Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Lucie Michálková
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se jmenoval p. učitel, který mě měl NA OPRAVNÉ JÍZDĚ 22.4. s panem Křístkem? (Je menší postavy a nosí brýle.) Je to možné dohledat nějak ve vaší databázi? Moje číslo v autoškole bylo M151/09. Velice děkuji.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, byl to p. Blažek :-)
od: anonym
Dobrý den, mohl bych se zeptat, kterému z instruktorů patří číslo 774216930? Díky.
Dobrý den, toto číslo patří p. Pavlíkovi, hezký den :-)
od: Petr
Dobrý den, dcera dělá autoškolu u konkurenční firmy. Dnes měla již 4 pokus u zkoušky z jízd, a opět neúspěšný. Instruktor se vždy posadí po zkoušce s komisařem do auta, popovídají si a nakonec vysloví, že to opět nevyšlo. (např. dnes jste zastavila moc blízko auta, instruktor nemohl dokořán otevřít dveře). Chtěl jsem se zeptat, je možné udělat závěrečnou jízdu u jiné autoškoly? Kondiční jízdy měla vždy před zkouškou. Děkuji za radu
Dobrý den, ano je to možné, ovšem je nutné, aby jste Vy nebo autoškola do které si přejete přestoupit písemně požádala "Vaši" současnou autoškolu o tzv. "převodku", což je písemné potvrzení o odebrané výuce a pak už může Vaše dcera absolvovat zkoušky tam, přejeme hezký den :-)
od: Radek ILL
Dobrý den, velice rád bych poděkoval paní Tiché za to jak výbornou autoškolu dala dohromady a jaký se ji podařil sestavit skvělý tým intruktorů. Jmenovitě bych ještě rád poděkoval panu Hudcovi za skvěle provedenou praktickou výuku a hlavně za jeho jedinečný přístup. Moc všem děkuji a přeji celé autoškole ať to tak skvěle šlape dál.
:-) no to je úžasné moc Vám děkujeme, Vaše pochvala pro nás znamená velmi mnoho, děkujeme :-)
od: Petra
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak to chodí u vás v autoškole s jízdama.... Kde je cvičné parkoviště? Odkud se vyjíždí? A jestli si můžu vybrat kdy chci jezdit. Děkuji moc za odpověď a brzy nashledanou :-)
Dobrý den, vyjíždí se z parkoviště naproti Domu kultury Vítkovice (je to u zastávky "Krajský úřad") a jezdí se převážně centrum, neboť i na závěrečné zkoušce se jezdí převážně v centru města, kdy chcete jezdit si vybrat můžete, můžete si vybrat i pana učitele, přejeme hezký den :-)
od: Ludvík
Dobrý den, Nemám dotaz, jen chci poděkovat. Moc děkuji za vlídný a profesionální přístup všech, kteří se podíleli na mém řidičském výcviku. Především ovšem p. Hudcovi za trpělivost u jízd a p. Tiché za hezký a poutavý výklad na teoretické přípravě. Mohu Vás jen a jen doporučit. Ludvík Pětvalský
Dobrý den, moc Vám děkujeme, velmi si toho vážíme :-)
Prosím o informaci od kolika hodin se koná zdravověda? Děkuji za odpověď
Dobrý den, zdravověda se koná 14.4. na Janáčkově konzervatoři od 18 hodin, hezký den :-)
dobry den kdy začina kurz pro sk.b
Dobrý den, kurz pro sk. B můžete začít prakticky kdykoliv, stačí se dostavit do učebny, p . Tichá Vás ráda uvítá, hezký den :-)
Dobrý den. Dlouho jsem nejezdil a potřeboval bych kondiční jízdy, v době jak jsem jezdil jsem však měl stres ze řazení a vzhledem k časovému odstupu bych si již toto nechtěl připomínat a rád bych se naučil jezdit s automatickou převodovkou. Je možné u Vás absolvovat prosím i kondiční jízdy na automatu? děkuji R.Ščurek pplk@seznam.cz
Dobrý den, omlouváme se, ale v současné době nejsou kondiční jízdy s automatickou převodovkou možné, v případě dalších dotazů nás prosím opět kontaktujte, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda žádost o řidičské oprávnění můžu poslat poštou nebo mám přijít osobně.
Dobrý den, žádost o řidičské oprvánění můžete p. Tiché poslat i poštou na adresu uvedenou v sekci "kontakty " zde na našem webu, hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat jestli, když jsem absolvovala střední školu obchodní Na Mlýnici a prokážu se, jestli budu mít nějakou slevu.....něco takového jsem zaslechla. Děkuji
Dobrý den, takovou slevu bohužel v současné době neposkytujeme, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá normální kurz za 7500,- a jak dlouho rychlokurz.. Děkuji.
Dobrý den, délku normálního kurzu nelze snadno stanovit záleží především na Vašich časových možnostech, obecně lze říci, že trvá od 6-8 týdnů, délka rychlokurzu se stanovuje individuálně dle toho jak rychle potřebuje klient autoškolu absolvovat, začíná se na 17 dnech, přejeme hezký den :-)
Dobrý den .. chtěl jsem se zeptat , kolikrát je možný dělat zavěrečný jízdy když jsem to nedal na poprvé ?
Dobrý den, závěrečné jízdy nejsou omezeny počtem pokusů, ale dobou 6 měsíců od první zkoušky, hezký den :-)
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jak nejrychleji se dá udělat rychlokurz a kolik hodin teorie musím absolvovat?
Dobrý den, nejkratší možná délka rychlokurzu se pohybuje kolem 17 dní a dle zákona je nutné absolvovat 5 studijních bloků teorie, pokud bych Vám mohl doporučit, pošlete nám e-mail, kde uvedete své tel. číslo a p. Tichá Vám zavolá a na všem se s Vámi domluví je moc milá a vše Vám vysvětlí, přejeme hezký den :-)
Tak i na tomto čísle si mohu domluvit jízdy??
Dobrý den, ano na toto číslo se p. Hudci dovoláte a můžete si s ním domluvit jízdy, hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927