Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Honza
* oprava img684.imageshack.us/img684/8960/znacky.jpg
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, proč je u této otázky správná odpověď C. Tuto otázku jsme dostal přímo na magistrátu a také jsem ji měl vtom případě špatně. htpp://img684.imageshack.us/img684/8960/znacky.jpg Děkuji předem za vysvětlení, nerad bych dostal tu samou otázku se kterou bych si nevěděl rady.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, správná odpověď u této otázky je "b", aplikace testu má i tuto otázku jako správnou označenou. Aplikace testu označí správnou odpověď tak, že zbarví zeleně celý řádek. Vaše odpovědi aplikace označí tak, že zbarví zeleně jen pole kolem písmene. Tzn. Vy jste zadal špatně "c" a aplikace vyznačila jako správnou "b", vše je tedy v pořádku, jen jste se nějak špatně díval, hezký den a držíme palce na další zkoušky :-)
od: Gabriella
Dobrý den, měla bych zájem o platbu na splátky ve Vaší autoškole. Co vše(jaké doklady) jsou k tomu potřeba doložit. Splátky zprostředkováváte od nebankovního sektoru, nebo záleží na Vašem rozhodnutí.n děkuji
Dobrý den, ke splátkovému kalendáři žádné doklady nepotřebujete, splátky Vám zprostředkuje přímo naše autoškola, děkujeme Vám za Váš zájem a přejeme hezký den :-)
od: Lucie
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo bude přítomen z instruktorů na zkouškách 15.11. a jaké barvy aut budou za zkoušce?
Dobrý den, 15.11. bude na zkouškách p. Žáček a p. Blažek, hezký den a držíme Vám palce :-)
od: anonym
Dobrý den, mám podanou přihlášku od září, chci se jen zeptat zda bych mohl mít autoškolu za 7000 kč jak je teď ta akce, nebo to platí jen pro ty, co dají přihlášku od 1.11.? Děkuju
Dobrý den, kontaktujte prosím v této věci p. Tichou přímo na naší učebně, hezký den :-)
od: Zuzka
Dobrý den, co se bude prosím Vás probírat dnes na Janáčkově konzervatoři? Děkuji :)
Dobrý den, dnes bude výuka řešení dopravních situací a výklad předpisů o provozu na pozemních komunikacích, hezký den :-)
od: RADIM
DOBRÝ DEN, CO SE BUDE DNES PROBÍRAT NA VŠB?
Dobrý den, dnes se bude probírat řešení dopravních situací tzv. " křižovatky", přejeme hezký den :-)
od: Karin
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdo bude přítomen z instruktorů na zkouškách 9.11. a jaké barvy aut budou za zkoušce? :) Děkuji za odpověď.
Dobrý den, zítra bude na zkoušce p. Tichý a p. Blažek, auta budou modré a bílé (bez reklamy), držíme Vám palce :-)
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli se ještě můžu přihlásit na mojí škole(sš šilheřovice) do kurzu autoškoly třeba na začátku prosince. Bude vaše cenová akce 7000 ještě i v lednu platit? Děkuji
Dobrý den, doporučoval bych Vám odevzdat přihlášku již nyní, tak budete mít cenu garantovánu (na výcvik v autoškole máte zákonnou lhůtu rok a půl, je to tedy dost času), hezký den :-)
od: maxxxmagician
:)
:-)
od: Jana
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli pan Začek vyučoval tuto středu, byla jsem totiž kolem 4-5 hodiny na Janáčkově konzervatoři a řekli mi, ze neni k sehnani. Dokonce jsem 2x volala na mob. Rada bych se domluvila na jizdach. Dekuji
Dobrý den, p. Žáček vyučoval tuto středu na Janáčkově konzervatoři, ale od 18 hodin, tak jak je uvedeno v rozvrhu hodin v sekci "učebny". Prosíme napište nám e-mail s kontaktem na Vás a p. Žáček Vám určitě zavolá, omlouváme se za případné nedopatření a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, včera jsem udělal opravnou zkoušku z jízd (sice napotřetí, ale přece :-)) a tímto bych vám chtěl za vše poděkovat, za skvělý přístup učitelů k výuce ,obzvláště tedy panu Pavlíkovi.Dále panu Tichému za psychickou podporu u zkoušek a paní Tiché za vstřícnost a ochotu. Autoškolu budu určitě doporučovat dál... Děkuji za vše A jen bych chtěl říct těm co neuspěli - nic si z toho nedělejte, mnohdy zkouška není ukazatelem schopnosti řízení,ale spíše náladě a přístupu komisaře :-(,příště to výjde.
Dobrý den, děkujeme Vám za skvělý příspěvek! Vaší vyjádřené spokojenosti si nesmírně vážíme, jsme šťastni, že jste byl u nás spokojen a P. Pavlíkovi vše vyřídíme bude mít ohromnou radost :-). Také Vám moc děkujeme za vyjádření podpory pro ostatní žáky! Přejeme mnoho úspěšných kilometrů pohodové jízdy bez nehody :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co se bude vyučovat dnes na Janáčkově konzervatoři?
Dobrý den, dnes se bude vyučovat výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích (dopravní nehody, přechod pro chodce, železniční přejezdy ... ), hezký den :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dnes začala také výuka na škole Na Mlýnici? A také vyuku vyučuje jen p. Žáček?
Dobrý den, o tom, kdo bude na škole na Mlýnici vyučovat rozhoduje p. Tichá, zkuste jí proto v této věci oslovit, jistě Vám vyhoví a přidělí Vám učitele dle Vašeho přání, hezký den :-)
od: Marcela
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co se bude probírat zítra na Jan. konzervatoři? Děkuji :)
Dobrý den, dnes se bude vyučovat výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích (dopravní nehody, přechod pro chodce, železniční přejezdy ... ), hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927