Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobry den, co se bude probírat ve středu 29.9. na Janáčkové konzervatoři?
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, 29.9. proběhne na Janáčkově konzervatoři VÝUKA ZDRAVOVĚDY, hezký den :-)
Dobry den, co se bude probírat ve středu 29.9. na Janáčkové konzervatoři? Bude probíhat výuka zítra 28.9.?
Dobrý den, 28.9. výuka na Janáčkově konzervatoři neproběhne z důvodu státního svátku.
od: Karin
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, kdy se v nejbližší době bude na VŠB a Janáčkové konzervatoři probírat technika? Děkuji
Dobrý den Kdy se budou probírat křižovatky na VŠB? A jaký program je 27.9. na VŠB? Děkuji
Dobrý den, křižovatky se budou brát zase až za 4 týdny a 27.9. bude výuka jízdy v jízdních pruzích, hezký den :-)
dobry den.dnes jsem mel opravku z techniky a nepustili me,protoze jsem nevedel TWI dezen na pneu.jak je mozne ,ze chtel komisar tuhle skratku dezenu kontroli na pneu,kdyz to neni v knize autoskola a dokonce i na internetu.cele 2 otazky jsem vedel,ale kvuli tomuto me nepustil.
Dobrý den, prosíme Vás o pochopení, bohužel nemůžeme veřejně hodnotit rozhodnutí zkušebních komisařů.
Dobrý den, a ta zdravověda bude 29.9. ve středu na konzervatoři normálně v 18:00? :-)
Dobrý den, ano, v 18 hodin :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude zdravověda? Čekám už jen na ni, abych mohla ke zkouškám Děkuji
Dobrý den, zdravověda se bude vyučovat 29.9. na Janáčkově konzervatoři, hezký den :-)
od: RS
Zdravím všechny, chtěl bych poděkovat hlavně panu Sukeníkovi, paní Tiché a panu Tichému, za výcvik, zařízení a účast během zkoušek. Pokud budu mít možnost, doporučím dále.
Dobrý den, i my Vám velmi děkujeme ať se Vám daří! Mějte se hezky :-)
od: Denisa
Dobrý den, chtěla bych přednostně poděkovat paní Tiché za ochotu a vstříctnost!!! a dále panu Žáčkovi za trpělivost...byl velice hodný. Určitě budu dále doporučovat!
Dobrý den, p. Tiché a p. Žáčkovi Vaše poděkování vyřídíme, jistě budou mít ohromnou radost, za doporučení Vám budeme velmi vděčni, mějte se moc hezky :-)
dobrý den, co se dnes bude probírat na konzervatoři?Děkuji
od: Eva
Dobrý den. Chtěla bych moc poděkovat všem v autoškole Vlasta Tichá. Dneska jsem úspěšně udělala jízdy, které mi chyběly. Pokud budu moct, ráda Vás doporučím dále. Byli jste všichni skvělí, učitelé (pan Pavlík, Sukeník, Tichý) byli výborní a hodní a paní Tichá ochotná a velmi milá osůbka. Opravdu skvělá autoškola. Přeju hodně spokojených zákazníků jako já :) Hezký den :)
Dobrý den, velmi Vám děkujeme, Vašeho doporučení si nesmírně vážíme. Přejeme Vám mnoho úspěchu v životě :-)
dobry den, chci se zeptat..jestli ma kazdy ucitel sve vozidlo v kterem jezdi, nebo se nejak stridaji...jsem dost vysoky a vice by mi vyhovovala fabie... dekuji
Dobrý den, každý učitel má své vozidlo, ale vždy se jedná o novou fabii (kromě p. Žáčka), hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude v blízké době vyučována zdravověda. Díky.
Dobrý den, zdravověda se bude vyučovat 29.9. na Janáčkově konzervatoři, hezký den :-)
Zdravím. Chtěla bych se zeptat, kdy se bude vyučovat technika? Je mi jedno, zda VŠB nebo konzervatoř. :) Díky
Dobrý den. Chci se zeptat, když je potřeba mít zapsanou techniku v průkazce k závěrečným zkouškám, zda se na jednotlivých přednáškách zapisuje tak, jako u zdravovědy, aby tímto byla hodina podložena? Děkuji
Dobrý den, ano technika se zapisuje na přednášce, hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927