Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobrý den, jízdy se začínají vždy od Krajského úřadu, nebo je možné nastupovat někde na Porubě?
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, jelikož závěrečné zkoušky probíhají v centru Ostravy a v jeho okolí je velmi žádoucí, aby jízdy začínaly také v blízkosti centra. Ale začátek u Krajského úřadu povinný není a záleží jen na domluvě s Vaším učitelem, kde začnete. Je však nutné vzít v úvahu, že učitel má často před Vámi i po Vás domluvenu další jízdu. Hezký den :-)
od: Lucka
Dobry den preji pokut to dobre chpu tak celkova cena vasi autoskoly je 7.500kc nebo 7.500kc+700kc dekuji
Dobrý den, celková cena je 7 500,- Kč. Máte zřejmě na mysli 700,- administrační poplatek Magistrátu města Ostravy, ten však nemá v ceně žádná autoškola, je nutné jej uhradit na pokladně Magistrátu individuálně na Občanský průkaz, hezký večer :-)
od: Klara
Dobry den ve vasi autoskole jsem mela jizdu 24 naposledy 30.9.2009 a tedka bych mela zajem ji dokoncit musim zacit znovu nebo muzu pokracovat 25-28 dekuji za odpo
Dobrý den, můžete pokračovat v jízdách tam kde jste skončila, celý výcvik v autoškole však nesmí být delší než rok a půl, ale to máte snad ještě čas :-)
Dobry vecer, chtel jsem se zeptat takze s ridicskym prukazem skupiny B muzu řídit motocykl do maximálního výkonu 25 kW a jehož konstrukční rychlost nepřevyšuje 45 km/h ikdyz to nemam v ŘP napsane
Dobrý večer, ano je to tak :-)
Dobry vecer, chtela bych se zeptat co je s pani Monikou vim,ze uz ve vasi autoskole neni, ale chtzela bych k tomu vedet neco vic, protoze jsem s pani Monikou jezdila a byla velmi ochotna a hlavne pri jizde s ni clovek nemel strach.dekuji za odpoved
Dobrý večer, v této věci nemám k dispozici žádné informace.
od: Jirka
Dobrý den, zrovna jsem dostal do rukou řidičský průkaz a zarazilo mě, že tam nemám položku A1. Já myslel, že když dělám autoškolu B, tak mám automaticky i AM (mopedy) nebo ne?
Dobrý den, v řidičském průkazu sk. B se již sk. AM nezapisuje automaticky, nisméně sk. B Vás oprávňuje k řízení motocyklu do maximálního výkonu 25 kW a jehož konstrukční rychlost nepřevyšuje 45 km/h. Hezký večer :-)
Dobrý den, mám dotaz na počet hodin teoretické výuky. Kolik těchto hodin je celkem i s technikou a zdravovědou. Ještě bych se chtěl zeptat na počet lektorů a zda když děláte autoškolu hodně pro studenty nejsou vaši lektoři vytížení. Není problém na domlouvání jízd? Děkuji za odpověď
Dobrý den, teorie můžete odebrat libovolný počet je zcela zdarma, celkem je to 8 návštěv na učebně. Lektorů máme dostatek, dnes jsem byl informován, že mají další volná místa :-)
Dobry den.Chtěl bych začit s autoškolou už mam i vyplnenou prihlašku potvrzenou svym doktorem.Jaky je tedy dalši postup?
Dobrý den, Váš zájem nás těší, navštivte nás prosím na jedné z našich učeben, kde můžete již rovnou odebrat první hodiny. P. Tichá se Vám bude individuálně věnovat a vše Vám vysvětlí. Rozvrh a umístění učeben naleznete na našem webu v sekci "učebny". Hezký den :-)
Dobrý den, nejspíš se rozhodnu pro vaší autoškolu, ale je pro mě velmi důležité, kdy probíhá praktická vyúka. Jsem zaměstnaná do 16:00 hod. Také mám dotaz na instruktory, mám v době praktické vyúky jen jednoho instruktora, nebo se střídají. Také jsem zaslechla, že se u vás nyní pár instruktoru obměnilo.
Dobrý den, Váš zájem nás těší, praktická výuka probíhá i po 16. hodině až do 21. hodiny. Co se týče těch instruktorů, tak obě varianty jsou možné, plánování jízd je zcela ve Vašich rukou, nikdo Vás nebude nutit do ničeho co by Vám bylo nepříjemné. Před měsícem od nás jedna p. učitelka odešla a jiný p. učitel (mimochodem velmi šikovný mladík) přišel, nejednalo se však o žádné velké pohyby. Hezký den :-)
od: Karel Bousicek
Dobry den, rad bych se zeptal na jednu vec, co mi uz delsi dobou vrta hlavou. Predstavte si hlavni silnici, ktera se krizuje s vyjezdem od sidliste a presne na druhe strana s vyjezdem od benzinove pumpy. Jedu od pumpy a zatacim vpravo (po hlavni nic nejede). Z vedlejsi ze sidliste vuz zataci doleva. A to je vec. Vim, ze vyjizdim z pumpy a tak bych mel davat prednost, ale on vyjizdi ze sidliste primo naproti, takze to vypada jako moje jasna prednost. Muzete mi, prosim, poradit spravne reseni, kdo ma tedy prednost?
Dobrý den, prostor benzínové pumpy je místo ležící mimo pozemní komunikaci (tedy mimo "normální" cestu), když vyjíždíte z místa ležícího mimo pozemní komunikaci na pozemní komunikaci musíte dát přednost všem (tedy i těm co odbočují doleva). Jedině, že by ten protijedoucí vyjížděl z parkoviště, označeném značkou "Parkoviště" potom by i on vyjížděl z místa ležící mimo pozemní komunikaci a byli byste si rovnocení a to by dával on přednost Vám :-)
od: Jana Nováková
Dobrý večer, touto cestou bych chtěla poděkovat této skvělé autoškole :o) za to, že jsem se včera stala řidičkou :o) a zejména bych chtěla MOOOOOOC poděkovat p. Tiché za její cenné rady, velice milý a přátelský přístup. Jste skvělá. V neposlední řadě bych také chtěla mockrát poděkovat svému panu instuktorovi p. Žáčkovi za pohodové jízdy a jeho velice přátelský přístup. Na Vaši autoškolu budu moc ráda vzpomínat, přeji hodně úspěchů. TLESKÁM VÁM A DEKUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý den, za Vaší pozitivní zpětnou vazbu jseme Vám velmi vděční, ani nevíte jak je pro nás důležitá, děkujeme :-)
Dobrý večer!Stále jsou u Vás jen instruktoři muži??žena žádná??
Dobrý večer, žádná žena zatím výcvik nevykonává, ale všichni naši instruktoři jsou velmi hodní a šikovní pánové. Hezký večer :-)
pane Ondro, myslím, že tyto dotazy se mohou hodit i jiným uchazečům, a já nejsem zastánce telefonování, krom toho to stojí dost peněz.
.
od: Ef.ka
Tak i mně se dnes povedlo udělat zkoušky, proto bych ráda poděkovala paní Tiché, kterážto je skvělá žena a mluvkyně :D A panu M. Tichému za přípravu na kondičních jízdách (ta politá nohavice mě fakt mrzí:) Mějte se všichni krásně!
Gratulujeme Vám :-)Váš úspěch nás těší ať se Vám daří :-)
od: Ondra
Pro pana: Anonym z 8.2.2010. Dobrý den pane Anonyme. Skromný dotaz: Nebude pro Vás jednodušší a rychlejší, všechny Vaše dotazy,-tuším asi 18 otázek v několika příspěvcích, vyřídit v pár minutách telefonicky ? Pokud jsem si dobře všiml, dole Vám bylo (buď správcem stránek, nebo panem Tichým) nabídnuto číslo telefonu.
.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927