Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
zdravi chtel jsem se zeptat jesli i ridicak jde na splatky dekuju
Dobrý den, ano platba autoškoly na splátky je možná, napište nám prosím e-mail, kde uvedete své tel. číslo a p. Tichá Vám zavolá a domluví se s Vámi, hezký den :-)
Poděkování p.Tichémuu :)
Děkujeme moc :-)
Dobrý den, jak často v měsíci jsou závěrečné zkoušky?
Dobrý den, počet nám přidělených termínů zkoušek není stálý. O termín závěrečných zkoušek je nutné písemně zažádat Magistrát města Ostravy na konkrétní jména našich studentů, pokud si přejete zajistit termín zkoušky zavolejte prosím p. Tiché, hezký den :-)
Dobrý den, když jsem byl na technice musím jí mít zapsanou v průkazu? Díky
Dobrý den, ano, nechte si ji zapsat na příští přednášce, hezký den :-)
Dobrý den, kdy bude nejbližší technika? Děkuji
Dobrý den nejbližší technika bude 9.6. na Janáčkově konzervatoři a 14.6. na VŠB, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat. Když dostanu řidičský průkaz skupiny B, jsem oprávněn řídit i moped do konstrukční rychlosti 45km/h nebo již nikoliv. Vím, že dříve tomu tak bylo, ale dnes se to na průkaz nepíše.
Dobrý den, sk. B Vás oprávňuje k řízení motocyklu do maximálního výkonu 25 kW a jehož konstrukční rychlost nepřevyšuje 45 km/h. Hezký večer :-)
Dobrý den, chci se zeptat jaké tel. číslo má p. Pavlík. Děkuji.
Dobrý den, tel. na p. Pavlíka :774216930, hezký den :-)
Dobrý den, kdy se budou v učebně na VŠB probírat křižovatky? Děkuji
Dobrý den, křižovatky se budou vyučovat 7.6. na VŠB, hezký den :-)
Dobrý den. Pochopil jsem to správně, že bude výuka probíhat i během letních prázdnin? A že teoretická výuka nemá start a cíl, ale že je to spíš neustálý proud a možno jej absolvovat kdykoliv?
Dobrý den, ano, výuka probíhá i během letních prázdnin, a teoretická výuka se neustále v cyklech opakuje, hezký den :-)
Dobrý den. Dostal jsem velmi dobré reference na instruktora pana Klose. Nevíte, kdy bude možné naplánovat si s ním konkrétní jízdy? Děkuji.
Dobrý den, p. Klos je momentálně na 2 týdenní dovolené, ale mám za to, že jízdy je možno si s ním naplánovat již nyní pokud zavoláte p. Blažkovi na tel.: 777216941, přejeme hezký den :-)
s panem zackem jsem byl nadmiru spokojeny, jediny ale vazny problem jsem videl v tom, ze kdyz jsem si priplatil 1500,-(protoze jsem delal rychlokurz) stejne jsem sedel pouze dvakrat ve fabii( s kterou jsem musel jezdit pri zkouskach) a pritom tu mate jako vozidla 3 fabie a 1 sparka, jeste podotknu, ze jsem nekolikrat apeloval na to ze se do sparka spatne vlezu (192cm). jinak ridicak mam v kapse a jsem spokojeny...
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši otevřenost, p. Žáčkovi vyřídíme, děkujeme také za upozornění ohledně Sparka, vynasnažíme se, aby se taková situace již neopakovala, pokud by měl někdo podobný problém, prosím obraťte se na nás e-mailem, děkujeme a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, kteří učitelé jezdí o víkendu?
Dobrý den, o víkendu jezdí pan Glinz (dovoláte se na něj přes číslo p. Pavlíka od 18 hod večerní, ale až od pondělí) a pan Žáček, hezký den :-)
Dobrý den, kdy nejpozději musím zaplatit autoškolu? děkuji
Dobrý den, autoškolu je nutné zaplatit nejpozději před termínem Vašich závěrečných zkoušek, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy bude nejbližší hodina techniky a kolik jich musím před zkouškama absolvovat. Děkuji
Dobrý den, nejbližší technika se bude konat na 7.6. na VŠB, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, mohu dostat bližší info o platbě na splátky, prosím? Kurz jsem již začala, tak mohu už taky začít splácet? děkuji Pája
Dobrý den, ano je to tak, kurz můžete již začít splácet, hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...