Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
já jsem se ptal kolik máte aktivních žáků a kolik učitelů, že pouze z tohoto faktoru se dá určit zahlcenost vaší autoškoly, nechtěl bych aby mě kurz trval např 3 měsíce protože na mě nebudete mít dostatek času, protože jsem slyšel, od svých kamarádů co u Vás dělali, že jste celkem hodně vytížení. Děkuji
Dobrý večer, takovou konkrétní informaci o počtu žáků bohužel nemám k dispozici. Autoškola však zahlcena není, někteří instruktoři mají stále dost volných míst, dnes jsem se na to ptal. Hezký večer
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li jde u Vás zaplatit kurz stravenkami Ticket restaurant multi? Přdem děkuji za odpověď.
Dobrý den, v současné době to bohužel možné není, hezký večer :-)
Co se týče posledního dotazu, tak já Vám můžu autoškolu určitě doporučit, sice ještě nejsem na úplném konci, ale zatím jsem velmi spokojená, jak s instruktorem, který už mě toho naučil strašně moc, tak i se vstřícností celého týmu autoškoly. A určitě nejsem jediná s kladným hodnocením. Kamarádka autoškolu již absolvovala a je taky moc spokojená. Takže jednoznačně doporučuji!:-)
:-) děkujeme Vám, vážíme si toho
Takže tomu mohu rozumět tak ze, pan tichý mi bude asistovat po celou dobu výcviku tzn. 28h praktické výuky osobně? viz. ww.abecedaautoskoly.cz, další otázka, kolik máte aktivních studentu a kolik je aktivních učitelů (protože jsem nenašel seznam vašich aktivních lektorů). Jen tak jde opravdu zjistit opravdová zahlcenost vaší autoškoly. Omlouvám se za to že se pořád tak ptám, ale chci si vybrat opravdu nejlepší autoškolu, je to preci jenom jedna ze zkoušek dospělosti. Děkuji za odpověd
Dobrý den, pan Tichý Vám bude asistovat tak, že pokud se dostanete do situace, s kterou by jste si nevěděl rady nebo ve které by jste se necítil příjemně, tak mu napíšete sms, on Vám zavolá a vše s Vámi ochotně vyřeší. Bude se maximálně snažit aby Vám ve všem vyhověl a aby jste se cítil dobře, spolehněte se. Tel. na p. Tichého je 773 650 996. Hezký den :-)
Dobrý výčer, chtěla jsem se začít učit na zkoušky, které mám za 2 týdny a teď jsem zjistila, že moje výukové cd není nově aktualizované a tím pádem mi z internetu nejdou vytisknout věci, které bych potřebovala, protože na daném odkazu mi to napíše, že cd je již zastaralé. Je tedy možno CD vyměnit za aktualizované, popř.není možno mi poslat např. seznam otázek z techniky a zdravovědy v grafickém provedení na email?
Dobrý den, s tímto problémem jsme se ještě nesetkali, p. Tichá Vám ráda CD vymění za aktualizované. Omlouváme se za vzniklé potíže, hezký den :-)
DOBRÝ DEN,PROSÍM VÁS KOLIK STOJÍ U VÁS ŘP NA SK.E (ZA NÁKLADNÍ AUTO) A PRAVIDELNÉ ŠKOLENÍ PRO PPZŘ DĚKUJI ŠEDA
Dobrý den, v současné době bohužel nenabízíme výuku sk. E.
Dobrý den, před 3 měsíci jsem opustil výcvik v autoškole, kde jsem měl najeto několik jízd, které jsem později zaplatil.Nicméně uvažuji o přestupu k vám. Rád bych se zeptal na to jestli bych musel začínat od začátku a dále jestli se to projeví na výši ceny? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, autoškola je Vám povinna vystavit doklad o odebraných jízdách a u nás na ně můžete navázat a zaplatíte poměrnou cenu ujetých jízd. Pokud nás navštívíte na jedné z našich učben p. Tichá Vás ráda uvítá a z Vaší bývalé autoškoly si potvrzení písemně vyžádá. Hezký večer :-)
Děkujiza opověď, takže stabilní centrálu nemáte jenom ty učebny po školách? Dále mě zajímá jakou máte průměrnou úspěšnost u první závěrečné zkoušky, protože znám autoškolu, která se pyšní 83% úspěšností za rok 2009, je sice trochu dražšší, ale to by byl asi hlavní faktor proč bych si vybral i Vás, kdyby jste měli tyto fakta také spočtené díky svým statistikám, takže otázka je jakou úspěšnost mají Vaši studenti u první záverečné zkoušky? A poslední věc jestli mi garantujete délku mého kurzu, protože se mi zdá, že máte hodne uchazečů a nevím kolik učitelů u Vás jezdí a jestli na mě budou mít dostatek času. Děkuji Patrik
Dobrý den, jako kontaktní místa máme učebny, kde 2x týdně vyučujeme. Statistiku úspěšnosti k dispozici nemáme, ale například při posledních zkouškách bylo 17 žáku z 20 úspěšných. Délku Vašeho kurzu Vám garantujeme a pokud to bude Vaše přání, tak Vám může p. Tichý asistovat v průběhu celého výcviku, můžete se tak na něj obrátit v případě jakýchkoliv komplikací, je velmi ochotný a ve všem Vám vyhoví a pomůže. Kdykoliv mu můžete napsat sms a on Vám zpětně zavolá a nabídne pomoc. Hezký den :-)
Dobrý den, jezdí pan Tichý kondiční jízdy i přes víkend? Děkuji
Dobrý den, pan Tichý někdy o víkendu jezdí, zkuste mu napsat prosím sms, on Vám zavolá a jistě se domluvíte, přejeme hezký den :-)
Chtěl jesem se zeptat jak probíhá plánování praktické výuky? Kde naleznu vaší hlavní kancelář a kdy je otevřena pro kliety? Jakým způsobem jsou vaši záci chráněni během výcviku v samotném vozu například při havírii.(pojištění atd.),
Dobrý den, plánování praktické výuky probíhá individuálně s učitelem, kterého si zvolíte. Navštivte nás prosím na jedné z našich učeben, p. Tichá Vás ráda uvítá. Umístění a vyučovací časy učben naleznete zde na našich webových stránkách v sekci "učebny". Všechny auta jsou pojíštěná proti odpovědnosti za škodu způsobenou provozem, tzn. i kdyby žák způsobil nějakou nehodu nic by neplatil (to neplatí pokud by byl pod vlivem alkoholu nebo návykové látky) .
Dobrý den. Chtela jsem se zeptat zda bude dnes 1.2. prednaska techniky na VSB? Dekuji
Dobrý den, ano bude :-)
Hezký večer, ve čtvrtek jsem úspěšně zvládla zkoušku-jízdy, chtěla bych tímto moc MOC poděkovat paní Tiché za skvělé a zábavné hodiny teorie a celkový přátelský přístup, dále paní Monice Sliacké za jízdy a pak taky nejvíce panu MARTINU TICHÉMU za jízdy a přípravu ke zkouškám a za velkou podporu a pohodový přístup nejen u zkoušek, DĚKUJI! :-) Jsem ráda, že jsem si zvolila právě tuto autoškolu a přeji mnoho úspěchů!
Dobrý den, Váš úspěch nás velmi těší, vážíme si Vašeho poděkování, ať se Vám daří, mějte se moc hezky :-)
Dobry den, ,chtel bych se zeptat, jestli u Vas instruktor prijizdi pro zaka a odvazi do na dohonute misto? Děkuji za odpověd
Dobrý den, není to zvykem, i když po dohodě s učitelem to v některých případech možné je. Přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych rovněž touto cestou poděkovat vaší autoškole za přípravu k zavěrečným zkouškách, které jsem také zvládla napoprvé....velké poděkování pro pana Pavlíka za skvělé vyučovací hodiny a pro pana Hudce za skvělou podporu při závěrečné zkoušce....přeji celé autoškole mnoho úspěchů a nových studentů.....ještě jednou děkuji.....naschle na cestách.....samozřejmě až po obdržení řidického průkazu :-)
Dobrý den, děkujeme Vám velmi si toho vážíme, ať se Vám daří :-)
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda jsi mohu začít dělat řidičský průkaz již v 17 letech?
Dobrý den, ano je to možné, ale závěrečnou zkoušku lze absolvovat až po 18. narozeninách :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...