Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Nikol
Dobrý den, ráda bych se zapsala do vašich kurzů, ale přesně nerozumím co prvně udělat. Děkuji za odpověď.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, můžete začít tím , že nás navštívíte v jedné z našich učeben a to buď v Ostravě Porubě na Vysoké škole Báňské nebo v Ostravě Centru na Janáčkově konzervatoři (přesnou polohu učeben a vyučovací časy naleznete na našich webových stránkách v sekci "učebny"). P. Tichá Vás ráda uvítá je moc milá a vše Vám vysvětlí. Těšíme se na Vás a přejem hezký večer :-)
od: anonym
dobrý večer,měla bych zájem si udělat autoškolu,ale pořád váham kde,ale vždy skončím na vaších stránkách.Tak se chci zeptat kolik lidí udělá u Vás autoškolu napoprvé?přeem děkuji za odpověd.
Dobrý den, Váš případný zájem by nás potěšil. Přesnou evidenci o úspěšnosti u zkoušek si bohužel nevedeme, ovšem rozdíl mezí úspěšným a neúspěšným studentem, spočívá hlavně v tom, kolik on sám je ochoten do svého výcviku investovat motivace a času. Ze zkušenosti odhadem řekněme, že na poprvé je úspěšných asi 60-70% žáků. V případě dalších dotazů nás prosím znovu kontaktujte (můžete využít naší e-mailovou adresu), rádi je zodpovíme. Hezký večer :-)
dobry den , probehne zitra v 8 vyuka na SŠ Teleinformatiky?
Dobrý den, ano p. Tichá se těší. Hezký večer :-)
Dobrý den, jaké jsou prosím další termíny zkoušek? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, termíny nám přiděluje Magistrát po podání písemné žádosti na konkrétní jméno. Kontaktujte prosím proto p. Tichou. Hezký den :-)
od: jízdy
Dobrý den, chci si domluvit s p. M. Tichým jízdu před opravnými zkouškami, kdy se tato jízda ve výši 250,- Kč hradí? Můžu ji uhradit přímo u něj v den domluvené jízdy? Nebo je třeba ji zaplatit předem u p. Tiché na výuce teorie? Děkuji.
Dobrý den, opravnou jízdu lze zaplatit přím p. instruktorovi v autě. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem studentka, autoškolu u Vás jsem začala v září, doteď mám za sebou 5 jízd. Vzhledem ke studiu potřebuju absolvovat jízdy v odpoledních hodinách, ale bylo mi sděleno, že tyto jízdy vede jediný instruktor, který má obsazeno na delší dobu dopředu. Můžete mi poradit, jak tuto situaci vyřešit? Děkuji
Dobrý den, děkujeme, že se na nás obracíte. Napište nám prosím mail, p. Tichý Vám zavolá a situaci s Vámi vyřeší neměl by v tom být problém. Hezký den :-)
od: Kačka
Dobrý den, probíhá zítra 28.12. výuka na VŠB v Porubě od 17hod? Co se bude probírat? Minulé pondělí jsem nebyla a tak nevím, zda odpadá a na čem se domlouvalo. Děkuji za odp.
Dobrý den, zítra 28.12. proběhne výuka od 17 00 hod. Bude to spíše organizační hodina. Hezký večer :-)
od: Autoškola Vlasta Tichá
.
Výuka na naši učebně na Janáčkově konzervatoři 23.12 ve středu a 30.12. ve středu neproběhne. Budeme se na Vás těšit 4.1. a 6.1. Přejeme krásné prožití svátků Vánočních a mnoho úspěchu do nového roku 2010. Autoškola Vlasta Tichá.
od: Adéla
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, byla jsem na magistrátu zaplatit zkoušky a tady na stránkách je napsáno, že máme říct autoškolu podle toho co máme na průkazce, mám tam Autoškola Martin Tichý, tak jsem to tam řekla, ale napsala mi tam Autoškola Tichý, tak doufám, že se to nebude plést ještě s tou jednou autoškolou tady v Ostravě. Díky za odpověď
Dobrý den, nebude nedělejte si starosti. Hezké vánoce :-)
od: Jirka
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy a kde se bude probírat technika v měsíci lednu? Díky.
Dobrý den, technika bude první pondělí v lednu na Vysoké škole Báňské a první středu v lednu na Janáčkově konzervatoři, hezké vánoce :-)
od: Autoškola Vlasta Tichá
.
Výuka na naši učebně na Janáčkově konzervatoři 23.12 ve středu a 30.12. ve středu neproběhne. Budeme se na Vás těšit 4.1. a 6.1. Přejeme krásné prožití svátků Vánočních a mnoho úspěchu do nového roku 2010. Autoškola Vlasta Tichá.
od: zkoušky 28. a 29. 12.
Dobrý den, prosím Vás v kolik hodin proběhnou zkoušky 28. a 29. 12.? Zkoušela sem to tu najít, jestli se už někdo neptal, ale nic jsem nenašla. Děkuji
Dobrý den, zkoušky proběhnou 28.12. ve 12:10 hod. a 29. 12. v 7:30 hod. Hezký den :-)
od: jízda po neúsp. zk.
Dobrý den, můžu si tedy domluvit jízdu s p. Martinem Tichým, když jsem neuspěla u zk. v jízdách? Děkuji. P. Tichý jezdí v jakých časech?
Dobrý den, tel. na něj: 773 650 996 stačí napsat sms. Hezký večer :-)
Dobry den,chtela sem se zeptat zda muzu poplatek za opravnou zkousku zaplatit autoskole v den konani opravnych zkosek nebo musim predem,dekuji
Dobrý den, bohužel v den konání poplatek zaplatit nelze, lze ho zaplatit na jedné z našich učeben. Hezký den a hodně štěstí u zkoušky :-)
od: Monika
Plánujete zdražení autoškoly v roce 2010? Děkuji
Dobrý den, bohužel tato informace ještě není k dispozici. Pokud však podáte přihlášku nyní, máte cenu garantovánu. Hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927