Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Jana
Pro přihlášení do Vaší autoškoly mám přijít na VSB nebo Janáčkovu konzervatoř v době výuky? Pokud ano, kdy probíhá nejbližší výuka. Děkuji za odpověď,
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, přijďte buď na Janáčkovou konzervatoř nebo na Vysokou školu Báňskou, můžete si vybrat podle toho která Vám více vyhovuje, nejbližší výuka probíhá dnes tedy 15. března na Vysoké škole Báňské v 17 hod. nebo ve středu 17.března na Janáčkově konzervatoři v 18 hodin. Bližší informace k našim učebnám, jejich umístění a časy výuky naleznete v naší sekci "učebny" zde na našich webových stránkách. Hezký den přejeme :-)
od: Hanka
Dobrý den, chtěla bych se k Vám přihlásit do autoškoly, vyučujete pouze na VSB a Janáčkově konzervatoři? Nebo se můžu pro přihlášení dostavit i na jinou z Vašich učeben? děkuji
Dobrý den, Váš zájem nás těší, po přihlášení můžete docházet i na jiné učebny po domluvě s p. Tichou je to individuální, přejeme hezký den :-)
od: anonym
Dobrý den, jaké je téma teoretické výuky ve středu 10.3. 2010 na Janáčkově konzervatoři? Děkuji.
Dobrý den, ve středu 10.3. se budou probírat na Janáčkově konzervatoři křižovatky, hezký den :-)
Dobrý den! Takže po jedné hodině teorie,můžu začít s jízdami?i když vlastně skoro nic neumím???no chudák pan učitel...
:-) Dobrý den, to je nejkratší možná doba, kterou umožňuje zákon, samozřejmě však je nutné naučit se křižovatky a řešení dalších dopravních situcí, proto je nejlepší docházet před jízdami nějakou dobu do učebny, hezký večer :-)
Dobrý den!Chtěla jsem se zeptat:výuka teorie na VŠB probíhá každé pondělí??a po kolika hodin teorie mohu začít s jízdami?A mohu jezdit jen s jedním učitelem,nebo budu mít při každé jízdě jiného?Děkuji za odpovědi
Dobrý den, ano výuka teorie probíhá na VŠB. Jízdám předchází jedna hodina teorie a odevzdání přihlášky. K dispozici dostanete kontakty na všechny učitele a jízdy si plánujete s nimi Vy, záleží tedy na Vás s kým a kdy budete jezdit, všichni naši učitelé jsou moc hodní a jsou připraveni s Vámi jezdit, přejeme hezký den :-)
Dobrý den!8.3.má být přednáška ze zdravovědy na VŠB??Protože paní tichá říkala,že budou Křižovatky.Děkuji Mějte se pěkně
Dobrý den, zřejmě budou křižovatky před zdravotní přípravou, už to píšu p. Tiché ať nezapomene, hezký den :-)
Dobrý den, smí se na žádosti o ŘP škrtat? Jde mi o to, že jsem se přepsal a číslo občanky jsem napsal do série, která mi byla řečena, že se nevyplňuje...
Dobrý den, pokud máte na přihlášce již potvrzení od doktora a proto nechcete škrtat tak to nechte zatím tak a doneste přihlášku p. Tiché na učebnu a ona Vám s tím pomůže je moc milá nebojte :-)
Chtěla jsem se zeptat, jestli vadí hodně, kdyxž přihlášku nemám oboustranně, al ena dvou papírech a už to mám potvrzené od lékaře?
Dobrý den, není to tak správně, ale věc je řešitelná, odevzdejte prosím přihlášku tak jak máte a p. Tichá Vám s touto situací pomůže, aby jste po druhé již nemusela k doktorovi chodit, hezký den :-)
od: Verca
Dobry den. Chtela bych vedet kdy bude na VSB prednaska techniky? Byla jsem na otazky 1-11 a chybi mi zbytek. Chtela bych uz zacit co nejdriv jezdit. Dekuji
Dobrý den, přijměte prosím naší omluvu, technika měla být 1. pondělí v měsíci tedy včera, z organizačních důvodů to však nebylo možné, takže technika bude až 15.3., protože 8.3. je přednáška ze zdravotní přípravy. Ale jezdit můžete začít ihned po odevzdání přihlášky, nemusíte čekat až budete mít hotovou techniku.Počínaje měsícem dubnem bude však již nadále přednáška techniky první pondělí na VšB a první středu v měsíci na Janáčkově konzervatoři, přejeme hezký den :-)
Dobrý den!kdy prosím Vás začíná nový kurz,kdy se mohu přihlásit?Děkuji.
Dobrý den, přihlásit se můžete ihned, protože výuka v naší autoškole není koncipována do kurzů, ale dle individuálního studijního plánu, stačíí se dostavit do učebny, p. Tichá Vás ráda uvitá, je moc milá a vše Vám vysvětlí. Hezký den :-)
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli dnes proběhne výuka teorie na VŠB a zda si mohu přijít pro přihlášku a kde přesně tato učebna je.děkuji hezký den
Dobrý den, ano, dnes v 17 hodin bude výuka teorie na VŠB, p. Tichá Vás ráda uvítá a přihlášku Vám dá. Když vstoupite do velké zelené budovy rektorátu a dáte se do leva tak asi po 100 m je učebna D 106, nebo se zeptejte na vrátnici u vchodu, měli by Vám ochotně poradit, hezký den :-)
Dobry den, chtel bych se zeptat, kdy v nejblizsi dobe bude vyuka krizovatek? dekuji..
od: Andrea
Taky mne zajímá, první možný termín výuky zdravovědy. Děkuji Andrea
Zdrvověda se koná 3.3. na Janáčkově konzervatoři v 18 hodin, hezký den :-)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude probíhat výuka zdravovědy.Děkuji
Zdrvověda se koná 3.3. na Janáčkově konzervatoři v 18 hodin, hezký den :-)
od: Michal
Dobrý den, možná trochu OT. - slyšel jsem od známého, že u vaší autoškoly jezdí instruktor Ondřej Klos. Je to jen shoda jmen, s jezdcem automobilových soutěží a závodů automobilů do vrchu ?
Dobrý den, není to shoda jmen je to skutečně ten automobilový závodník :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927