Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobry den jak si mam naplanovat zkoušky?
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, pro naplánování termínu závěrečných zkoušek je nutné zavolat p. Tiché, ona Vám přidělí termín výhradně pro Vás na Vaše jméno, hezký den :-)
Dobry den mohu si vybrat v autoškole vybrat mezi Chevrolete a mezi Fabii? Děkji Vám
Dobrý den, ano, s Chevroletem jezdí p. Žáček ostatní učitelé jezdí s Fábií, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli můžu zaplatit autoškolu na účet nebo musím hotově p. Tiché. Děkuji za odpověď
Dobrý den, ano lze to provést převodem na účet, zavolejte prosím p. Tiché ona Vám sdělí č. účtu a přidělí Vám variabilní symbol, hezký den :-)
chjo to tu velice trvaji ty odpovědi...
Dobrý den, hluboce se omlouvám nacházím se zrovna mimo území ČR a k internetu jsem se dostal až teď, avšak nyní bude web již denně aktualizován, za případné potiže se velmi omlouvám, děkuji :-)
od: Marťas
Zkoušky 7.7. jsou od 7:30.. pro jistotu? :-)
Dobrý den, ano, přejeme hezký den :-)
od: Hanka
Dobrý den, chci se zeptat, zda výuka autoškoly probíhá i v měsíci červenci a srpnu na VŠB. Pokud ano, zda mohu zahájit v pondělí 5.7. Děkuji za odpověď
Dobrý den, ano výuka normálně probíhá a v pondělí se lze bez problému přihlásit, hezký den :-)
Dobry večer chci se zeptat jestli mě mužou vyhodit z jizd když třeba přehlednu dopravni značku diky
Dobrý den, ano můžou, soustřeďte se zejména na značky upravující přednost v jízdě (hlavně stopku a vedlejší silnici, ale také směr hlavní silnice), nemalou pozornost věnujte také značkám, které organizují jízdu v jízdních pruzích a příkázené směry jízdy, pokud přehlédnete značku zákaz vjezdu, budete také zřejmě hodnocen/a nesporspěl/a, přejeme pevné nervy a mnoho štěstí :-)
od: Žačka
Dobrý den. Podle kartičky, kterou jsme dostali, se těch 28 jízd dělí do 3 etap. Chci se zeptat, jakým způsobem má probíhat 1. etapa. Předpokládám, že se učí na parkovišti a potom se vyjíždí do "terénu", ale když jsem naprostý začátečník, bude mi ten instruktor radit, co mám dělat? Např. když přijíždím na hlavní silnici, poradí mi, že si mám přistavit a rozhlédnout se, než na ni vjedu? a jiné podobné připomínky a rady v reálných dopravních situacích? ? ?
Dobrý den, je to tak, začíná se na parkovišti a pak se vyjíždí do provozu, učitel by Vám měl v prvních hodinách neustále a za všech okoloností asistovat slovně i fyzicky (šlápnutím na brzdu či přidržením volantu). Ve všech situacích kdy si nebudete jista Vám bude pomáhat, v prvních hodinách bude vlastně řídit on, nemějte obyvy, naši učitelé jsou v tomto směru velice šikovní, přejeme příjemný den :-)
od: Marek
Dobry den,musim opravdu pochvalit pani Tichou,jelikož je to velice hodna pani!je přijemna a snaži se dělat vše nejlepši pro nas (žaky) děkuji važim si chovani pani Tiche je na Vas(všechny spolehnuti a vysoka ochota) a budu to tu psat aj 10 let je to proste pravda
Dobrý den, velice Vám děkujeme je to pro nás obrovská pocta a zadostiučinění :-) děkujeme
Je to fajn autoškola ale mam strach se ptat pan učitel je mili ale ja sem jsi nejista v tom:)
Dobrý den, takhle by to nemělo a nesemí být, z kterým panem učitelem jezdíte? Neuvažovala jste o změně učitele? Využijte prosím kontakty na ně jsou uvedeny zde na našem webu v sekci "kontakty" dole na řádku "Učitelé" všichni jsou Vám k dispozici, v případě dalších nesnází nás prosím kontaktujte emailem a my Vám budeme asistovat, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat, jaké hodiny teorie jsou potřeba odchodit kvůli zkoušce? vim pouze o zdravovědě. A při jednom bych chtěla poprosit o případné temíny. Nejlépe na VŠB. Předem moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, před závěrečnou zkouškou byste měla absolvovat přednášky z 1. Předpisů o provozu na pozemních komunikacích, 2. Teorie řízení a zásad bezpečné jízdy, 3. Ovládání a údržba vozidla, 4. Přednáška zdravotní přípravy. Velmi se omlouvám jsem právě mimo území ČR proto jsem nucen Vás odkázat na p. Tichou ve věci termínů konání přednášek. Tel. na p. Tichou je 776 216 927, hezký den :-)
Dobrý den!S touto autoškolou jsem velice spokojená.P.Tichá je velice milá a ve všem Vám vyhoví.A učitel p.Hudec je nejlepší,strašně trpělivý a hodný a má pevné nervy.Zkoušky jsem udělala,kromě jízd,tak snad příště.Jen se chci zeptat kolik stojí kondiční jízdy a se kterým s učitelů mohu jezdit.Děkuji Lenka
Dobrý den, Vaše spokojenost je pro nás ta nejlepší pochvala, děkujeme :-) p. Hudci vše vyřídíme, kondiční jízdy si lze domluvit s kterýmkoliv s našich učitelů (využijte prosím kontakty, které jsou umístěny zde na našem webu v sekci "Kontakty" pak dole na stránce "Učitelé:"), zavolejte ale co nejdříve p. Tiché o opravný termín a až jej budete znát hned si zamluvte místo na kondiční jízdy, přejeme příjemný den :-)
Na tuto autoškolu si nemohu stěžovat!! Jsou tam velice příjemní lidé a ve všem výjdou vstříc. Autoškolu jsem měla hotovou během jednoho měsíce a byla jsem maximálně spokojená.
Dobrý den, jsme šťastni, že jste byla s našimi službami spokojena, toto znamená pro nás nejvíce, hezký den :-)
od: Lukas
Dobry den chtel jsem se zeptat k tomu CD co se dostava to jsou uplne ty same otazky na zkouškach?aj ten sami program nebo jak to funguje at mam představu než pujdu dělat autoškolu Diky
Dobrý den, uplně ty samé otázky a totožný program naleznete na stránkách ministerstva dopravy: http://etesty.mdcr.cz/ (na této stránce dole v sekci "cvičná zkouška" pak vyberte pro skupinu "B"), přejeme hezký den :-)
od: Veronika
Dobrý den, na Vašich internetových stránkách jsem se dočetla o nabídce dárkového poukazu na Vaše služby. Chtěla jsem se zeptat, zda je nutno tento poukaz ihned zaplatit nebo se na to vztahuje i nabídka možnosti zaplacení až po odebrání služby. A prosím Vás o uvedení, jaké platí vyučovací hodiny pro učebnu Gymnázia Olgy Havlové v Ostravě - Porubě. Předem děkuji za odpovědi a přeji příjemný den.
Dobrý den, dárkový poukaz není nutné hned platit i na něj se vztahuje nabídka placení na závěr nebo na splátky, z důvodu blížících se prázdnin na Gymnáziu Olgy Havlové výuka již bohužel neprobíhá, přejeme hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927