Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, 9.8. jsem absolvoval zkoušky a musím říct, že úspěšně. Děkuji panu Blažkovi za velice příjemné jízdy, které semnou musel přetrpět, paní Tiché, za obětavost a podporu, panu Tichému za spolujezdce u zkoušky, panu Sukeníkovi i panu Hudcovi, se kterými jsem také jezdil. Děkuji celému Vašemu týmu. Všem budu doporučovat. Richard Nemeth
Dobrý den, ze srdce Vám gratulujeme a jsme velmi potěšeni, že jste byl s našimi službami spokojen, je to pro nás obrovské zadostiučinění, že jste se u nás cítil dobře. Za doporučení Vám budeme nesmírně vděčni, to je pro nás ta nejlepší odměna od Vás, děkujeme a přejeme hezký den :-)
Dobry den mužu vědět kdy bude se probirat technika au zkoušek bude teda P.Sukenik?a P.Žaček? 30.8.Pan Tichy mi dnes volal ale absolutne sem nevnimal takže se mu omlouvam:( dekuju a přeju hezky den
Dobrý den, nejbližší technika bude 17.8. na Janáčkově konzervatoři od 19 30 hod., na zkouškách 30.8. bude přítomen p. Žáček a p. Sukeník a p. Tichý to přece zcela chápe :-), hezký den :-)
Posílala jsem e-mail ohledně převodky i s mou adresou,tak to zkusím znova a zkuste mi pak dát nějak vědět.děkuju moc Lenka
Dobrý den, Váš e-mail jsme v pořádku obdrželi a převodku Vám na uvedenou adresu zašleme, přejeme hezký den :-)
Zdravim. Muzete mi prosim zjistit, co se bude probirat ve stredu 11. na ucebne? moc dekuji
Dobrý den, ve středu 11. se bude probírat výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích tedy "Paragrafy", hezký den :-)
Dobrý den!posílala jsem Vám e-mail,snad jste ho dostali,sama netuším jestli Vám vůbec došel.Mohli byste mi dát vědět,aspoň prostřednictvím tohoto fóra?Jsem mimo ČR,takže se ozývám takto.Děkuji Lenka Kaštovská
Dobrý den, kontroloval jsem příchozí poštu a bohužel nemohu od Vás žádný e-mail nalézt. Rádi Vám vyjdeme vstříc o co šlo ?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda učíte i přes prázdniny a zda je možné se kdykoli přihlásit nebo jsou určeny termíny? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, ano i přes prázdniny normálně učíme a přihlásit se můžete kdykoliv, stačí nás navštívit na jedné z našich učeben (umístění učeben a časy výuky naleznete zde na našem webu v sekci "učebny"), přejeme hezký den :-)
Ale jo nekdytu ty dotazy jsou opravdu teda hloupe hezky den :)
Ježiš to je forum tak tu nebudte nechutni tak si ten e-mail maš asi založit božeee to je IQ lidi nekteři tady nebo jsou tu ruzne tel.čisla tak zavolat ale ti co neuvažujou tak to asi neuskutečni pa
Dobrý den, někdy se opravdu mouhou jevit některé dotazy jako zvláštní v tom máte pravdu, ale nezapomínejte, že ne každý je tak zdatný v práci s počítačem a my opravdu musíme trvat na svých zásadách a snažit se přistupovat ke každému klientu individuálně, toto je smysl naší autoškoly a od tohoto nemůžeme nikdy ustoupit a neustoupíme, hezký den :-)
TAK ASI NEMAM E MAIL TAK JAK TO MAM VICE NAPSAT....
Dobrý den, tak nám prosím napište sms (nebo přes týden stačí i prozvonit) na tel. 773650996 a my se budeme snažit Vám ve vaší situaci pomoct, hezký den :-) P.S.: Pokud navazujete na dotaz ohledně toho zda bude p. Sukeník přítomen na Vaší zkoušce, tak mějte prosím chvíli ztrpení, toto je v jednání. Dobrý den, tak p. Sukeník bude 30.8. na zkoušce přítomen :-)
Dobrý večer, bohužel jsem nestihl zaplatit na magistrátu poplatek 700Kč, v pondělí 9.8 mám zkoušky, je to vážný problém, nebo když budu u magistrátu v 7:00 a poběžím to zaplatit, tak to zase tak vážný problém není? Omlouvám se a Děkuji
Dobrý den, problém je v tom, že pokladnu na Magistrátu otvírají v 7 30, ale v 7 30 je nutné již odevzdat doklad o zaplacení nahoře v 5. patře zkušebním komisařům. Ve vaši situaci je nutné zavolat p. Tiché a poprosit ji a informovat o Vaší situaci, aby o Vás věděla a snažila se to trošku pozdržet, pokud to půjde a Vy potom musíte dokázat být první na pokladně již v těch 7 30 a zkoušku zaplatit a hned pak utíkat nahoru do 5. poschodí a doklad o zaplacení (a Občanský průkaz) p. Tiché odevzdat (osobně bych si tipnul, že to vyjde), hodně štěstí a hezký den :-) P.S.: Budu jí o Vaší situaci informovat.
Pan Sukenik řikal že by klidně mohl jit k zkouškam ale ze zalezi na P.Tiche tak moc prosim dekuju
Dobrý den, tak 30.8. bude na zkouškách přítomen p. Sukeník, hezký den :-)
Dobry den, rada bych se zeptala jak dlouho trva rychlokurz jaka je nejkratsi doba, za jakou se to da zvladnout a take, jak dlouho trva obdrzet ridicsky prukaz po uspesnem absolvovani zkousek. Dekuji
Dobrý den, nejkratší doba rychlokurzu je 17 dní a vydání řidičáku na Magistrátu trvá 5 týdnů, hezký den :-)
Dobry den žádam p.Sukenika aby byl přítomen u zkoušek 30.8.děkuju a doufam že mmi vyhovite hezky den
Dobrý den, nemohu Vám nyní slíbit, že bude p. Sukeník přítomen, ale pokusíme se udělat v této věci maximum, napište nám prosím ještě v této věci e-mail, hezký den :-)
dobry den. muzu se zeptat, kdy a kde bude dalsi prakticky vycvik v udrzbe vozidla a co to je? dekuji
Dobrý den, praktický výcvik v údrzbě vozidla provádí p. Tichý, termín je třeba si dohodnout s p. Tichou na učebně, hezký den :-)
dobry den ,jsou uz zname i terminy na zari?? dekuji
Dobrý den, termíny na září již známy jsou, zavolejte prosím p. Tiché, hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...