Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobrý den!po absolvování jízdy s panem Tichým,mi dá on čísla na učitele nebo p.Tichá??nebo můžu jezdit třeba jen s panem Tichým?děkuji,pěkný den!
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, p. Tichý Vám dá tel. čísla na pány učitele, hezký den :-)
od: Lukas
Dobry den, chtel jsem se zeptat,jestli výuka teorie na janáčkově konzervatoři probíhá každou stredu cely mesic, nebo jen tu prvni stredu v měsíci? Neni mi jasné, jestli je výuka o údržbě totéž, jako prvni hodina - "registrace". Dekuju za odpověď.
Dobrý den, výuka teorie probíhá na Janáčkově konzervatoři každou středu po celý měsíc, jen první středu v měsíci je vždy výuka ovládání a údržby vozidla. Registrovat se, nebo přihlásit do autoškoly lze každou středu v měsíci. Hezký den :-)
od: Martina
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat kolik bych platila love měsíčně kdy bych si vzala řidičský průkaz na splátky?a do kdy ho musim splatit Děkuji za odpověď.
Dobrý den, výši měsiční splátky lze individuálně nastavit s p. Tichou a určujete si ji Vy jako klientka, ovšem poslední splátku je nutné zaplatit ještě před závěrečnou zkouškou. Hezký den :-)
od: Lucka
Dobrý den, 30.3. mám zkoušky, a chci se zeptat, jestli tam s námi bude p. Tichá nebo někdo jiný? Koná se to tedy v pátém patře? A ještě jsem se chtěla zeptat, na co bude zaměřena výuka 24.3. na konzervatoři, a jestli je nutné, abych se přišla ohledně zkoušek domluvit osobně? Děkuji
Dobrý den, ano 30.3. s Vámi bude p. Tichá a koná se to v 5. patře (tedy uplně nahoře). 24.3. bude výuka zaměrena na výklad paragrafů z předpisů o provozu na pozemních komunikacích. Termín na zkoušku je nutné zarezervovat telefonicky u p. Tiché. Držíme Vám palce a přejeme hezký den :-)
od: Hanka
Dobrý den, pro přihlášení do autoškoly stačí, když přinesu vyplněnou přihlášku, potvrzenou od lékaře + lékařský posudek? Je nutné dokládat ještě něco?
Dobrý den, ano tyto formuláře pro přihlášení do autoškoly stačí, těšíme se na Vás a přejeme hezký den :-)
od: Lenka
Dobrý den, rozhodla jsem se pro Vaši autoškolu, ale ráda bych se dozvěděla více informací o platbě. Kdy se platí? Platí se celá částka, nebo záloha? V případě zálohy, jak je vysoká? Děkuji za info. Lenka
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Platí se až před závěrečnou zkouškou tedy na závěr kurzu po odebrání služby. Žádnou zálohu nepožadujeme. Přejeme hezký den :-)
dobry den! ctela bych se prihlasit do autoskoly. muzu to udelat v jakykoliv den? dekuji za odpoved
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Přihlásit se do autoškoly můžete na našich učebnách v pondělí nebo ve středu (přesné umístění učeben a časy vyučování jsou uvedeny na našem webu v sekci "učebny"). Pokud v tyto dny nemáte čas tak nás prosím kontaktujte e-mailem, který najdete v sekci "kontakty". Nejlépe uveďte své tel. číslo a my Vás kontaktujeme a domluvíme se na dalším postupu. Přejeme hezký den :-)
Dobrý den!a tuto první jízdu-seznámení s autem,dělá jen pan Tichý že??a myslíte že může i o víkendu??kvůli směnám nemohu každý den.děkuji,hezký den
Dobrý den, pokud nemůžete přes týden, tak nás prosím kontakltujte e-mailem (je uveden na našich webových stránkách v sekci "kontakty") a my Vám sprostředkujeme kontakty na učitelé kteří jezdí o víkendu. V e-mailu uveďte prosím své jméno a nejlépe i tel. neměl by v tom být problém. Hezkýden :-)
od: Klara
Dobry den mela jsem 28 jizdu 20.6.2009 a dala jsem si slofika dnes jsem zistila ze nemam kraticku z jizdama je to problem nebo musim vse znovu zacit dekuji za odpoved
Dobrý den, problém to je, ale věřím že pokud jste měla 28 jízdu tak jste průkazku již odevzdávala panu instruktorovi v autě. Napište mi prosím mail s Vaším jménem a zkusíme ji pohledat. Hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych vědět v kolik je začátek a konec výuky a jak dlouho trvá .Děkuji
Dobrý den, o kterou výuku se jedná ? Na které učebně? Jeden vyučovací blok trvá hodinu a půl, ale na našich učebnách se z pravidla vyučuje více než jeden studijní blok, přeji hezký den :-)
Dobrý den, je možná změna magistrátu pro závěrečné zkoušky? Komisaři v Ostravě stojí za ...... Je možné jet zkoušku v Bohumíně, Frýdku, Orlové atd.? Děkuji
Dobrý den, pokud je Váš názor na tuto věc již neměnný, pak by pro Vás představovala určitou možnost změna autoškoly, protože závěrečné zkoušky se konají podle místa provozovny autoškoly. Pokud na tom budete trvat p. Tichá Vám bez problému vystaví převodku do jiné autoškoly. V rámci naší autoškoly změna místa závěrečných zkoušek možná není. Hezký den
Doibrý den!před jízdami probíhá seznámení s autem.chci se zeptat jak tato hodina probíhá a jak dlouho trvá.děkuji
Dobrý den, seznámení s autem trvá hodinu a půl a vyučuje se kontrola vozidla před jízdou, kontrola a údržba základních provozních kapalin, kontrola a základní údržba motorového prostoru, příprava vozidla před jízdou, základy řízení a základy řazení jednotlivých rychlostních stupňů. Přejeme hezký den :-)
dobry den! mam otazku. Bude-li platny ridicky prukaz, ktery ja budu mit po ukonceni autoskoly, v Belorusku?
Dobrý den, řidičský průkaz, který zde uděláte platí na celém světě, hezký den :-)
od: aliaksandra
dobry den! Chtela bych se vas zeptat, mate-li Vy nejaky urcity termin pro prihlasovani, nebo ja se muzu prihlasit do autoskoly a zacit vyuku v jakykoliv den?predem dekuji za odpoved!
Dobrý den, žádný určitý termín nemáme, můžete začít kdykoliv, stačí nás jen navštívit na naší učebně, kde Vás p. Tichá ráda uvítá a vše s Vámi probere. Umístění a časy učeben naleznete zde na našich webových stránkách v sekci "učebny". Hezký den :-)
Dobrý den, kolik bloků má celkem vaše teoretická výuka? Kdybych chodil každý týden za jak dlouho bych zvládl projít všechny hodiny? Děkuji za odpověd
Dobrý den, teoretická výuka má 6 bloků, pokud by jste chodil každý týden tak zvládnete všechny hodiny za 6 týdnů, přejeme hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927