Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Luki
Dobry den mohu jezdti na skupinu B s motocyklem s pinckem? dekuju
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, se sk. B můžete řídit motocykl do konstrukční rychlosti 45 km/h, takže i "pincka", hezký den :-)
od: anonym
Dobry den kdo přisti tyden uči vyuku na J.K.DIK
Dobrý den, příští týden učí na Janáčkově konzervatoři p. Sukeník, hezký den :-)
od: Marek:)
Telefon již sem ztratil takže čekam na nahradni sim Když tak Vás poprosím o zaslani na E-mail WACLAWIKMAREK@SEZNAM.CZ
Dobrý den, zařízeno :-)
od: Petra
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, co se bude vyučovat příští pondělí 23.8. na VŠB? Děkuji moc.
Dobrý den, příští týden 23.8. se budou na VŠB vyučovat "křižovatky" a "technika", hezký den :-)
od: Marcy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když chci zahájit autoškolu pro vozidla typu B, zda můžu kdykoli přijít na výuku podle toho, jak to máte tady napsáno, anebo si mám podat první přihlášku přes internet a domluvit se jak to bude dále. Děkuji
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Stačí nás opravdu navštívit na jedné z našich učeben v čase výuky, p. Tichá Vás ráda uvítá, je moc milá a vše Vám vysvětlí, přijít můžete i bez přihlášky, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude nejbližší výuka zdravovědy. Děkuji.
Dobrý den, výuka zdravovědy bude 18.8. na Janáčkově konzervatoři od 18 hod, hezký den :-)
od: Marek :)
a Potřebuji ještě nějak doplatit autoškolu taky netušim jak...mužu přes internet? DIKY
Dobrý den, číslo účtu Vám zasílám smskou, hezký den :-)
od: Veronika
Dobrý den, když chci jít na Vaší teoretickou hodinu, musím už být u Vás přihlášena nebo mohu přijít i jen tak? Děkuji mnohokrát za odpověď na dotaz, který už tu možná padl.
Dobrý den, na výuku teorie můžete příjít i bez přihlášky a anonymě, zkrátka jen se podívatm přejeme hezký den :-)
Dobrý večer, jak dlouho prosím trvá normální kurz (řid. průkaz sk.B)?Děkuji
Dobrý den, normální kurz trvá přibližně 6-8 týdnů, dle časových možností klienta, hezký den :-)
od: David
Proč teď nejezdí, a jindy až večer, p.Klos ?
Dobrý den, p. Klos pracuje ještě i v jiné práci, ale do budoucna cca 1-2 měsíce, bude jezdit již na plný úvazek, hezký den :-)
od: Alena Tarackezyová
Dobrý den, mohu se přihlásit do Vaší autoškoly, když jsem z Karviné? Budu ale jezdit většinou po Ostravě, a proto pro lepší zvládnutí provozu s tramvajemi a vyšší dopravní frekvenci, jsem chtěla kurz absolvovat v Ostravě...
Dobrý den, Váš zájem nás těší, bez problému můžete absolvovat autoškolu u nás v Ostravě, přejeme hezký den :-)
od: Broňa
Dobrý den, když chci dělat rychlokurz,tak do jaké doby je potřeba odevzdat "lékařský posudek".Nemám v tomto okresu svého lékaře,jelikož jsem se nedávno přistěhoval.Jaká nejkratší doba při rychlokurzu je.Je to 14 nebo21 dní?Děkují Broňa
Dobrý den, lékařský posudek je potřeba odevzdat před vstupem do auta. Nejkratší možná doba rychlokurzu je 17 dní, hezký den :-)
od: Kalíšková
Dobrý den, včera jsme byla na Janáčkové konzervatoři s přihláškou, lae paní vratna byla tak ,,ochotná,, že řekla že jí to tam mám nechat, neb jsme tam byla mooc brzo. Moc se tedy omlouvám...Ale mohu vědět zda ta přihláška u někoho je a mohu se s někým teda domluvit na začátku? Děkuji a ještě jednou se omlouvám za nezdvořilost :-(.
Dobrý den, neměl by v tom být žádný problém, p. Tichá si přihlášku zítra vyzvedne, vše je v naprostém pořádku, přejeme hezký den :-)
Dobry den .23.8. mam zkoušky popište mi prosim do podrobna jak to bude probíhat co si mam vzit,a kdy dostanu řidicky prukaz,a takove podrobnosti děkuju Vám
Dobrý den, podrobnější info o závěrečné zkoušce naleznete zde na našich webových stránkách v sekci "závěrečná zkouška". Na závěrečnou zkoušku si prosím vemte Občanský průkaz a doklad o zaplacení zkoušky. Po úspěšné zkoušce si můžete nejdříve za 5 pracovních dní podat Žádost o řidičský průkaz, ke které připojte jednu fotografii, Zdravotní posudek, 50 Kč,- a Občanský průkaz, hezký den :-)
Prosím vás, jaká je lhůta dokončení autoškoly, když už mi bylo 18 let a začala jsem před rokem a z osobních důvodů jsem ji ještě nedodělala? Děkuji :)
Dobrý den, záleží na datu nahlášení Vašeho kursu na Magistrát města Ostravy a od tohoto data (resp. od data první absolvované hodiny) máte rok a půl na dokončení výcviku, hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927