Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobry den kdo bude na zkouškach 30.8. Dekuji
Dobrý den, na zkouškách 30.8. bude přítomen - p. Žáček a p. Tichý, hezký den :-)
Dobrý den!když přejdu do jiné autoškoly,Vaší autoškole už nemusím nic platit???myslím když chci dělat zkoušky v jiné autoškole.děkuji
Dobrý den, naše autoškola je nucena požadovat poměrnou částku za odebrané hodiny, přesnou sumu Vám sdělí na požádání p. Tichá, byl bych Vám vděčný kdyby jste ji zavolala, jsem si naprosto jist, že se spolu bez problému domluvíte, hezký den :-)
Dobrý den!Když nemám udělané jen jízdy,za jak dlouhou dobu je můžu dodělat??
Dobrý den, p. Tichá je nucena podat písemnou žádost na Magistrát města Ostravy a zažádat na Vaše jméno o další termín, který bude přidělen konkretně na Vás, proto v současné chvíli nejsem schopen přesně odhadnout dobu na kterou se ptáte, omlouvám se, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, jak dlouho trvá absolvování celého kurzu? Děkuji.
Dobrý den, absolvování celého kursu (ne rychlokursu) lze stihnout za 6-8 týdnů, hodně záleží na Vašich časových možnostech, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, jak je to u vás se zahájením nových kurzů a kolikrát týdně probíhá teoretická výuka? Děkuji za odpověď
Dobrý den, zahájit nový kurz můžete kdykoliv, stačí se jen dostavit na jednu z našich učeben (rozpis výuky a přesné umístění učeben naleznete zde na našem webu v sekci "učebny"), teoretická výuka probíhá třikrát týdně, hezký den :-)
ja jeste nejsem prihlasen na zadny termin...myslel jsem tak konec srpna, zacatek zari..jizdy uz pomalu koncim, vim ze tam musi byt tyden pauza....podle toho bych se rozhodoval, vim ze p. tichy je asi casto na zkouskach....
Dobrý den, tak se zkuste přihlásit již nyní a p. Tichá Vám ráda poví, kdo ty zkoušky s Vámi pojede, hezký den :-) P.S.: Nebo zkuste mi napsat s kým jezdíte a já Vám sdělím jestli je možné s ním být na zkouškách :-)
Dobry den chci se zeptat sice to tu nepatři ale kde seženu cedulku začatečnik na auto dekuji
Dobrý den, ten problém, že nejde sehnat tabulka "začátečník" jsem už řešil, ptal jsem se i zkušebních komisařů a faktem je, že nějaké oficiální místo, kde by se ta cedulka prodávala není, ale slyšel jsem od klientů, že ji lze koupit na větších benzínkách, od komisařů zase, že ve větších papírnictvích, omlouvám se více informací k tomu nemám, přejeme hezký den :-)
Dobry den mam takovy dotaz bude probihat aspon jednou tydně vyuka autoškoly aj v dopolednich hodinach každy nema čas a brat si dovolene na teorie autoškoly mam pouze odpoledni smeny a bratr by chtel take u Vas delat utoskolu ale brzdi nas to že nemame čas večer a možna aj vice lidi by chtelo vyuku dopoledne dekujeme a doufam že nam vyhovite
Dobrý den, omlouváme se, ale v současné době dopolední výuku neplánujeme, dopolední výuka bude probíhat v průběhu školního roku na našich spřátelených školách, hezký den :-)
Dobry den kdy probehne vyuka zdravovědy? dekuji
Dobrý den, omlouvám se, ale zdravověda proběhla dnes, dozvěděl jsem se to až pozdě, další bude během tří týdnů.
Dobry den u vaši autoškoly se děla jen řidičak na skupinu B? děkuju :) :) :)
Dobrý den, ano, naše autoškola se zaměřuje jen na sk. B, hezký den :-)
vím, že to tady moc nepatří..ale co všechno si mám vzít sebou když podávám žádost o řidišský průkaz. Foto, posudek o zdravotní způsobilosti a 50kč..to je vše? :-)
Dobrý den, myslím, že to tu i docela patří :-), vemte si Občanský průkaz, foto, posudek zdravotní způsobilosti a 50,- Kč, hezký den :-)
dobry den, hodne lidi tady by chtelo jit ke zkousce se svym instruktorem, chapu ze ne vzdy je to mozne... bylo by ale mozne treba predem napsat, ktery z ucitelů bude na zkousce pritomen??? terminy znate tak by to mozna slo??? dekuji..
Dobrý den, máte pravdu šlo by to, který termín jste měl na mysli, zjistím kdo bude přítomen, hezký den :-)
Dobrý den. Nevím zda můj dotaz plně souvisí s výukou autoškoly - Má někdo z instruktorů zkušenosti, (popř. zda někdo u vás vyučuje) které by mohl předat s jízdou na nezpevněném povrchu (polní cesty, jílovopísčité cesty), a na silnicích s extrémně kluzkým povrchem (led, zmrzlý uježděný sníh a pod.)? Možno- i individuální konzultace. I mimo standardní výuku pro ŘO. Děkuji. M.
Dobrý den, jeden z našich učitelů (jmenovitě Ondřej Klos) je automobilový závodník a ten má s těmito věcmi obrovské zkušenosti :-), jsem rád že jsme Vám mohli vyjít vstříc, hezký den :-)
Sem plňe spokojen s autoškolou :D da se vždy domluvit a maji přatelsky přistup :D
Dobrý den, to je výborná zpráva! :-) Velmi Vám děkujeme za Vaši pochvalu, jsme opravdu šťastni, že jste u nás spokojen, krásný den :-)
Dobry den muže delat řidičak strejda z Slovenska?
Dobrý den, ano může, ale musí mu cizinecká policie potvrdit pobyt na území ČR, hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...