Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Zhruba před 4 měsícema jsem u vás udělal autoškolu.. V ten den jsme to dali 4 z 18:-/ Pokud znáte značky a máte trochu projeté centrum, což mají všichni, tak není důvod to nedat.. Taky jsem měl strach, ale pan Martin psychicky podrží.. Stejně největší zásluhu na tom má pan Talla, který opravdu naučí. Držím palce lidi ;)
Dobrý den, tak to Vám moc gratulujeme, no někdo by s Vámi mohl nesouhlasit, že je ta zkouška tak lehká :-), ale děkujeme Vám, mějte se hezky :-)
Dobrý den, potřebuji nutně vědět, jaké teorie se konají v PONDĚLÍ 12.7. na VŠB a ve STŘEDU 14.7. Na Janáčkově a jestli tam bude i paní Tichá potřebuji zaplatit autoškolu. Děkuji
Dobrý den, p. Tichá na učebně přítomna určitě bude, ještě Vám zjistím ty hodiny teorie, zatím hezký den :-)
Dneska byla zdravoveda ale s te pani me boli hlava do teď,a vytahla tam nějakou přišeru tak to tam na tom nacvičovala to byl konec smiiiichhhhhhhh
:-) Dobrý den, no tak zdravověda je vlastně povinný předmět a co víte třeba se Vám to jednou bude hodit .-) Naše paní sestřička už s námi spolupracuje mnoho let, tak na ni buďte prosím hodná:-) mějte se hezky :-)
Chtěl jsem Vám poděkovat, dnes jsem udělal zkoušky (i když nervozita byla šílená). Poděkovat p.Žáčkovi za trpělivost a ochotu při jízdách, p.Tiché za laskavý přístup :-) určitě vás doporučím dále.. :-)
Dobrý den, Váš úspěch nás velmi těší, nervozita je hrozná vždycky :-) p. Žáčkovi vyřídíme bude mít ohromnou radost, za doporučení mnohokrát děkujeme, at se Vám daří skvěle :-) děkujeme
Zdravičko,chci sdělit jen autoškole že je fajn,a proto že je fajn ji doporučim mnoha dalšiím lidem kamaradum rodine apod.
Dobrý den,to nás velice těší, to je pro nás ta nejlepší odměna - Vaše spokojenost a doporučení, velmi Vám za to děkujeme a přejeme Vám krásný den :-)
OKI CHAPU NEVEDELA JSEM ŽE STE MIMO ČR V POHODE NIC SE NEDĚJE:) HEZKY DEN...
:-) Děkuji Vám, ještě jednou se však omlouvám
Me se taky zda že dneska je vyuka sem se take ptala p.Žačka řikal že je i o svátku
Dobrý den, výuka je :-)
Myslim že je ale vyuka minulou hodinu v utery sem se ptal a p.uč.rikal ze je vyuka tak nevim ted...sem zmateny aj ja...
Dobrý den, tak máte pravdu, dnes výuka s p. Žáčkem je, omlouvám se :-)
.
Dobrý den, zítra 7. července proběhne na Janáčkově konzervatoři PŘEDNÁŠKA ZDRAVOVĚDY od 18 hodin, jste srdečně zváni, hezký den :-)
Dobry den, skoda ze pan ucitel Glinz jezdi jen soboty:)
:-) Dobrý den, ano také nás to mrzí, je velmi šikovný, ale nezoufejte v budoucnu bude snad p. Glinz vyučovat více, hezký den :-)
Dobry den je dnes autoškola?jelikož je státní svátek tak se proto ptam...
Dobrý den, DNES 6.ČERVENCE NEPROBĚHNE VÝUKA AUTOŠKOLY z důvodu státního svátku, děkujeme za pochopení a případné potíže se omlouváme, přejeme příjemný den :-)
Dobry den mužete si prosím udělat vice času na tento web? dekujeme vam...
Dobrý den, VELMI SE VÁM OMLOUVÁME ZA PŘÍPADNÉ POTÍŽE, jsem momentálně mimo území ČR a k internetu jsem se dostal až dnes, NYNÍ BUDE JIŽ TENTO WEB AKTUALIZOVÁN KAŽDÝ DEN, děkujeme Vám za pochopení a příjmutí naší omluvy, velmi nás to mrzí :-(, hezký den :-) (současně nás těší Váš zájem o toto fórum!) :-)
Chtel bych pochvalit pana učitele Glinze
Děkujeme velice moc, p. Glinz je výborný učitel vyřídíme mu to, bude mít velkou radost, děkujeme :-)
dobry den, prosim vas nejblizsi termin zkosek je 7.7 v 7.30? a jake jsou dalsi mozne terminy ?, dekuji
Dobrý den, o termín zkoušek je nutné zavolat p. Tiché, která Vám termín zkoušek přidělí výlučně pro Vás, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je povinná účast na všech hodinách teorie. Děkuji
Dobrý den, na všech hodinách účast povinná není, přejeme hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...