Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Ahojky všichni, nevíte prosím Vás někdo adresu od pana Žáčka? Chtěla bych mu poslat děkovný dopis. Děkuji
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, omlouváme se, ale pana Žáčka je možno kontaktovat jen prostřednictvím e-mailové adresy "radim.zacek@email.cz", přejeme hezký den :-)
od: Veronika
Dobrý den, mohu se zeptat co bude v úterý a středu na Janáčkově konzervatoři? A mám ještě jeden dotaz, píše se docházka? Mám totiž už v kartičce zaznamenanou techniku a zdravovědu a jednou jsem byla na paragrafech, což se nikde nepsalo, tak mne zajímá, zda se to někde vede, ta docházka (krom zdravovědy a techniky, které jsou v průkazce). Děkuji
Dobrý den, v uterý i ve středu bude p. Žáček přednášet "křižovatky". Docházka se eviduje v Třídní knize o výuce a výcviku v autoškole, hezký den :-)
od: Radek
Dobrý den, co bych měl podle Vás dělat, když mi můj učitel neustále ruší jízdy? Na řidičský průkaz už celkem spěchám, ale díky odkládaným jizdám musím stále jen čekat. Díky dlouhým odmlkám mezi jízdami jsou mé řidičské schopnosti stále na stejné úrovni. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, vážíme si Vaší otevřenosti a děkujeme Vám, že jste nás na tento problém upozornil. Tato situace, kterou popisujete se již nesmí opakovat, velmi se Vám omlouváme. (Jen připomínáme, že každý náš žák má možnost, kdykoliv v průběhu výcviku přejít k jinému učiteli a to bez udání důvodu.) Napište nám prosím e-mail (info@ostrava-autoskola.cz) o jakého učitele se jednalo a my Vám přidělíme učitele, který si s Vámi naplánuje jízdy třeba každý den, tak aby jste byl spokojen. Byli bychom Vám (KDO JSTE SE OCITLI V PODOBNÉ SITUACI) vděčni, kdyby jste se na nás obrátili, aby se tento problém již neopakoval. Ještě jednou se omlouváme.
od: Ondřej Vojčiniak
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak u vás probíhají platby za autoškolu na splátky? Tedy po jakých částkách lze platit. Děkuji
Dobrý den, splátkový kalendář lze nastavit individuálně s p. Tichou na učebně, částku po které budete platit si volí klient sám, ovšem poslední platba by měla být uhrazena nejpozději v den závěrečné zkoušky po autoškole, hezký den :-)
od: Karin
Dobrý den, můžete zde prosím napsat, co se bude učit dnes na Konzervatoři a příští týden v Porubě? Moc děkuji!
Dobrý den, příští týden se bude na VŠB vučovat ZDRAVOVĚDA, hezký den :-)
od: Honza
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy a kde bude probíhat další technika? Předem děkuji
od: Anonym
Dobrý den, prosím o informaci, kde a kdy bude probíhat přednáška "technika" do 25.10. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.
Dobrý den, přednáška z techniky proběhne dnes na Janáčkově konzervatoři od 19 30 hod., hezký den :-)
Dobry den, Rada bych se zeptala jak dlouho trva kondicni jizda?Dekuji z pozdravem hezkeho vecera
Dobrý den, kondiční jízda trvá 45 min. , hezký den :-)
od: Kačka
Přeji hezký den, ráda bych se zeptala, jaké téma bude v úterý a středu na Janáčkově konzervatoři a u koho si mám domluvit první jízdy, seznámení s vozidlem již proběhlo a taky zda před první jízdou musím mít nějaké přednášky, mám zatím jen křižovatky a paragrafy. Děkuji Vám
Dobrý den, v úterý se bude vyučovat otázky č. 17-25 Ovládání a údržby vozidla ("Technika") a ve středu výklad Předspisů provozu na pozemních komunikacích ("Paragrafy") zejména pak jízdní pruhy. Jízdy je možno si domluvit s kterýmkoliv učitelem v naší autoškole, tel. čísla naleznete zde na našem webu v sekci "kontakty". Pokud jste měla již "křižovatky" můžete směle do auta, hezký den :-)
ještě jsem neměl jízdy ale odevzdal jsem přihlášku u vás ..teď jsem ale narazil na autoškolu poblíž mého bydliště a chci chodit tam musím asi znovu vyřizovat přihlašku u lékaře u nich že?
Dobrý den, zřejmě bude nutné vystavit Vám tzv. "převodku" - potvrzení o odebraných hodinách, kontaktujte prosím v této věci p. Tichou, ráda se Vám bude věnovat, hezký den :-)
Měla jsem velké obavy z rozjezdů do kopce, s ruční brzdou i bez. Nebojte se toho nikdo. P.Klos mne to zvládl naučit a vysvětlit během 10-ti minut. Doporučuji všem. Je to mnohem jednodušší než to vypadá. Doma jsem se pochlubila manželovi, a předvedla v praxi v rodinné felicii. (myslím,že se přiučil zprostředkovaně i manžel,který jezdí 8 let.) (((-:
dobrý den mate stanoviště na jizdy i v porubě? Nebo musím z poruby dojiždět někam daleko na jízdu díky za odpověd....
Dobrý den, stanoviště na jízdy v Porubě nemáme, je to zejména proto, že závěrečné zkoušky se jezdí převážně v Centru Ostravy, proto i naši žáci a naši učitelé vyjíždějí z místa, ležícího velmi blízko centra (tram. zastávka "Krajský úřad"), tak je možné ihned se věnovat nácviku dopravních situací, které mohou naše žáky potkat i na závěrečné zkoušce, hezký den :-)
od: Mariana
Dobrý den, co si, prosím, mám vzít s sebou na MMO, pokud si jdu pro žádost o udělení řidičského oprávnění? Děkuji
Dobrý den, sebou si vezměte Občanský průkaz, 50,-, fotku a Posudek zdravotní způsobilosti, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že neudělám zkoušku jen proto, že neumím řádně a hezky zaparkovat rovně. Mám s tím celkem problém, i když to zkouším skoro denně. Děkuji.
Dobrý den, to je těžko posoudit takhle od stolu, máte celkem slušnou šanci, že nebudete parkovat vůbec nebo budete mít komisaře, který nebude pohlížet na parkování tak přísně, ale zkoušejte to určitě dále, hezký den :-)
od: Honza
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy bude probíhat další přednáška zdravovědy? Dnes nemůžu, ale už 18.10. mám zkoušku. stihnu to? :-)
Dobrý den, další přednáška zdravovědy se bude konat 11.9. na Vysoké škole Baňské od 18 hod., hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927