Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Ladis
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, jestli je možné Vaše výukové cd stáhnout na internetu. Předem děkuji za odpověď.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, bohužel z internetu jej stáhnout nelze, vstahují se na něj vlastnická práva, hezký den :-)
od: anonym
můžu změnit autoškolu a po jaké době a za jakých podmínek.moc děkuji
Dobrý den, autoškolu lze změnit kdykoliv, stačí jen zažádat o tzv. "převodku" (potvrzení o obdrženém výcviku a výuce) a tu předložit v nové autoškole, hezký den :-)
Dobrý den, je mi to celkem jedno, ale prosím vás, kdo bude 20. 9. u zkoušek? Děkuji.
Dobrý den, 20.9. bude u zkoušek p. Tichý, hezký den :-)
Dobrý den. Chci si u Vás udělat řidičský průkaz, přihlášku mám již vyplněnou a chtěla jsem se zeptat, kdy a kde se mám dostavit na první hodinu. Chtěla bych začít v říjnu . Děkuji
Dobrý den, Váš zájem nás velmi těší, navštivte nás prosím na jedné z našich učeben (přesné umístění učeben a časy výuky naleznete zde na našem webu v sekci "učebny"). P. Tichá je přítomna vždy v pondělí na Vysoké škole Báňské od 17 hod. a ve středu na Janáčkově konzervatoři od 18 hod. (přihlášku lze ale odevzdat i v jiné dny výuky) v případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte e-mailem (ostrava-autoskola@email.cz), hezký den :-)
od: xxx
Dobrý den, prosím jaký je program na příští týden? Zajímá mne i Báňská i konzervatoř. Děkuji
Dobrý den, na Vysoké škole Báňské se bude vyučovat Ovládání a údržba vozidla (tzv. "technika") a na Janáčkově konzervatoři výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích (tzv. "paragrafy). Výběr témat, která se budou na učebnách vyučaovat máte možnost ovlivnit, oslovte prosím v této věci p.Žáčka na učebně, jistě Vám rád vyhoví, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy se bude vyučovat technika a paragrafy na VŠB? :) Děkuji
Dobrý den, technika se bude vyučovat na Vysoké škole Báňské v pondělí 13.9. a paragrafy budou následovat, hezký den :-)
Dobry den kdo je u zkousek 13.9? dekuji
Dobrý den, u zkoušek 13.9. bude p. Žáček, hezký den :-)
od: Karin
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, co se bude vyučovat 8.9.2010 na Janáčkově konzervatoři? Děkuji
Dobrý den, 8.9. se bude vyučovat výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích ("PARAGRAFY"), hezký den :-)
od: Darinka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude zdravověda na konzervatoři. Chci jen konzervatoř, nikoli VŠB... Děkuji :-)
Dobrý den, zdravověda na Janáčkově konzervatoři proběhne 29.9. od 18 hodin :-)
od: Marek :))
Dobry den :-))) :-))) mam taky dotaz ja mam opravne zkoušky 13.9. a musim tam byt na celou dobu nebo jsi udělam testy a mužu jit po svych ? Dekuji :DDD
Dobrý den, po absolvování testu na zkoušce celou dobu být nemusíte, počítejte že tak nejpozději v 11 hod. budete již volný, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude zdravověda na konzervatoři. Chci jen konzervatoř, nikoli VŠB... Děkuji :-)
od: Karin
Dobrý večer. Ráda bych se zeptala, kdy si mohu nechat vyřídit průkazku na jízdy a co musí obsahovat před prvním vstupem do vozidla? Děkuji :)
Dobrý den, průkazku na jízdy obdržíte od p. Tiché vždy v pondělí od 18 hodin na učebně na Vysoké škole Báňské nebo ve středu v 17 hod. na Janáčkově konzervatoři. P. Tichá Vám také poskytne veškeré info ke vstupu do vozidla, hezký den :-)
od: Jarmila
Dobrý den. Mám už nějaký měsíc řidičák (autoškolu jsem pochopitelně absolvovala u Vás) a celkem bez problémů řídím.Problém mi však dělá zaparkování a couvání. Chtěla bych se zeptat, zda se dá zaplatit kondiční jízda a při ní nacvičovat pouze parkování. Děkuji za odpověď a příp.telefonický kontakt na některého z učitelů výcviku.
Dobrý den, není v tom žádný problém, je to poměrně běžný požadavek, tel. kontakt na p. Tichého je 773 650 996, hezký den :-)
od: Marek:) :)
Tak tak moje řeč to je uplne jedno kdo tam vedle sedi ale duležite je kdo řidi a jak řidi.Aj kdyby tam byl PAN TAU tak to řizeni neovlivni ja sem nedal testy a taky si za to mužu sam!!!!a nestezuju si a jeste autoskole dekuju
od: LM
Chtěla bych jen říct, že úspěšnost u zkoušek nezávisí na tom, jaký učitel u nich je, ale na připravenosti a soustředěnosti žáka. Taky jsem jela s učitelem, kterého jsem vůbec neznala a komisařem, který je prý nejpřísnější na magistrátu. A dala jsem to!

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927