Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
dobrý den, v pondělí jsem navštívila Vaší hodinu, abych se podívala, jak to u Vás chodí. Byla jsem velmi mile překvapena a ráda bych u Vás začala s autoškolou. Chtěla bych se zeptat, od kdy je možné v září u Vás začít? Děkuji za odpověď
Dobrý den, Vaše spokojenost nás nesmírně těší :-) začít můžete, kdykoliv stačí se jen dostavit do jedné z našich učeben, případně sebou vzít již vyplněnou přihlášku a zdravotní posudek - oba dokumenty potvrzené lekařem (lze je stáhnout zde na našem webu v sekci "přihláška"), hezký den :-)
dobry den zajimalo by me-az udělám zavěrečnou zkošku za jak dlouho dostanu řidičák,diky
Dobrý den, od závěrečné zkoušky za 4 týdny, hezký den :-)
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jak to je se splatkovým kalendářem.Musí být částka doplacená do závěrečné zkoušky,nebo je možno splácet i po snad úspěšně zvládnuté zkoušce?Předem vám děkuji za odpověď
Dobrý den, většinou to bývá tak, že částka musí být doplacena do závěrečné zkoušky, ale zkuste se domluvit na učebně přímo s p. Tichou jistě se bude snažit vyjít Vám vstříc, hezký den :-)
Dobrý den, kdy se budou prosím Vás vyučovat křižovatky na konzervatoři. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, křižovatky se budou vyučovat ve středu 1.9., hezký den :-)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat: když bych neudělal test, můžu jít dál ke zkoušce z techniky a jízd? Díky
Dobrý den, ano, když neuděláte test pokračujete na další zkoušky a pak opakujete již jen ty, které se Vám nepovedou, hezký den :-)
Dobry večer už se mi bliži zkoušky ale moc se mi nechce když mi kamoška psala že nji komisař vyhodil....:DDD Jaj:(
Dobrý den, hlavu vzhůru o Vás bych se nebál :-)
Dobrý den, co se bude vyučovat ve středu 25.8.2010 na Janáčkově konzervatoři? Děkuji za odpověď
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude přednáška o zdravovědě na konzervatoři. Děkuji. :-)
Dobrý den, "zdravověda" proběhne na VŠB 6.9. v 18 hod. (omlouvám se o zdravovědě na Janáčkově konzeratoři zatím nemám bližší informace), hezký den :-)
Dobry den. Kamaradka, co si dela autoskolu v Praze tvrdi, ze jeste den pred zkouskou bude mit jizdy. Proc my teda musime tyden pred zkouskou nejezdit?
Dobrý den, dle zákona č. 247/2000 Sb. § 32 a § 33 je provozovatel autoškoly povinen do 15 dnů od ukončení výcviku žadatele (což je poslední jízda), písemně nahlásit žadatele ke zkoušce a magistrát má zase 15 dnů na to, aby Vám přidělil termín zkoušky, což v Ostravě trvá pouze ten jeden týden. Mrzí nás to, ale takto je to stanoveno, hezký den :-)
Dobrý den!všechno už mám udělané jen zkouška z jizd mi chybí,tu chci dělat u jiné autoškoly.co pro to musím udělat?děkuji
Dobrý den, kontaktujte prosím v této věci p. Tichou, bez problému Vám vystaví "převodku" (potvrzení o odebraných hodinách), kterou pak v další autoškole předložíte, hezký den :-)
Dobry den nechci se Vám nějak montovat do Vašeho vebu ale když by jste zvyraznil(a) FORUM nejakou vyraznou barvou všimlo by si toho vice lidi jelikoz mi to řikal až teď kamarad ze to tam je po celou dobu autoskoly jsem to nevedel...jinak dekuju vašemu teamu autoškola za vynikajici přistup ochotne vysvetleni moc vam dekuju at se vam dari i nadale
Dobrý den, ano také jsme nad tím uvažovali, zřejmě to tak uděláme :-) vaší spokojeností jsme nesmírně potěšeni, velmi Vám děkujeme a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, můžu si plánovat jízdy s více učiteli najednou?
Dobrý den, ano samozřejmě, jen nelze jezdit v jeden den se dvěma učiteli, hezký den :-)
Dobrý den chtěla jsem se zeptat dělám autoškolu a chtěla bych přejít jinam musím zaplatit celou částku znovu nebo se dají zkoušky z jízdy převést jinam děkuji majda
Dobrý den, zkoušky z jízd lze převést jinam, jen si nechte vystavit potvrzení o absolvované výuce a výcviku, hezký den :-)
Jo děkuji už mam aj sim takze v pohode,a s P.Tichou jsem jednal osobne dnes jelikoz ta prukazka se musela vyšešit,a musel sem to aj doplatit a nemel jsem zdravovedu :D ještě jedno moc diky a hezky den :D
Dobrý den, tak výborně, taky děkujem, hezký den :-)
Dobry den jakou žadost mam podat kdyz uspěšne zvladnu zkoušku kde se podava a jakym stylem 23.uz mam zkouzky dekuji za vysvetleni
Dobrý den, po úspěšných závěrečných zkouškách si můžete nejdříve po 5-ti pracovních dnech podat Žádost o řidičské oprávnění (to dostanete na Magistrátu ve 2. poschodí v té budově, kde se budou konat i závěrečné zkoušky,. ke kterému přiložte fotografii, 50 Kč, Posudek zdravotní způsobilosti a doklad totožnosti, hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...