Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, jsou ještě i jíné termíny pro výuku údržby než první pondělí a středa v měsíci? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, další termíny nejsou bohužel v současné chvíli k dispozici. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda by byl problém, že bych mohla jezdit jen v odpoledních hodinách. (kolem 16:00). Z pracovních důvodů dříve nemůžu. Jak často bych takto mohla jezdit?
Dobrý den, neměl by to být problém, naši učitelé jezdí i v odpoledních hodinách :-)
Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat za báječnou přípravu na zkoušky, které jsem včera úspěšně a napoprvé zvládla ;-). Můj velký dík patří paní Tiché za zajímavé a veselé hodiny teorie a její vždy velmi přátelský přístup. A druhé poděkování je pro pana Hudce, za skvělou, nestresovou a přátelskou atmosféru při jízdách a přípravu ke zkoušce. Přeju Vám všem mnoho úspěchů a spokojených studentů.
Dobrý den, velmi si Vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby a p. Hudci Vaše poděkování vyřídíme bude mít velkou radost :-)
Dobrý den, jaká byla úspěšnost zkoušek-jízd 28.01.2009?
Dobrý den, z 20 žáků bylo 17 úspěšných :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy se bude na VŠB přednášet zdravotnická příprava.. Děkuji a přeji pěkný den..
Dobrý den, zdravověda bude na Vysoké škole Báňské 1. února v 18 hodin. Hezký den :-)
Dobry den, je mozne jit na kondicni jizdy bezprostredne po slozenych zkouskach, kdyz jeste nemam vydany ridicak? Diky
Dobrý den, ano je to možné, není v tom žádný problém, hezký den :-)
Dobry den jaka je cena kompletni vasi autoskoly 7.500kc nebo 8.200kc dekuji
Dobrý den, kompletní, konečná cena naší autoškoly je 7 500,- :-)
Dobrý den, jak dlouho trvá klasická výuka až po závěrečné zkoušky, ne rychlokurz, děkuji
Dobrý den, klasická výuka trvá 2-3 měsíce dle Vašich časových možností. Hezký den :-)
Dobrý den,chcu se zeptat jestli je možno (nejdříve od únory) pracovat jako učitel autoškoly-DPP.Mam činnost na ostravě a není problem u mě dochazet na občasne směny.Mám prof.na vyuku sk.B.Ovl.a udržba a instruktor.Nemam zatím zákon na výuku.děkují za odpověd...v úctě Cabada Jan
Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, bohužel v současné době nemáme žádné místo volné. Hezký den.
Dobrý den. Kdy může nastoupit do autoškoly můj syn, když 18 let mu bude 26.6.? Děkuji.
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Váš syn může nestoupit třeba ihned a absolvovat celý výcvik a výuku, ale k závěrečným zkouškám může jít až po 18. narozenicnách. Hezký den :-)
Dobrý den, v kolik hodin zítra začíná první a v kolik druhá výuka na VŠB a jaké témata se budou probírat? Děkuji.
Dobrý den, dnes je v 17 hod. organizační hodina a v 18 hod. je výuka Předpisů o provozu na pozemních komunikacích. Hezký den :-)
dobry vecer chtela jsem si stahnout tu prihlasku a nejde mi to..slo by to poslat na meil?pokud ano muj meil je kurimcakova@centrum.cz predem vam dekuji kurimcakova
Dobrý večer, ano posílám :-)
Dobrý večer, jaký je tel. na pana Tichého Martina? Dík.
Dobrý den, 773 650 996.
Dobrý den, je nutné v den zkoušek přinést fotku? Nebo se kopíruje z občanky? A taky jaké jsou úřední hodiny na magistrátu. Nemohu to nikde najít. Děkuji.
Dobrý den, snad Vám pomůže tento odkaz : http://www.firmy.cz/detail/1896922-magistrat-mesta-ostrava-odbor-dopravne-spravnich-cinnosti-ostrava-moravska-ostrava.html úřední hodiny tam jsou. Na závěrečné zkoušky fotka není nutná. Hezký den:-)
dobry den chtela bych se jen zeptat.kdyz chci delat autoskolu tak mam proste prijit ve stredu na janackovou konzervatoř a tam se normalne pridam nebo mi reknou co a jak?dekuji vam predem za odpoved martina
Dobrý den, ano, p.Tichá Vás uvítá a vše Vám vysvětlí, jistě budete mile překvapena. Hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...