Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Jana Stašáková
Dobry den P, Ticha ale jsem velice sklamana ze jsem to nedokazala a nezlobte se ale asi do druheho pokusu nepujdu moc me to mrzi a to co dluzim virovnam mej te se mam vas rada
od: Martina
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda po novém roce plánujete zvýšení ceny za ŘO skupiny B nebo i nadále zůstane cena 7 500,-. Děkuji a přeji pěkný den.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, zvýšení ceny po novém roce zatím neplánujeme. Pokud však odevzdáte vyplňenou přihlášku nyní máte cenu 7 500,- garantovánu. Hezký den :-)
od: anonym
Kolik stojí u Vás opakovaná zkouška mimo plateb magistrátu?
Dobrý den, opakovaní zkoušky stojí 250,- Kč mimo plateb magistrátu, autoškola musí zapůjčit na zkoušky učitele a výcvikové vozidlo :-) Hezký den.
od: Péťa
Dobrý večer, děkuji za odpověď. Ještě mám malinký dotazek, co si vzít s sebou na zkoušky 9.-10.12., myslím jaké doklady, potvrzení atd.? A poplatek 700,- se může zaplatit v jaké době (úřední hodiny) a kde přesně? Na Magistrátu (jak je radnice a nebo naproti jak je dopravka? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, navštivte prosím na našem webu sekci "závěrečné zkoušky" zde naleznete odpovědi, které hledáte. Hezký den :-)
jaká je cena referentského školení a jak dlouho trvá??? Děkuji za odpověď
Dobrý den, cena referentského školení se stanoví individuálně, prosím kontaktujete p. Tichou 776 216 927. Hezký den.
od: Filip
Dobrý den, asi před měsícem jsem předčasně ukončil výcvik. Dostal jsem samozřejmě převodní list s odjetými jízdami, kterých není mnoho.Zajímalo by mě jestli má převodní list nějakou určitou dobu platnosti ? Mám totiž obavy z toho, že bych musel začínat od začátku v jiné autoškole. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, převodní list má platnost 6 měsíců. Hezký den :-)
od: Péťa
Dobrý den, můžete mi prosím upřesnit přesné časy konanání zkoušek 9. a 10.12. na Magistrátu v Ostravě? Předem děkuji.
Dobrý den, 9.12. jsou zkoušky 12:15 hod. a 10.9. v 7:15 hod. Přejeme hodně úspěchu :-)
od: Autoškola Vlasta Tichá
.
Výuka zdravovědy proběhne v pondělí 14. prosince na Vysoké škole Báňské od 17 hodin. Výuka Ovládání a údržby vozidla bude probíhat každé první pondělí a první středu v měsíci tak jak je napsáno v sekci "učebny". Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
od: Magda
Dobrý večer, i takové trdlo jako jsem byla já za volantem jsem úspěšně na první pokus dala zkoušky. Jsem si jistá, že semnou má učitelka musela zažívat krušné chvíle, alenevzdala to a měla semnou trpělivost. Chci ji poděkovat za vše, co mě naučila, za její klidný a jemný přístup, p. Moniko, DĚKUJI!!!! PS: p. Tichá, díky vaší zaměstnankyni Vás budu doporučovat. Magda
Velmi Vám děkujeme, vážíme si toho, Vaše poděkování p. Monice vyřídíme, bude mít moc radost :-)
od: Petra
Dobrý den,začala jsem navštěvovat autoškolu v blízkosti svého domova(je jediná u nás ve městě a tři minuty chůze z domu) ale po dvou jízdách jsem zjistila,že mi nesedl můj učitel.Z okolí se dozvídám nepěkné informace o jeho osobě a chci se zeptát zda-li mám nějákou možnost z autoškoly přestoupit do jiné a čím je tento přestup podmínen.Děkuji za odpověd
Dobrý den, ano přestoupit můžete je to poměrně běžná věc, potřebujete jen převodový formulář o přechodu z jedné autoškoly do druhé (ten si můžete vyzvednout u nás na učebně po předchozí domluvě s p. Tichou). Vaše současná autoškola je povinna v něm vyznačit hodiny, které jste již absolvovala. Celou věc může zařídit p. Tichá, abyste nemusela čelit této nepříjemné situaci sama. Navštivte nás proto na naši učebně, kde Vás uvítá p. Tichá, je moc milá a vše s Vámi dohodne. Hezký den :-)
od: Verča
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat p.Tiché kdy bude na VŠB výuka křižovatek. Děkuji
Dobrý den, výuka "křižovatek" proběhne 7.12. od 17 hodin na VŠB. Hezký den :-)
od: Autoškola Vlasta Tichá
.
Výuka zdravovědy proběhne v pondělí 14. prosince na Vysoké škole Báňské od 17 hodin. Výuka Ovládání a údržby vozidla bude probíhat každé první pondělí a první středu v měsíci tak jak je napsáno v sekci "učebny". Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
od: Martina P.
Jsem řidič :-)) stálo to hodně sil a hlavně nervů, ale už to mám za sebou. Chci ještě i touto cestou poděkovat své instruktoce Monice za to, jak mě výborně připravila ke zkoušce, za její trpělivost při výuce a hlavně za to jak je to fajn člověk. Díky ní budu na svou autoškolu vzpomínat jen v tom nejlepším.
Velmi děkujeme, vážíme si toho a p. Monice vyřídíme, velmi jí to potěší :-)
od: Lukáš
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli jsou do konce roku 2009 ještě nějaké zavěrečné zkoušky? Pokud ano tak kdy? Děkuji za odpověď
Dobrý den, o závěrečný termín pro Vás musíte zavolat p. Tiché, termíny se přidělují individuálně. Hezký (následující) den :-)
Dobrý den, kolik potřebuji fotek k řidičáku, jakých parametrů a kdy a kam je mám přinést? Děkuji.
Dobrý den, k přihlášení do autoškoly žádné fotky nepotřebujete. Ale k vydání samotného řidičského průkazu na Magistrátu města Ostravy potřebujete 1 x fotografii rozměry 35 x 45 mm. Hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927