Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobry vecer jaka mate v autoskole vozidla dekuju
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, v naší autoškole máme 3 Fabie druhé řady, jednu Fabii první řady a jeden chevrolet Spark, hezký den :-)
Dobry den vm pondeli uči na vysoke škole pan žaček?dekuji
Dobrý den, na VŠB se střída v pondělky p. Žáček s p. Sukeníkem, hezký den :-)
a čistě v modre Fabii jezdi pan Tichy?
Dobrý den, nejezdí v ní čistě jen on, někdy je používána jako výcvikové vozidlo v naší autoškole a tak se na ní střídají různí instruktoři, hezký den :-)
od: Leela
Dobrý den, je možné na Vašem webu nalézt rozvrh hodin týkajících se techniky a zdravovědy? Díky moc.
Dobrý den, bohužel rozvrh těchto hodin zatím na webu není, na jeho zprovoznění pracujeme, omlouváme se za případné potíže, hezký den :-)
pan zacek je opravdu skvely ucitel, prednasky ma moc dobre vedene, jizdy taky, vsechno vysvetli, je trpelivy..nevim proc ta kritika...to ze si obcas zakouril, (urcite ne 10 min) prece nemuze vadit, u mne vetsinou pred jizdou , dokud jsem si nastavil v aute vse potrebne... drzte si ho v autoskole..
Dobrý den, jsme rádi, že jste s p. Žáčkem spokojen, ale jsme toho názoru, že pauzy v době Vašich jízd jsou NAPŘÍPUSTNÉ, hezký den :-)
Doby den maji vozidlam klimatizace?dekuji
Dobrý den, ano bíle a modré auto má klimatizaci a další bílé auto, které bude hotovo příští týden bude mít také klimatizaci, hezký den :-)
Dobry den ktery pan učitel jezdi modra Fabie? diky
Dobrý den, v modré Fabii jezdí p. Tichý (773650996), hezký den :-)
dobrej den to me celkem naštvalo že zkoušky mam az 30.8.jelikoz sem potreboval ten řidičak mit hotovy nejpozdeji do zaři tak se ted veechnio protahne a pani Ticha řikala že to do zaři budu mit,a tem jak sem sni mluvil tak mi řekla ze ne to je fakt na par veci.....
Dobrý den, tak jsem dělal co jsem mohl, ale musím Vám bohužel s politováním oznámit, že jsme pro Vás jiný termín nesehnali, dřívjejší termíny byly neočekávaně rychle zaplněny a nyní zbýva již jen ten, kde jste už přihlášen. Velmi nás to mrzí, přijměte prosím naši omluvu. Hezký den.
od: Petra
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli je nějak časově omezeno absolvování autoškoly. Myslím, když odevzdám přihlášku v červenci, tak jestli třeba do vánoc musím mít zkoušky hotové. Děkuji moc za odpověď.
Dobrý den, od odevzdání přihlášky máte na absolvování autoškoly rok a půl, hezký den :-)
od: Martina
Pěkný den, chtěla bych poděkovat celému týmu autoškoly za skvělou práci, jmenovitě zejména paní Tiché, panu Žáčkovi a panu Hudcovi. Bylo fajn k vám chodit. Přeju vám, aby vše pokračovalo, jak má a byli jste stále tak hodní na své studentky a studenty:)
Dobrý den, my zase mnohokráte děkujeme Vám, že jste si našla čas na napsání pochvaly pro nás, to je zase pro nás ta nejlepší odměna, děkujeme a přejeme Vám mnoho úspěchu v dalším životě, mějte se moc fajn :-)
od: Pete
Autoškolu mám hotovou, děkuji. Jezdila jsem s panem Žáčkem, šikovný, ale myslím, že se nehodí, aby si dělal kuřpauzy při výcviku. 10min je 10min, ale když se to za celý výcvik sečte..je to spouta času:-(
Dobrý den, ze srdce Vám blahopřejeme. Předně Vám mnohokrát děkujeme za otevřenost!, vážíme si toho. Aby učitel dělal ve Vašem čase "kuřpauzy" se opravdu nehodí, máte pravdu, dohlídneme na to aby se p. Žáček polepšil, což on jistě učiní neb je šikovný, přejeme hezký den :-) BUDEME I VŠEM OSTATNÍM VDĚČNÍ POKUD BUDOU KOMENTOVAT PRŮBĚH VÝUKY A SPOKOJENOST S NÍ, DĚKUJEME VÁM.
Dobrý den!!Nevíte náhodou další termín opravných zkoušek???a pan Tichý je lepší než pan Žáček........
Dobrý den, o nový termín zkoušek je nutné zavolat přímo p. Tiché, která Vám termín vystaví na Vaše jméno. Naši učitelé se snaží pracovat jako tým, nejde o to kdo je lepší :-) hezký den :-)
Dobrý den!Je možné dělat zkoušky u jiné autoškoly,když jsem chodil do vaší??nebo respektive chybí mi jen jízd,je možné to udělat u jiné autoškoly???děkuji
Dobrý den, ano je to bez problému možné, p. Tichá Vám vystaví převodku (potvrzení o odebrané výuce) nebo si o tyto dokumenty může zažádat autoškola do které přestoupite, přejeme hezký den :-)
od: Eva
Dobrý den, dneska jsem absolvovala první jízdy (pokud nepočítám první vstup do auta) s panem Sukeníkem. Jsem opravdu nadšená, protože proběhly skvěle a pan Sukeník je velice hodný a trpělivý učitel. Heslo: budeme na vás hodní.... bylo konkrétně s ním splněno do puntíku :-) Děkuji
Dobrý večer, výborně, to nás nesmírně těší, p. Sukeníkovi to vyřídíme bude mít ohromnou radost, krásný večer :-)
a pan Tichy take jezdi jizdy ja bych si chtel nejake aspon naplanovat s nim dekuju
Dobrý den, jestli bych Vám mohl poradit tak zavolejete p. Tiché (nebo na učebně) a zeptejte který s učitelů v termín Vaší zavěrečné zkoušky bude přítomen (p. Tichá to bude vědět) a domluvte si s ním jízdy, pokud termín zkoušky ještě nemáte tak si ho již takhle dopředu můžete zarezervovat, hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927