Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobrý den!Chtěla bych se zeptat,jestli náhodou nemá pan Hudec změněné číslo,stále mu volám a je nedostupný.Děkuji.Pěkný den
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, ano p. Hudec již nebývá pod tím starým telefonem tak často pouze ve středu a ve čtvrtek do 15 hodin, dovoláte se mu na tel. č. 728852660, hezký den :-)
od: Bohuslava Bartošová
Dobrý den, chtěla bych zpětně moc poděkovat celé autoškole za přípravu pro získání řidičského oprávnění. Paní Tiché za milé, příjemné jednání a její vstřícnost, panu Tichému za trpělivost a motivaci u kondičních jízd, a za podporu u zkoušky, a v neposlední řadě panu učiteli Klosovi, pod jehož vedením jsem absolvovala převážnou část jízd, za profesionální a přátelský přístup, vytrvalost, pevné nervy a hlavně zbavení strachu a dodání odvahy. Především díky těmto lidem dnes můžu říct, že již držím v ruce řidičský průkaz a mám za sebou ujetých více než 100km bez nehody. Byla jsem s týmem ve Vaší autoškole velice spokojená a určitě ji můžu každému jen doporučit. Pěkný den, Bohunka.
Dobrý den, Váš úspěch nás velice těší a přejeme dalších nejméně 100 tis. kilometrů bez nehody, ať se Vám daří, hezký den :-)
Prosím. kdy se koná v tomto měsíci zdravověda?
Dobrý den, zdravověda se koná 14.4. na Janáčkově konzervatoři, hezký den :-)
od: Kristýna
Dobrý den, 30.3. sme s kamarádkou napoprvé složily uspěšně celé zkoušky...chtěla bych poděkovat za přátelský přístup paní Tiché, je skvělá, a hlavně panu učiteli Žáčkovi...všem můžu vaši autoškolu doporučit....ať se Vám dál daří....nashledanou
Dobrý den, moc Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu velmi si toho vážíme, p. Žáčkovi vše vyřídíme bude mít radost :-)
prosim o datum nejblizsiho terminu zaverecnych jizd...
Dobrý den, termín závěrečných zkoušek se přiděluje individuálně na jméno žadatele a po podání písemné žádosti, kontaktujte prosím v této věci p. Tichou ona Vám termín zajisti. Pokud máte jakýkoliv další problém prosím napište nám e-mail a my se jím budeme velice ochotně zabývat, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, neuspěla jsem u zkoušek u jízd, a chtěla jsem se zeptat, zda mě na opravných jízdách bude mít stejný komisař, nebo ne? Děkuji
Dobrý den, s největší pravděpodobností budete mít jiného, ale komisaře pro závěrečné zkoušky si určuje Magistrát města Ostravy, hezký den :-)
od: Radka
Dobrý den, kolik hodin jízd musím absolvovat a je možné jízdy spojit a jezdit delší dobu? Děkuji
Dobrý den, zákon předepisuje 28x45 min. a dle stejného zákona je možné jezdit 2x45 min. denně, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, dnes jsem udělala celé závěrečné testy. Chtěla bych se zeptat do kolka dní mám zajít na magistrát? Děkuji
Dobrý den, gratulujeme, do 7 dnů si zajděte na Magistrát, hezký den :-)
od: VERCA
DOBRY DEN DNE 31.3 JSEM SI ZAZADALA O RIDICKY PRUKAZ A CHTELA JSEM SE ZEPTAT ZDA TO MUZE BYT HOTOVO I DRIVE NEZ TECH 20 DNI?ZDA JE MOZNE ZE TO BUDU MIT HOTOVO DO 9.4?DEKUJI
Dobrý den, pokud nejste již držitelem nějakého řidičského průkazu například na motorku, tak to možné není, ale doporučuji Vám jednat přímo s magistrátem je možné, tam Váš řidičský průkaz budou mít dříve například do 14-ti dnů, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho u vás trvá běžný kurz..Potřebovala bych mít řidičák na začátku června, proto nevím, jestli je pro mě zrovna nutný rychlokurz. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den
Dobrý den, rychlokurz pro Vás nutný není, protože do začátku června Vám zbývají 2 měsíce, což by jste měla stihnout. Nahlaste to ale prosím p. Tichému na hodně seznámení s autem nebo mu napište email (adresa je uvedena zde na našem webu v sekci "kontakty") a on Vám pomůže, hezký den :-) P.S.: Mějte ale prosím na paměti, že závěrečné zkoušky musíte udělat na poprvé a na vydání řidičáku se čeká 20 dnů.
od: Eva
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu začít dělat autoškolu už v 17 letech? Je nutné mít 18 let když budu dělat záveřečné zkoušky? Děkuji za odpověď!
Dobrý den, autoškolu je možné začít dělat v 17 letech, ale závěrečnou zkoušku lze absolvovat až po 18. narozeninách, celý výcvik pak nesmí trvat déle než rok a půl, hezký den :-)
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jak se jmenuje p. učitel, který vyučuje v pondělí od 18-ti hodin na VŚB techniku? A jestli je možné, abych s ním jezdila? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, jmenuje se p. žáček a je možné s ním normálně domluvit jízdy na učebně nebo Vás k němu objedná p. Tichý na hodině seznámení s vozidlem, přejeme hezký dne :-)
od: Hanka
Dobrý den, chci se zeptat, kolikrát musím jít na teorii a jak dlouho trvá jeden blok. Děkuji
Dobrý den, jeden blok trvá hodinu a půl a na přednášku byste se měla dostavit alespoň 5x, hezký den :-)
od: Barča
Dobrý den, 1.4 mám zkoušky, chtěla bych se zeptat jak to bude všechno probíhat a kolik peněz musím zaplatit na magistrátu předem. Děkuji
Dobrý den, na pokladně magistrátu je nutné zaplatit 700,- nejméně den předem a uchovat doklad o zaplacení, který potom předložíte na samotné zkoušce, bližší informace naleznete zde na našem webu v sekci "závěrečné zkoušky", hezký den :-)
Dobrý den!chci se zeptat jestli bude probíhat výuka teorie na VŠB v pondělí 5.4.-velikonoční pondělí.Děkuji-pěkný den.
Dobrý den, na velikonoční pondělí (5.4.) probíhat výuka nebude, děkujeme za pochopení a přejeme hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927