Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
dobry den,chtela bych v březnu začit dělat autoškolu mam si podat přihlašku už ted nebo stači až v březnu?
Dobrý den, není v tom žádný rozdíl, ale pokud mohu doporučit podejte si ji i dříve ať máte na vše dostatek času. Hezký den :-)
dobrý den, jak je to s placením autoškoly? Děkuji
Dobrý den, platíte až na závěr autoškoly respektive před záěrečnou zkoušku. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda už je nějaký únorový termín na zkoušky, už mi zbývá jen 6jízd (tj.12 vyuč,hodin), tak mohla už bych se ke zkošce nějak přihlásit, ať už vím termín a můžu si naplánovat zbylé jízdy? Děkuji a přeji pěkný den.
Dobrý den, ano termín by měl pro Vás být zavolejte prosím v této věci p. Tiché. Hezký den :-)
Dobrý den, jsem rozhodnutý začít u Vás chodit do autoškoly. A z tohoto důvodu bych se chtěl zeptat, které pondělí budete probírat první lekci autoškoly tj. Výuka předpisů o provozu na pozemních komunikacích, pokud se nepletu. Děkuji předem.
Dobrý den, výuka teorie probíhá v cyklech, takže můžete navázat na kteroukoliv přednášku a postupně vše proberete, není nutné čekat na první hodinu. Hezký den :-)
Zdravim..Chtel jsem se zeptat kolik hodin trva teorie a jak casto muzu chodit na tyto hodiny?..
Dobrý den, teorie je 5x1,5 hod. můžete chodit jednou týdně buď na naší učebnu v Ostravě Porubě na Vysoké škole Báňské nebo v Ostravě centru na Janáčkově konzervatoři. Bližší info naleznete na našich webových stránkách v sekci "učebny". Hezký den :-)
děkuji za odpověď a stim limitem 6 měsíců je to tak v každé autoškole? nebo jen u Vás?
Dobrý den, ano v každé autoškole, to zařizuje Magistrát města Ostravy, kterému se autoškoly zodpovídají. Hezký den :-)
Dobrý den, 7.1. jsem jízdy neudělala, ale náhradní termín už od paní Tiché mám, bohužel jsem si nikde nepoznačila svoje evidenčni čislo, které teď potřebuju na kondiční jízdy. Je možné aby mi ho někdo poslal mailem nebo musím osobně za paní Tichou? Dějuji
Dobrý den, ano napište nám e-mail, evidenční číslo Vám rádi pošleme. Hezký den :-)
dobrý den chtěla bych se zeptat, když jsem udělala jízdy a technické zkoušky,ale neudělala jsem testy na PC...kolik mám pokusů když to neudělám víckrát?předem děkuji za odpověd
Dobrý den, gratulujeme Vám k oběma zkouškám, opakování není limitováno počtem pokusů, ale dobou 6 měsíců od prvného pokusu, tzn. že od prvního pokusu máte 6 měsíců na to aby jste závěrečnou zkoušku udělala. Hezký den :-)
Dobrý den,chci se zeptat,jestli mohu do kurzu nastoupit individuálně nebo máte dané termíny?Děkuji předem
Dobrý den, nastoupit můžete individuálně, tzn. můžete začít ihned stačí se jen dostavit na některou z našich učeben, p. Tichá Vás ráda uvítá je moc milá a vše Vám vysvětlí. Hezký den :-)
dobrý den, po neúspěšné zkoušce při jízdě jsou nejbližší termíny vždy přibližně až po měšíci? Dřívější termíny nejsou možné? Třebas hned za týden, za dva opakovat jízdu? Děkuji.
Dobrý den, dle zákona může autoškola až po týdnu poslat písemnou žádost o další termín pro Vás a magistrát města Ostravy je povinen Vás zařadit k opakované zkoušce do 15 - ti dnů. V současné době je Magistrát velmi nakloněn tomu zkrátit co nejvíce čekací lhůty, proto zavolejte p. Tiché a měla byste dostat opakovaný termín co nejdříve . Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká lhůta do kdy si můžeme zažádat o řidičský průkaz po úspěšném ukončení autoškoly. Sestra ji ukončila 12/2009, ale ještě nepodala žádost. Děkuji za odpověď
¨Dobrý den, tak Vaše sestra nemusí vůbec spěchat lhůta na kterou se ptáte trvá velmi dlouho přesně to z hlavy nevím, ale je to několik let. Hezký den :-)
Do kdy prosím vás bude v podnělí konzultace na VŠB, když začíná v 18hod? Děkuji.
Dobrý den, konzultace budou probíhat do 19 30 hod. hezký den :-)
Dobrý den, prosím o informaci jak to funguje se žádostmi o vydání ŘP. Vím, že žádat o něj můžeme až týden po úspěšných zkouškách (pro mě tedy od 21.1.), ale nevím zda si o něj už žádáme sami nebo jestli toto ještě za nás provádí pí. Tichá. Děkuji.
Dobrý den, o vydání řidičského oprávnění si žádáte již sami na Magistrátu města Ostravy v té samé budově kde se konaly závěrečné zkoušky v 2. poschodí. Vezměte si sebou fotku, 50 Kč,-, doklad totožnosti a potvrzení o zdravotní způsobilosti. Ať se Vám daří a hezký den :-)
Dobry den, chtěl jsem se zeptat kdy budu moct dělat opravný test? Dělal jsem ho 13.1 a techniku a jizdy jsem dal.
Dobrý den, gratulujeme Vám :-) o opravný termín pro Vás budeme žádat příští týden, kontaktujte prosím koncem příštího týdne p. Tichou. Hezký den :-)
Dobrý den tímto bych velice ráda poděkovala p. Tiché a hlavně p. M. Tichému za jejich skvělý přístup a ochotu a taky velkou pomoc při zkouškách.Jsem velice spokojena a všem doporučuji autoškolu p. Tiché,protože je nejlepší.Měla jsem možnost jezdit se 4 instruktori a nikdo po mě nekřičel,ale naopak snažili se mi všechno vysvětlit v klidu a i díky tomu budu za nedlouho řidička.Ještě jednou moc děkuji
Dobrý den, velmi si toho Vážíme moc Vám děkujeme, p. Tichému to vyřídíme bude mít velkou radost. Ať se Vám daří hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...