Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, chtěla bych Vám donést svou přihlášku do autoškoly. Můžete mi prosím napsat kdy, v kolik hodin a kam ji mám přinést? Děkuji
Dobrý večer, Váš zájem nás těší. Přihlášku lze odevzdat v jedné z našich učeben v časech, které jsou uvedeny na našich stránkách v sekci "učebny", pokud by Vám časy nevyhovovaly, může ji od Vás vyzvednout jeden z našich učitelů. V případě dalších dotazů prosím využijte žádost o zpětné telefonické volání na našich stránkách v sekci "on-line kontakt" nebo zavolejte přímo p. Tiché na 776 216 927 je moc milá, vše s Vámi probere. Hezký zbytek dne :-)
Dobrý den, je možno si domluvit kondiční jízdu - příprava k opravným jízdám - s p. Martinem Tichým místo učitele připravujícího u zkoušek? Případně jak je možná domluva? Dik za odp.
Dobrý den, ano je to možné ozvěte se mu prosím na telefon 773650996. Přejeme hezký večer .-)
Dobrý večer, ví se už kolik lidí z 10.12. neuspělo? Myslím z těch neopakujících. Bylo tady řečeno, že nás tam bylo 16, z toho z toho uspělo 11, 5 lidí tudíž neuspělo. Kolik jich neuspělo z těch, kteří v ten den pokoušeli uspět v jízdách na poprvé a nepovedlo se to? Ať vím, jestli je šance, že se s holkami uvidím? Díky za info.
Tak 10.12. se účastnilo závěrečných zkoušek celkem 16 žáků z toho 5 poprvé a z těch pěti udělali 3 :-) ještě jednou se omlouvám za zdržení hezký večer přeji :-)
Dobrý den.Na stránkách Magistrátu města Ostravy jsem si přečetla,že k vydání řidičského oprávnění mám mít mimo jiné doklad o odborné způsobilosti (tj.doklad o úspěšném složení zkoušky po absolvování v autoškole).Je tento doklad již na Magistrátu nebo si ho musím někde vyzvednout?Děkuji za odpověď.
Dobrý den, doklad o odborné způsobilosti je již na Magistrátě města Ostravy a pokud jste trvalým bydlištěm z Ostravy, nemusíte se o nic starat. Pokud máte trvalé bydliště jinde než v Ostravě je nutné si doklad o odborné způsobilosti vyzvednout v 5. poschodí na Magistrátu (tam kde jste dělala závěrečné zkoušky) a předložit je na Magistrátu Obce z rozšířenou působností dle Vašeho místa bydliště :-) Hezký den
Dobrý den, neuspěla jsem u jízd 10.12. ve čtvrtek. Chtěla jsem se zeptat, jestli je již znám opravný termín? Pokud ne, bývají termíny opravných zkoušek vždycky každý čtvrtek v měsíci - tedy že by vyšel nějaký opravný termín ve čt v lednu?? Nebo je to různé-jiné dny? Musím odevzdat naplánovanou dovolenou na leden, a proto potřebuji vědět, kdy budu mít termín zkoušek. Včera se ptala kamarádka přímo na učebně, zatím prý není znám. A tak píšu aspoň tady, abych přibližně věděla, kdy bývají opravné termíny zkoušek, nebo kdy přesně bude pro nás? Děkuji za odp.
Dobrý den, termín opravných zkoušek vydává Magistrát města Ostravy na konkrétní jméno. Termín pro Vás už je znám, ale prosím zavolejte p. Tiché jistě Vám ráda poradí a společně řešení naleznete, už jsem ji o Vašem případě informoval. Hezký den :-)
Dobrý večer, neuspěla jsem bohužel u zkoušek ve čtvrtek :-(, kdy budeme mít opravný termín? Děkuji. Ještě by mě zajímalo, budeme mít všichni ze čtvrtku, kteří jsme neuspěli, stejný termín, že se opět všichni uvidíme a nebo se může stát, že každý bude mít přidělen termín jiný a podle čeho se to potom určuje? Děkuji za informace. Všem před zkouškami přeji hodně štěstí a hlavně pevné nervy a nestresovat :-).
Dobrý večer, termín zkoušek přiděluje Magistrát města Ostravy na konkrétní jméno, takže se může stát, že budete v jiné sestavě, ale je celkem slušná šance, že se znovu potkáte. O termín pro sebe zavolejte prosím p. Tiché. Hezký zbytek večera :-)
Dobrý den, to chápu, asi není dobré tohle zveřejnit, když se jedná o konkrétní osobu, bylo by možné předat aspoň na ni kontakt? Bavil jsem se s ní u zkoušek, ale jezdili jsme s časovým rozestupem a po zkoužkách jsme se neviděli, zajímalo by mě jak dopadla, chtěli jsme si to říct, ale už nestihli. V tom strestu nás nenapadlo si vyměnit čísla. Tak to zkouším přes forum. Díky za odp.
Dobrý den, tak zkuste se zastavit na učebnu a promluvit o tom s p. Tichou jistě nějaké řešení naleznete. Víte nezlobte se, ale číslo na ni zde nemůžeme zveřejnit. Hezký večer :-)
Hezký večer, chtěl sem se zeptat, jestli jsou vám už známy výsledky probíhajícíh zkoušek - jízd z 10.12., kolik žáků z 5 nových, tudíž ne opakujících zbylých 11, celkem 16 u zkoušek-jízd) uspělo? Děkuji. Krásný večer.
Dobrý večer, výsledky zkoušek jsou ještě na Magistátu v pondělí si je vyzvedneme, tak zkuste napsat v úterý už bychom to měli vědět, hezký zbytek den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bude výuka probíhat i v pondělí 28.12., případně, zda tento den můžu přinést přihlášku přímo p. Tiché? Děkuji.
Dobrý den, ano 28.12. bude učebna na Všb, kde budete moct odevzdat přihlášku. Těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
Uspěla u jízd ve čt Evča Gelnarová?
Dobrý den, odpusťte, ale nejsme si jisti, zda je vhodné zveřejňovat zde výsledky zkoušek bez souhlasu zkoušených. Nezlobte se prosím :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když jsem neuspěla 10.12. u zkoušek, jak se dozvím opravný termín zkoušek-jízd? Mám si zajít v pondělí na výuku, myslim, že na VŠB?, za paní Tichou a říct si o termín nebo stačí napsat smsku, případně zavolat? Kdy asi mám s opravným termínem počítat? Mnohokrát děkuji za odpověď. U opravných zkoušek budu jezdít s tím stejným komisařem a učitelem, autem, nebo se to mění? Ráda bych třeba opravnou jízdu odjezdila s těmi samými, jde to?
Dobrý den, ano můžete přijít v pondělí na učebnu Všb, kde bude p. Tichá a termín Vám sdělí nebo můžete i zavolat. Co se týče těch podmínek na závěrečné zkoušce, ty určuje komisariát Magistrátu města Ostravy, ten Vám přidělí zkušebního komisaře a výcvikové vozidlo s kterým budete jezdit. Moc Vám držíme palce, hezký zbytek dne :-)
Dobry den, zajimabylo by jen tak ze zvedavosti, ohledne vcerejsich zkousek-jizdy, pry tam bylo celkem 16 lidi, z toho 11 opakovalo, tedy 5 lidi bylo poprve. Kolik prosim Vás u jizd z tech 5 (neopakujicich jizdy) uspelo? Predem děkuji za zodpovezeni dotazu. PS: V pripade nespechu u jizd, jak je treba si pozadat o novy termin, staci napsat p. Tiche email nebo smsku, nebo dojit pred vyukou teorie osobne a v jake lhute po neuspesne zkozce. Rada na zvladnuti nervozity by nebyla? Ono to znam ze zkousek, rikam si, nebudu nervozni, ale pred dvermi to nejak se obrati :-) :-( Krasny den.
Dobrý den, přiznám se že takovou informaci v tuto chvíli nemám a na její zodpovězení budu potřebovat nějaký čas. V případě neúspěchu u jízd máte nejlepší zavolat p. Tiché a dotázat se na další Vám přidělený termín, ten přiděluje Magistrát města Ostravy a my o něj musíme na Vaše jméno zažádat. Radu na nervozitu mám pouze takovou, že žák by měl i přes všechny nepříjemné pocity(nenamlouvat si že nepříjdou - určitě příjdou), které stres vyvolává pracovat dále na vozidle, na všechny úkony si udělat čas a usilovat o klidnou a bezpečnou jízdu. Přeju hodně štestí u zkoušek a hlavně pevné nervy. Hezký den :-)
Jé,to je dobře, většina zvládla, už se bojím méně. Můžu vědět, kvůli čemu ostatních 5 jízdy nezvládlo? Abych věděla na co si dávat případně pozor. A jak se jmenoval komisař, který s nimi jezdil? Děkuji za odp. S pozdravem Kačka
Největším nepřítelem žáků na zkoušce je nervozita, která svádí k chybám, proto usilujte o klidnou a bezpečnou jízdu. Nejsme si jisti zda je vhodné uvádět zde jména zkušebních komisařů, ale nemějte obavy všichni zachovávají profesionální přístup k věci. Vyhněte se zbytečným a unáhleným obavám ze zkoušky, věříme že budete dobře připravena a moc Vám držíme palce :-)
Dobrý den, zajímalo by mě, jak dopadly dnešní jízdy - zkoušky? Kolik lidí z kolika zkoušky zvládlo? Děkuji za odp. S pozdravem Kačka (zkoušky mě teprve čekají příští týden, v případě neuspěchu, kdy bude volný termín?)
Dobrý den, dnešní zkoušky dopadly tak, že z 16 lidí 11 žáků prospělo. V případě Vašeho neúspěchu je nutné zažádat o opravný termín, který ještě není znám, bylo by potom nutné zavolat p. Tiché. Držíme Vám palce, hezký zbytek dne :-)
Dobrý den,dnes na podruhé jsem úspěšně zvládla jízdy.Chtěla bych moc poděkovat p.učiteli Glinzovi za výcvik, hlavně za jeho přístup k výcviku a taky p.Tiché za její zajímavě podané přednášky.Přeji hodně další úspěchů a úspěšných žáků.
Velmi Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a přejeme mnoho úspěchů do dalších let s řidičákem :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...