Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobry den.Pred mesicem jsem dostala ridicsky prukaz skupiny B. Plati tento ridicak i na babetu kdyz to nemam zaznamenano v ridicskem prukaze?Dekuji hezky den
Dobrý den, ano platí :-)
Dobrý den, podstoupila jsem výcvik u jiné AŠ v rámci Ostravy. Zajímá mě, zda je možné objednat si u Vaší AŠ pouze kondiční jízdy, které by byly zaměřeny především na přípravu k závěrečné zkoušce z jízdy. Písemné testy a zkoušku z údržby a ovládání vozidla mám úspěšně za sebou. Zkoušku z praktické jízdy musím bohužel opakovat. Předem děkuji.
Dobrý den, samozřejmě to bez problému lze stačí se jen dostavit k nám do učebny a p. Tichá Vás uvítá je moc milá a vše Vám vysvětlí, převodku z Vaší autoškoly si může vyžádat pak p. Tichá, tak nemusíte již nic řešit, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, ještě jsem nezačla jízdy, ani na seznámení s vozidlem jsem zatím nebyla. Chci se zeptat, co můžu udělat pro to, abych měla jízdy s panem Žáčkem ?
Dobrý den, domluvte si seznámení s vozidlem s p. Tichým a pak již stačí zavolat p. Žáčkovi (777 216 931) a domluvit si s ním jízdy, hezký den :-)
Dobrý den!!Chtěla jsem se zeptat,bude paní Tichá v pondělí na VŠB??potřebuji zaplatit autoškolu.děkuji
Dobrý den, v 17 hodin bude p. Tichá na VŠB a bude Vám k dispozici, hezký den :-)
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jaké téma výuky bude v pondělí 21.6. na VŠB a od kolika hodin? Děkuji.
Dobrý den, v pondělí 21.6. se bude na Vysoké škole Báňské probírat výklad paragrafů z provozu na pozemních komunikacích, tedy tzv. "paragrafy", přejeme hezký den :-)
Dobrý den!!Při řízení používám pouze kontaktní čočky,brýle nepoužívám skoro vůbec.na žádosti o řidičské oprávnění to mám napsané,že jsem způsobilá s podmínkou-brýlemi i čočkami,ale na lékařském posudku mi to uiž doktor asi zapomněl vyplnit-vadí to??měla bych si zajít ještě k lékaři,aby mi to tam dopsal???Děkuji
Dobrý den, pokud Váš aktuální zdravotní stav je takový, že potřebujete při řízení kontaktní čočky, pak by jste si to měla nechat zapsat i ve zdravotním posudku. Ovšem oba zdravotní posudky se mohou lišit, takže teoreticky to nevadí, přejeme hezký den :-)
Dobrý večer. Chtěl bych se Vás zeptat, zda je nutné nosit při jízdách brýle, když mám pouze 0,75 dioptrií a brýle nosím pouze doma na počítač? Moje obvodní doktorka mi napsala na Žádost o řidičké oprávnění "nosí brýle". Chtěl bych se Vás tedy zeptat, od kolika dioptrií je povinnost je mít při jízdách? Brýle nosím jenom večer k počítači, nejsem zvyklý je nosit venku a proto si myslím že by mi spíše vadily pod přilbou, než-li pomáhali. Děkuji za odpověď. Petr
Dobrý den, pokud je to vyznačeno v žádosti o řidičské oprávnění, pak brýle nosti na jízdy musíte, zkuste se nechat vyšetřit ještě jednou, zda nedošlo k nějakému nedorozumění, zda je nutné mít tuto podmínku i na Lékařském posudku, který budete přikládat po autoškole k Žádosti o řidičské oprávnění, pak by jste musel mít brýle i při řízení s řidičákem, hezký den :-)
Dobrý den, chtěl bych také poděkovat celému týmu AŠ Tichá za fajn organizaci celé autoškoly, hlavně panu Pavlíkovi za cvičné jízdy, ale i dalším vašim instruktorům - p. Hudcovi, Glinzovi a Tichému, paní Tiché za organizaci a p. Tichému za podporu na zkoušce... Příprava na zkoušky byla v pohodě, povedly se napoprvé. Ještě jednou díky a doporučím vás dál :)
Dobrý den, velmi nás těší, že jste byl spokojen a moc Vám děkujeme za hezký příspěvek, vynasnažíme se v takové práci pokračovat i do budoucna, Váš úspěch je pro nás tou nejlepší zpětnou vazbou, ať se Vám daří mějte se hezky :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak dlouho trvá rychlokurz. Děkuji
Dobrý den, nejkratší možná doba rychlokurzu je kolem 17-ti dnů, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Žáčkovi za přípravu na zkoušky, za jeho ochotu se vždy domluvit a za jeho trpělivost. Také moc děkuji panu Tichému se kterým jsem jezdila kondiční jízdy a za jeho psychickou podporu při jízdě na zkoušce. Vaši autoškolu mohu všem jen doporučit, vše probíhalo skvěle a všichni jsou moc hodní a vstřícní včetně p.Tiché. Děkuji Zuzka
Dobrý den, Vaše slova uznání jsou pro nás tím nejlepším poděkováním! Vynasnažíme se i do budoucna, aby takových příspěvku přibývalo, ať se Vám daří a děkujeme :-)
Dobrý den,a v kolik hodin ta Zdravověda toho 30.6.? Dekuji
Dobrý den, od 17 hodin :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy bude teorie Zdravovědy na VŠB? děkuji.
Dobrý den, výuka Zdravovědy proběhne na VŠB 30.6., hezký den :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můžu přihlášku do Vaší autoškoly odevzdat ve škole v Ostravě-Kunčičích. Nebo jí odevzdat na VŠB a pak chodit na přednášky do Kunčic. Díky za odpověď
Dobrý den, vzhledem k tomu, že se blíží prázdniny tak výuka v Ostravě-Kunčicích již neprobíhá, využijte prosím našich služeb v jedné z našich dvou hlavních učeben v Ostravě, kde můžete přihlášku odevzdat. Více informací o umístění učeben a časech výuky naleznete zde na našem webu v sekci "učebny", přejeme hezký den :-)
Dobrý den, mám vypsanou přihlášku a potvrzenou lékařem. Můžu se tedy dostavit příští pondělí 14.6. na přednášku v 17:00 na VŠB? Je jedno, kterou přednášku navštívím jako první? Děkuji za odpvěď
Dobrý den, ano příští pondělí se dostavte, p. Tichá Vás ráda uvítá, je jedno kterou přednášku navštívíte jako první, hezký den :-)
Zdravím, co máte namysli dokladem o zdravotní způsobilosti, ketrý mám přinést při žádosti o ŘP? Díky
Dobrý den, jedná se o "posudek zdravotní způsobilosti", kterou Vám potvrzoval Váš lékař společně s přihláškou do autoškoly, je to jeden z dokumentů, který je ke stažení na našich stránkách v sekci "Přihláška", přejeme hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...