nemám zde trvalý pobyt, mám i přesto jít na Magistrát o něj zažádat nebo stačí v místě trvalého bydliště. Dále bych se chtěla zeptat, zda je nějaká lhůta, dokdy se žádá o ŘP, nebudu teď týden v Ostravě, děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud nejste z Ostravy tak stejně je třeba zajít na magistrát města Ostravy vyzvednout si původní "Žádost o řidičské oprávnění", kterou jste odevzdávali u nás v autoškole. A společně s touto žádostí a se zdravotním posudkem od Vašeho lékaře (to byl ten druhý dokument k přihlášce) a s občankou, s dvěma fotkami a 50 K,-. se dostavit na Magistrát v místě Vašeho trvalého bydliště. Hezký den :-)
Dobrý den,neudělala jsem 12.11. zkoušku z jízdy. Chtěla bych se zeptat,kdy je nejbližší možný termín na opakování, případně kdy si mohu zavolat a domluvit se? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, zavolejte p. Tiché někdy během příštího týdne, protože na opakovanou zkoušku můžete dle vyhlášky jít týden po první zkoušce. Hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...