Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Honza
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na čas zkoušek 13 a 14 ledna. Předem děkuju za odpověd.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, zkouška 13. je v 10:15 hod. a 14. v 7:30 hod. přejeme hodně štěstí :-)
od: Míša
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je pravda, že když neuspěji u zkoušek a budu mít pak náhradní termín, mezi neúspěšnou zkouškou a opravným termínem budo nějaké dny, týdny pauza, budu si chtít dokoupit pak jízdy (abych nezapomněla jezdit), jakým způsobem se dokupují, kolik jich bude potřeba, s kým budu jezdit - s učitelem, který mě připravuje ke zkouškám a nebo je k tomu určen jenom jeden, který má na starost neúspěšné u zkoušek a pak jestli první jízda po zkoužkách je zdarma a za druhou a další se pak platí vám jako autoškole 250,- Kč. Nebo jak to teda je? Jak probíhají tyto navíc hodiny? Mnohokrát děkuji za odpověď. Hezký zbytek dne.
Dobrý den, další jízdy po neúspěšné zkoušce se nazývají doplňující výcvik a každá taková jízda stojí 250,- Kč za 45 min. Učitele, který s Vámi bude jezdit si můžete vybrat. První jízda po zkouškách zdarma není. Průběh těchto hodin závisí na tom jak jste jela u závěrečných zkoušek a kde jste nejvíce chybovala, na to byste se měla zaměřit i při doplňující jízdě. Hezký večer :-)
od: anonym
koukal jsem na ty prvni hodiny, reaguji na 1 a 2 hodinu, bylo nas tam celkem 3 a se seznamenim ve vozidle to nemělo nic společného, protože jsem se pak stejně musel na hodně věcí ptát svého instruktora. Mám instruktora, ktery mi vyhovuje a splňuje kvalitu. Nejsem spokojeny s uvodem do auta a bohužel nejsem jediny.
Dobrý den, děkujeme Vám za otevřenost i za zpětnou vazbu. První hodiny slouží jako seznámení nejen se samotným vozidlem, ale i s výcvikem v autoškole a se všemi nároky, které na žáka budou kladeny. Používáme koncept, který je výsledkem našich dlouholetých zkušeností v tomto oboru, ale chápeme, že nemusí vyhovovat všem. Mrzí nás, že jste nebyl spokojen.
od: Stehlík
Dobrý večer, dnes jsem úspěšně udělal na podruhé zkoušku z jízdy. Chci velmi poděkovat paní Tiché za užásné a zábavné hodiny teorie a její skvělou komunikaci. Panu Ing. Blažkovi za jízdy a také velice panu inženýrovi jehož jméno jsem si bohužel nezapamatoval, byl dnes na zkouškách v červené fábii. Opravdu jsem se přesvědčil, že zkouška záleží hodně na komisaři. Celé autoškole přeji příjemné prožití Vánočních svátků a vše nejlepší do nového roku 2010. Tuto autoškolu doporučím každému v mém okolí. Moc děkuji a bylo mi velkým potěšením. Stehlík
Vaše pozitivní zpětná vazba nás velice těší, i Vám přejeme krásné prožití Vánoc a do nového roku jen to nejlepší. Moc děkujeme a velké potěšení je i na naší straně :-)
od: kondiční jízda
Dobrý den, nevím, zda chápu správně, budu opakovat v novém roce zkoušku-jízdy, magistrátu se platí 400 nebo 500 Kč? Na stránkách máte 400 a někdo ve foru tady napsal 500, můžete to prosím upřesnit? Dále by mě zajímalo jak je myšleno zaplatit autoškole 250,- Kč, to se platí za to že opakuji zkoušky a nebo za to, že si za ty peníze mám domluvit kondiční jízdu a za to je ta cena? Nebo je to tak, že se platí 250,- Kč autoškole a když si chci domluvit kondiční jízdu (to znamená co přesně - kondiční jízda?) zaplatím ještě dalších 250,- Kč? Kondiční jízdy se domlouvají pouze u pana Tichého a ne u instruktrora připravujícího ke zkouškám? Děkuji za vysvětlení, odpověď. Krásný večer.
Dobrý den, Magistrátu se platí 400,- (více info nalznete na našich stránkách vsekci "závěrečné zkoušky"). 250,- Kč autoškole se platí za to, že poskytne k závěrečné zkoušce výcvikové vozidlo a instruktora. Kondiční jízda trvá 45 min. a jedná se o dodatečný výcvik ve výcvikovém vozidle, cena je 250,- Kč. Kondiční jízdu lze domluvit s kterýmkoliv instruktorem, p. Tichý má pouze na kondiční jízdy nejvíce volných termínů. Hezký den i Vám :-)
Dobrý den potřeboval bych telefoni číslo na pana Glince. Děkuji za odpověď.
737117858
od: Jarmila
Dobrý den, dnes na třetí pokus jsem zvládla jízdy. Chtěla bych poděkovat všem,kdo na tom mají svůj podíl za trpělivost a profesionální přístup k žákům, zejména p. učiteli Glinzovi.Četla jsem si tady,že někteří žáci měli problémy s počty jízd.Zřejmě se jednalo o výjimku,protože mi se nic takového za celou dobu výcviku nestalo, ba naopak, když jsem se třeba 10 minut někde zdrželi,snažil se mi to p.učitel vynahradit prodloužením některé další jízdy.Vím i ze svého okolí,že takové problémy nikdo neměl.Všem zatím neúspěšným přeji, ať se jim to povede zvládnout.Je to skutečně jen o velké pozornosti.I když jsem byla taky nervózní,tak nakonec jsem to zvládla.Na konec přeji autoškole hodně úspěchů v dalším podnikání a všem hezké vánoce a mnoho štěstí v novém roce.
Moc Vám děkujeme, pana Glince už jsme informovali, byl moc rád :-) At se Vám daří :-)
od: opravné zkoušky
dobry vecer, v novem roce me cekaji opravne jizdy, je to tak, ze se magistratu na pokladne plati 400,- Kc a vam jako autoskole 250,- Kc? Co je dale potreba si vzit k opravnym zkouskam? Staci potvrzeni o platbe, obcansky prukaz? Jeste otazecka, byvaji komisari hodnejsi,mirnejsi u opakovanych jizd? Nebo naopak jeste prisnejsi? Mam se obavat vice tech opravnych zkousek?
Dobrý den, k opravným zkouškám stačí potvrzení o platbě a občanský průkaz, pro více info navštivte na našich stránkách sekci "závěrečné zkoušky". Komisaři se snaží u všech typů záverečných zkoušek o profesionální přístup, proto nemějte obavu jejich nároky se nezvyšují - zůstávají stejné. Hezký den :-)
od: M.K.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo jezdí s p. Martinem Tichým, jaký je učitel? Slyšela jsem, že je hodný, je to tak? Otázka pro autoškolu - mohla bych si s ním domluvit jízdy? V jakém čase jezdí? Učí začátečníky nebo jezdí i kondiční jízdy (dodatkové)? Předem děkuji za odp.
Dobrý den, p. Tichý jezdí jen kondiční jízdy (dodatkové) lze ho v této věci kontaktovat na tel. 773 650 996. Hezký den :-)
Dobry den,chtel sem se zeptat kdyz sem neuspel u zkousek(test+jizda)tak magistratu zaplatim 500kc a kolik zaplatim autoskole a pripadne kdy sou terminy oprav.dekuji
Dobrý den, autoškole se platí 250,- za poskytnutí výcvikového vozidla i s učitelem :-) o termín si prosím zavolejte p. Tiché nejlépe mezi 10-12 hodinou dopoledne. Hezký den
od: Monika
Chtěla bych se zeptat jestli fotku na řidičský průkaz mám donést společně s přihláškou. Děkuji
Dobrý den, fotka není nutná, hezký den :-)
od: Míša
Dobrý večer, ví se už kolik lidí z 10.12. neuspělo? Myslím z těch neopakujících. Bylo tady řečeno, že nás tam bylo 16, z toho z toho uspělo 11, 5 lidí tudíž neuspělo. Kolik jich neuspělo z těch, kteří v ten den pokoušeli uspět v jízdách na poprvé a nepovedlo se to? Ať vím, jestli je šance, že se s holkami uvidím? Díky za info.
Tak 10.12. se účastnilo závěrečných zkoušek celkem 16 žáků z toho 5 poprvé celkem uspělo 11 a z těch pěti co byli poprvé uspěli 3 :-) ještě jednou se omlouvám za zdržení hezký večer přeji :-)
od: .
Email jsem poslala,treba je to ale v poradku,treba jizdy na parkovisti probihaji po vice lidech,jenom si myslim, ze je lepsi,kdyz si vsechny jizdy odridim sama,protoze mi nic neprinese koukani na to,jak po parkovisti jezdi a ridi nekdo jiny.. To ale nebyla kritika, jen postřeh z prvních hodin:-)
Ano, jsem stejného názoru, ceníme si Vaší upřímnosti. Není to systémová věc, ale samostatná akce jednoho našeho instruktora bez vědomí p. Tiché. Moc jste nám pomohla a těšíme se na další spolupráci s Vámi. Moc hezký večer :-)
od: volání
V jaké časové době je nejlepší volat paní Tiché, aby jsme nerušili? Stačí napsat smku, nebo mejl?
Dobrý den, děkuji za dotaz p. Tiché je možno nejlépe se dovolat mezi 10. a 12. hodinou dopoledne nebo mejlem. Hezký den :-)
od: .
Jsem s vasi autoskolou spokojena, jenom bych se chtela zeptat, jaktoze se 3. a 4. vyucovaci hodiny v aute zapocitavaji jako odrizene, kdyz jsme byly ve dvojici a kazda jela jen 45 minut? Tim padem jako bych ztratila 1 vyucovaci hodinu, protoze vice nez polovinu cele jizdy jsem stravila vzadu na sedadle?
Dobrý večer, tuto informaci bereme velmi vážně, naše autoškola usiluje o profesionálně odvedenou práci a pokud jste se do takové situace dostala, bylo to bez vědomí p. Tiché. Přijměte prosím jménem celé autoškoly naší omluvu. Ztracená jízda Vám bude samozřejmě nahrazena. Uděláme vše pro to, abyste v budoucnu takové situaci již nebyla vystavena. Budeme Vám nesmírně zavázání pokud nás kontaktujete na e-mail Deca@seznam.cz a sdělíte nám za jakých okolností a s kterým instruktorem se tak stalo. S přáním hezkého zbytku dne Autoškola Vlasta Tichá

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927