Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, co se bude probírat 10.5 na VŠB? Děkuji
Dobrý den, 10.5. bude na VŠB přednáška z techniky, přejeme hezký den :-)
Dobrý den!!Chci se jen zeptat,kdy se na VŠB budou probírat Křižovatky::.Děkuji
Dobrý den, křižovatky budou na VŠB 17.5., hezký den :-)
Dobrý den, kdy budou dostupné termíny zkoušek na červen?
Dobrý den, termíny zkoušek přiděluje Magistrát města Ostravy, v této věci by jste měla zavolat p. Tiché, která musí o termín na Vaše jméno zažádat, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho můžu mit ukončené jízdy aniž bych dělala rychlokurz. Děkuji
Dobrý den, délka standartního kurzu je individuální záleží především na Vašich časových možnostech. Budou Vám poskytnuty kontakty na všechny naše instruktory, kteří Vám budou plně k dispozici a záleží tedy jen na Vás jak dlouho bude Váš kurz trvat, přejeme hezký dne :-)
Také bych chtěla poděkovat za perfektní styl výuky, jak ve vozidle, tak v učebně :) Zkouška na poprvé velmi potěšila...ať se daří :)
Děkujeme, velmi nás Vaše spokojenst těší :-), mějte se hezky at se Vám daří.
Dobrý den. Včera jsem úspěšně absolvovala zkoušku z autoškoly. Chtěla bych moc poděkovat panu Žáčkovi za super vyuku a hlavně za trpělivost a snahu. Je to skvělý učitel a fajný chlap. Přeji mnoho úspěchu. S pozdravem Markéta H.
Dobrý den, moc Vám děkujeme a p. Žáčkovi vyřídíme bude mít velkou radost :-), at se Vám daří, mějte se hezky :-)
Dobrý den, chci se zeptat od kolika hodin probíhá výuka na báňské (od 17 nebo 18 hod.?) a Janáčkově konzervatoři a jak dlouho trvá. Děkuji
Dobrý den, výuka na VŠB probíhá od 18 hod. a od 17 hod. se řeší organizační věci s p. Tichou, na Janáčkově konzervatoři začíná výuka v 18 hod., přejeme hezký den
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy se koná na VŠB výuka zdravovědy a kdy technika. Děkuji.
Dobrý den, technika bude na VŠB 10.5. a zdravovda byla toto pondělí a další termín ještě není stanoven, ale na Janáčkově konzervatoři bude zdravověda 19.5. tak si zajděte případně tam, hezký den :-)
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli je možné získat řidičák skupiny B několik měsíců před dovršním 18 let. Chtěl bych mít řidičák už letos , ale radši bych se vyhnul jizdam ve sněhu :-)
Dobrý den, možné je absolvovat jízdy před dovršením 18 let, ale závěrečnou zkoušku lze absolvovat až po 18 tých narozeninách, přejeme hezký den :-)
Dobrý den .. chtěl bych poděkovat za spolupraci vašeho "profesinálního týmu" hlavně panu Blažkovi za jeho přístup a pomoc u zkoušek :-) ... možná bych se chtěl jenom na zavěr zeptat , když nosím brýle musím je mít i na fotce na řidickem prukazu ?nikde jsem to právě nenašel .. děkuji moc :)
Dobrý den, děkujeme Vám :-) na fotce naopak žádné brýle mít nesmíte, ale pozor! pokud je máte předepsány, tak je musíte mít vždy, když budete řídit, protože pokud je nemáte jste "nezpůsobilý k řízení" a při dopravní nehodě to je něco podobného jako by jste řídil pod vlivem alkoholu. Tak pozor na to a mějte se hezky :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné mít jízdy se dvěma učiteli. Jezdím s p. Hudcem, ale ten jezdí jen ve středy a čtvrtky, a já bych chtěla jezdit min. 2x týdně. Tak ejstli je možné si domluvit jízdu ještě s jedním učitelem, abych mohla jezdit 2x týdně. Děkuji
Dobrý den, samozřejmě je to možné, kontakty na učitele jsou: p. Blažek-777216941, p. Pavlík-774216930, p. Žáček-777216931, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych velice poděkovat vaší autoškole za to, že mi umožnila získat řidičské oprávnění. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala zrovna vás s poznala tak bezvadně sehraný tým profesionálů. Zejména bych chtěla poděkovat paní Tiché za perfektní organizaci, lidský a přátelský přístup i psychickou podporu nejen u zkoušek; panu Žáčkovi za obdivuhodnou trpělivost :) a pohodový průběh jízd a hlavně panu Blažkovi za obrovskou pomoc u závěrečných zkoušek. Vaši autoškolu mohu každému jen doporučit. Přeji vám mnoho dalších spokojených a úspěšných klientů. Hezký den, Lucka :)
Velmi si vážíme těchto Vašich krásných slov, je to pro nás opravdová pocta.
Dobrý den!Chci se jen zeptat,jestli dnes na VŠB bude probíhat výuka zdravovědy!!Děkuji....Pěkný den.
Dobrý den, výuka zdravovědy proběhne na Vysoké škole Báňské 3.5., přejeme hezký den :-)
Dobrý den Chtěl jsem se zeptat pracuji dlohodobě v zahraniččí a potřeboval bych si udělat řid.průkaz v co nejkratším termínu testy studuji na internetu,a s ježděním nemám problémy až na ten oficiální papír za jak nejkratší termín by to bylo možné zvládnout? Děkuji za odpověď Ladislav NPete@seznam.cz
Dobrý den, nejkratší možná doba se pohybuje kolem 17 dnů. Napište nám e-mail (naleznete jej zde na našem webu v sekci "kontakty") a p. Tichá Vám určitě udělá hezkou nabídku, těšíme se na Vás :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli máte určené termíny náborů nebo stačí přijít přihlásit se a rovnou začít s výukou? Děkuji
Dobrý den, Váš zájem nás těší, ano, je to tak jak píšete, stačí se dostavit na učebnu, p. Tichá Vás ráda uvítá a můžete hned začít s výukou, těšíme se na Vás :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...