Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
:D a jak kdyby to nebylo jedno kdo je u zkoušek p.Tichy je vynikajici !!!!!!!a p,Žaček tam byl xD xD ::DDDD
Velice se nehodí když se něco domluví tak by to tak mělo byt bylo to domluvene 30.8.že bude u zkoušek p.Sukeník a p.Žáček opravdu neni tady spolehnuti ješte se jak krava ptam na tom forum jesli tam bude p.Sukenik (pěkny podraz)
Dobrý den, Vaše rozhořčení chápeme a respektujeme a velice nás to mrzí. Vše bylo připraveno tak jak jste žádala, p. Sukeník měl rezervovaný čas na 30.8. a v 7 30 hod. byl již připraven na parkovišti, ale vlivem jakéhosi interního "organizačního šumu" jsme ho nedokázali včas dostat na zkoušky. Byli bychom Vám vděčni, pokud byste byla ochotna příjmout, že i my prožíváme na zkouškách velký stres. Ještě jednou se Vám omlouváme, mrzí nás to, p. Tichá se v této věci velmi trápila a i p.Sukeníka to velmi mrzelo... (byli bychom rádi, pokud byste nám napsala v této věci e-mail, velmi ochotně se vynasnažíme, aby se to příště neopakovalo)
Dobry den, zijeme v Nemecku a moje dcera by si rada udelala ridicsky prukaz v Cesku , rychlokurz o Vanocich . Chtela jsem se zeptat jestli je to u vas to mozne a jak dlouho by to trvalo. Trvale bydliste v Cechach mame
Dobrý den, neměl by v tom být problém, ovšem je nutné mít úředně ověřený pobyt v česku (ten vyřídíte například na cizinecké policii, ještě jsme se nesetkali, že by ho nevydali). Rychlokurz trvá od 17 dní, ale optimální délku je nejlepší nastavit individuálně, dle potřeb klienta, hezký den :-)
Dobry den. V kolik mam byt sestyho na zkousky pred magistratem? Dekuji.
Dobrý den, v 7 30 hod. před hlavním vstupem, hezký den :-)
Dobrý den, měla bych zájem o cvičné jízdy ( asi 10 jízd ), cca 3x týdně během měsíce září. Prosím o informaci, jak postupovat, zda musím vyplnit přihlášku, zaplatit jízdy dopředu, atd. A taky jestli musím na jízdy příjít k Vám do Poruby nebo zda máte stanoviště i někde blíže ( jsem z Výškovic)
Dobrý den, zavolejte prosím v této věci p. Tiché (776216927 nebo sms na 773650996), vše Vám vysvětlí je moc milá a doporučí Vám instruktora na jízdy. Přihlášku mít nemusíte, hezký den :-)
Dobrý den, hodina seznámení s vozidlem se vždy koná na parkovišti vedle Krajského úřadu? . :) Děkuji
Dobrý den, hodina seznámení s vozidlem se koná na parkovišti u Krajského úřadu, ale je to parkoviště hned naproti Domu kultury Vítkovice, hezký den :-)
I přesto že jsem neudělal testy musim poděkovat autoškole p.Tichemu(u jizd :D ) p.Tiche(za trpelivost .A at si nic neděla s toho jak po ni nejaky arogantni parchant řval kdyby to nebyl komisar a nesedel by semnou v tom aute tak bych se p.Tiche zastal, ale co sem mel delat jeste by me vyrazil u jizd) jinak dekuju a zarucene Vás doporučim dalsim lidem
Dobrý den, moc Vám gratulujeme :-) Vaše jízda byla perfektní a děkujeme, mějte se moc hezky, at se Vám daří :-)
Great Blog here!! Keep up the good work. I have found it to be very informative, Thanks for all the help
Oka děkuju když tak se pak uvidime až si budu dokupovat dalsí jizdy::::DDDDD
.
Dobrý den, dne 6.9. proběhne na Vysoké škole Báňské výuka zdravotní přípravy (zdravovědy), hezký den :-)
Zdravim chci se zeptat jaka Fabie bude v ponděli 30.8. Červena nebo Bíla?nebo Modra děkuji :)))
Dobrý den, zítra bude na zkouškách modrá a červená nebo bílá fábie, hezký den :-)
Dobry den kolik by stal profesni řidicky prukaz? Dekuju
Dobrý den, bohužel tyto služby v současné chvíli nezajišťujeme, hezký den .
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy se v nejbližší době bude vyučovat technika na J.K.? Děkuji za odpověď
Dobrý den, technika se bude vyučovat v úterý 31.8., hezký den :-)
Dobrý den,chtěla bych se jen zeptat jak to je když mám řidičák na auto a chtěla bych si ho rozšířit .Kdybych neudělala zkoušky přišla bych o řidičák,který už vlastním??Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Dobrý den, při neúspěšných zkouškách při rozšíření Vám bude platnost Řidičského průkazu sk. B pozastavena do doby než zkoušky úspěšně absolvujete, hezký den.
Dobry den mam zkousky v zari a zaplatila jsem poplatek Magistratu a stratila jsem doklad sem na zhrouceni co mám dělat
Dobrý den, není v tom žádný problém, Magistrát Vám vystaví duplikát, hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...