Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobrý den,mám naplánované jízdy do konce měsíce června... Kdy si mám zažádat o termín zkoušky??
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, o závěrečný termín si požádejte až budete dle průkazky u 16. jízdy, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy bude na konzervatoři probíhat nejbližší zdravověda, děkuji.
Dobrý den, termín zdravovědy na Janáčkově konzervatoři ještě není znám, ale 7.6. je zdravověda na učebně na Vysoké škole Báňské, hezký den :-)
od: Verča
Dobrý den. Mohla bych Vás poprosit o telefonní číslo na první vstup do auta? Děkuji
Dobrý den, 773650996 hezký den :-)
Zdravím, mohli by jste tady udělat nějaký rozpis výuky? Díky
Dobrý den, pracujeme na tom :-)
dobry den! mam 31.05 zkousku a chtela bych rozvedet v kolik se to zacina? predem dekuji za odpoved!
Dobrý den, jedna skupina začíná v 7:30 hod a druhá v 9 hod., zkuste zavolat p. Tiché určitě Vám ráda poví kdy Vám to přesně začíná, přejeme hezký den :-)
Dobrý den,byl jsem na hodinách zdravovědy ale nemám podepsanou průkazku,podepisoval jsem ale papír jak jsem odcházel ze zdravovědy,pokud to není tedy vyplněné vadí to před zkouškami?Děkuji
Dobrý den, není v tom problém, před zkouškami to nevadí, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat co se bude probírat 31.5. na VŠB? a nebylo by možné udělat na těchto stránkách nějaký rozpis, kde by bylo napsané, kdy se co probírá?
Dobrý den, probírat se bude výklad zákona o provozu na pozemních komunikacích, tedy tzv. "paragrafy", hezký den :-)
Dobrý den.paní Tichá je prý nemocná,může se jí volat??nebude jí to vadit??děkuji za odpověď.
Dobrý den, již se jí v pořádku dovoláte :-)
od: hanka
Dobrý den, komu můžu zavolat, pokud potřebuju jezdit o víkendu? Děkuji
Dobrý den, zkuste p. Pavlíka nebo p. Blažka nebo p. Žáčka pokud by jste narazila na problém kontaktujte nás prosím e-mailem, hezký den:-)
Dobry den 26.5 mam zaverecnou zkousku v kolik hodin bych se mel dostavit na magistrat?
Dobrý den, zkoušky začínají vždy v 7 20 hod na Magistrátu tedy i ve Vašem případě, přejeme hezký den :-)
Co se bude probírat ve středu na JKO. Děkuji :-)
Tuto středu se budou probírat výklad paragrafů provozu na pozemních komunikacích :-)
od: Karin
Dobry den,,chtela sem se zeptat,podala sem si u vaš přihlašku před14 dnama,a Pani Tichá mi řekla ,že se mi ozvou do tydne ,na jizdy:Tak by mě zajimalo jak dlouho se vubec čeka,,?Děkuji
Dobrý den, moc se omlouváme za vzniklé nedorozumění, p. Tichá se asi přeřekla je nutné aby jste se ozvala Vy na tel. 773650996, stačí sms nebo jen prozvonit, ještě jednou se omlouváme a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda můžu přijít poprvé do autoškoly jakoukoliv středu na Janáčkovu konzervatoř v 18. hodin nebo vždy jen v první středu v měsíci? A jestli je možné kdybych dělala jízdy př. ve Sparku a pak ty závěrečné jízdy třeba ve Fabii? Děkuji za odpověď
Dobrý den, je možno přijít v jakoukoliv středu. Instruktora na jízdy tedy i auto v kterém budete jezdit si vybíráte Vy, k dispozici budete mít kontakty na všechny naše instruktory, hezký den :-)
od: Mirka
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či si možem urobiť u vás řidičák? Som Slovenka, ale v Čechách mám prechodný pobyt. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, ano je to možné musíte ovšem doložit úředně potvrzený pobyt v ČR, vydají Vám jej na cizinecké policii, hezký den přejeme :-)
od: Jana
Dobrý den, jezdím kondiční jízdy a lektor mi doporučil zajít si na teorii na "křížovatky" a "paragrafy", kdy jsou prosím nejbližší termíny? Děkuji.
Dobrý den, křižovatky a paragrafy se probírají vždy 3 a 4 týden v měsíci, ale pro jistotu ještě kontaktujte našeho lektora p. Žáčka na tel. 777216931, přejeme hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927