Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, ještě jsem nebyla v autě, nemám kartičku jízd, ale už jsem absolvovala přednášku z techniky, která je prý povinná...chci se zeptat, zda tuto přednášku musím absolvovat znovu, nepodepisovala jsem žádnou účast. děkuji
Dobrý den, techniku znovu absolvovat již nemusíte, přejeme hezký den :-)
Dobrý den!!Chci se jen zeptat jestli nevadí,že zaplatím autoškolu až týden před zkouškami,nemám čas kdy se dostavit do učebny.děkuji
Dobrý den, nevadí to, je to dokonce jedno s hesel naší autoškoly, hezký den :-)
Dobrý den ....chtěl bych si domluvit první schůzku ....slyšel jsem , že před jízdami je nutné seznámení s vozidlem, které provádí údajně pan Tichý ....jenže tomu se nemohu dovolat...volal jsem již 3x - každý den jednou.--číslo: 773650996 .....poradíte mi tedy ? ...Děkuji moc
Dobrý den, za vzniklé nedopatření se Vám omlouváme, nyní by mělo být již vše v pořádku, zkuste napsat i sms, hezký den :-)
Dobry den! uspesne jsem udelala zkousku z autoskoly! Chtela bych moc podekovat vasi autoskole za super vyuku! Oddelene dekuju panu Pavliku za trpělivost! Preji mnoho uspechu! P.s Chtela bych rozvedet co presne musim prinest do Magistratu pro udelani ridick. prukazu? S pozdravem Markéta H.
Dobrý den, velmi Vám děkujeme za pozitivní reference, vážíme si toho a p. Pavlíkovi vše vyřídíme, bude mít radost. Na Magistrát je nutná Občanka, fotka, 50 kč, a doklad o zdravotní způsobilosti, přímo na místě si pak vypíšete žádost a podáte ji, hezký den :-)
Píšete že cena za kurz obsahuje i cenu za zkoušku tzn. v ceně 7500,- za ŘP B je i poplatek magistrátu? A kolik stojí případné opakování zkoušek? V seznamu učeben jsem našel Gymnázium O. Havlové v Porubě, je možné absolbvovat výuku tam?
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Cena 7 500,- neobsahuje poplatek Magistrátu ten je nutné zaplatit osobně na Občanský průkaz, tudíž žádná autoškola ho nemůže mít v ceně. Litujeme ale, výuka na Gymnáziu Olgy Havlové skončila, protože se blíží maturity a prázdniny, ale jsme si jisti, že by Vám mohla vyhovovat učebna na Vysoké škole Báňské v Ostravě Porubě, každé pondělí od 17 hodin, p. Tichá Vás ráda uvíta a vše Vám vysvětlí, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, o čem bude příští Pondělí teorie na VŠB? A kdy bude nejbližší ZDRAVOVĚDA, mám 3 týdny do zkoušek. Předem děkuji za Vaši odpověď.
Dobrý den, příští pondělí (7.6) bude na VŠB právě zdravověda, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy musím autoškolu nejpozději zaplatit? Minulý týden jsem byla poprvé na přednášce a včera jsem donesla přihlášku. A kdy si můžu domluvit první jízdy? Teď nebo až v pondělí s pane Tichým? Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Dobrý den, autoškolu je nutné zaplatit před závěrečnou zkouškou. Co se týče prvních jízd - mezi odevzdání přihlášky a první jízdou by měl uplynout alespoň týden (pokud nejste rychlokurz) pokud však na brzkém nástupu do auta trváte je možné se telefonicky informovat u p. Tiché kdy nejdříve můžete do auta, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli knihu Autoškoly si můžu zapůjčit nebo koupit u vás? Nebo si ji můžu koupit v knihkupectví? Děkuji.
Dobrý den, bohužel ne my nabízíme jen výukové CD zdarma, ale v knihkupectví je normálně k dostání, hezký den :-)
Dobrý den, včera jsem ukončila jízdy a pan učitel si nechal mou průkazku. Zkoušky mám 10.6 a na technniku jdu 9.6 vadí, když nebudu mít průkazku s sebou? Děkuji
Dobrý den, není v tom žádný problém, naopak průkazka se po ukončení jízd vždy odevzdává, techniku normálně absolvujte, držíme Vám palce u zkoušek :-)
Dobrý den, jak dlouho trvá přednáška techniky? Děkuji
Dobrý den, jedna přednáška s techniky trvá hodinu a půl, hezký den :-)
Dobrý den!Jezdím pouze s čočkami,
Dobrý den, pokud je Váš zdravotní stav takový, že musíte užívat k řízení brýle nebo čočky, mělo by to být v zdravotním posudku dle zákona doplněno, hezký den :-)
Dobrý den!!Mám dotaz:na přihlášce jsem si všimla,že jsem měla vyplněno zdravotně způsobilá s podmínkou-s brýlemi i čočkami a na posudku o zdravotní způsobilosti mi to už lékař nevyplnil.....je v tom problém???děkuji
Dobrý den, záleží na Vašem reálném zdravotním stavu, pokud brýle mít musíte zajděte si prosím zdravotní posudek doplnit o tuto podmínku, přejeme hezký den :-)
Dobry den, chtela bych se zeptat na datum dalsich zkousek( chci vedet pouze datum
Dobrý den, o termín závěrečných zkoušek je nutné zavolat p. Tiché, přiděluje se totiž na konkrétní jméno žáka, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde je nějaký zákon o tom, že poslední jízdu můžu mít minimálně týden před zkouškou a ne třeba den před ní? všude píšou, že optimální je tak dva dny před zkouškou...děkuji za odpověď
Dobrý den, nahlédněte do zákona č. 247/2000 Sb. §32 zde se píše, že až po ukončení (tedy po poslední Vaší jízdě) má autoškola 15 dní na to, aby Vás nahlásila na zkoušku a Magistrát města Ostravy má také dalších 15 dnů na odpověd a přihlášení Vás ke zkoušce. To vše po ukončení Vašeho výcviku tedy po poslední jízdě, dva dny před zkouškou lze jezdit pokud se jedná o zkoušku opakovanou, přejeme hezký den :-)
dobrej kdy je dalsi termin zkousek.....
Dobrý den, o další termín je nutné zavolat p. Tiché, držíme Vám palce :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...