Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: anonym
Dobrý den, ve čtvrtek 2. 12. mám zkoušky v 8:00 hodin a nevím, jak to bude probíhat. Jestli mám čekat venku nebo mám jet do 5. patra nebo jal. Děkuji.
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, zahájení zkoušky se bude konat v 5. podlaží, držíme Vám palce :-)
od: Anonym
Dobrý den, chci se zeptat, zda je nutné odchodit všechny povinné přednášky na vlastní riziko neúspěchu u zkoušek, když jsem schopen se dané látky naučit sám za pomocí vašeho CD a materiálu na webu ministerstva dopravy? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, zákon předepisuje určitý počet povinných přednášek, které odchodit musíte. Zavolejte prosím p. Tiché a domluvte se přímo s ní, na kterých přednáškách bude trvat, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, tuto středu mám poslední jízdu, a tak bych se chtěla zeptat, jestli můžu ve středu v 18:00 přijít na Konzervatoř za paní Tichou a zaplatit 7.500,-. Děkuji.
Dobrý den, ano p . Tichá přítomná bude, takže autoškolu můžete zaplatit, děkujeme Vám a přejeme hezký den :-)
od: Marci
Dobrý den, 25.11. je zkouška od 8 hod., že? Nejsem si jistá jestli si to dobře pamatuju. Děkuji
Dobrý den, 25.11. je zkouška od 8 30, hezký den a moc Vám držíme palce :-)
od: Markéta
Dobrý den, ráda bych se zeptala kdy, kde a v kolik bude nejbližší ,,technika" děkuji. Moc by mi to pomohlo.
Dobrý den, příští týden 24.11. na Janáčkově konzervatoři od 18 hodin se bude přednášet Ovládání a údržba vozidla tzv. "technika", přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co se bude probírat na Janáčkově konzervatoři zítra a ve středu? Děkuji :)
Dobrý den, ve středu 17.11. výuka neproběhne s důvodu státního svátku a dnes proběhne výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích, přejeme hezký den :-)
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat co se zítra ude probírat na Janáčkově konzervatoři? Děkuji a hezký večer :)
Dobrý den, dnes 16. 11. bude výklad Předpisů o provozu na pozemních komunikacích tzv. "paragrafy", hezký den :-)
od: Monika Gojova
Dobry den Chtela jsem se zeptat,za jakych podminek muze absolvovat ridicak clovek co nemluvi Cesky,ale jinym jazykem. Dekuji za odpoved
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Autoškolu můžete absolvovat za stejných podmínek jako všichni ostatní, pouze s tím rozdílem, že je nutné zajistit tlumočníka, který by Vám vše překládal. Tlumočníka pak budete mít i na závěrečné zkoušce, přejeme hezký den :-)
Dobrý den chtěla bych se zeptat kdy je nejblížší přednaška technika udržba a ovladaní vozidla protože mam 2. prosince zkoušky.Děkuji za odpověd a přeji Vám hezky den Andrea
Dobrý den, příští týden 24.11. na Janáčkově konzervatoři od 18 hodin se bude přednášet Ovládání a údržba vozidla tzv. "technika", přejeme hezký den :-)
od: Ondřej
Dobrý den, chtěl bych se připojit k dotazu - kdy a kde bude nejbližší výuka zdravovědy? Zde na webu jsem info nenašel. Děkuji :-)
Dobrý den, výuka zdravovědy proběhne 22.11. na Vysoké škole Báňské v 18 hodin, přejeme hezký den :-)
od: matrix
Dobrý den, chci se zeptat kdy se bude kdekoliv vyučovat technika? Děkuju a přeju hezký den.
od: Vojtech Klimscha
Dobry den, v utery jsme na nasi stredni skole obchodni v Ostrave privoze na Mlynici zacali delat autoskolu a bylo nam receno, ze cena je 7000Kc plus zaverecne zkouzky v hodnote 700Kc, jen by me zajimalo, proc to mame mit drazsi o 1000Kc nez bezny clovek co si ji k vam jde delat, predem dekuji na odpoved, muj e-mail je KlimschaVojtech@seznam.cz s pozdravem Klimscha
Dobrý den, omlouváme se za vzniklé nedorozumění, cenu jsme snížili před dvěma dny a pro všechny nově přihlášené platí cena 6 700,-, tedy pro Vás. Ať se Vám u nás v autoškole líbí a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat, když neudělám jízdy, zaplatím znovu 400,- kč magistrátu, budu platit i další nějaké poplatky autoškole za dokoupení jízd apod.? Děkuji :)
Dobrý den, autoškola je nucena účtovat 250,- za přistavení auta s učitelem na opakovanou zkoušku,jsme toho názoru, že tato cena za opakovanou zkoušku je na Ostravě nízká, přejeme hezký den a držíme Vám palce :-)
od: Veronika
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat kdy bude na Janáčkově konzervatoři zdravověda? Děkuji
Dobrý den, výuka zdravovědy proběhne 22.11. na Vysoké škole Báňské. Na Janáčkově konzervatoři proběhne zdravověda 22.12. , hezký den :-)
Jakto,že tak slevňujete cenu autoškoly???díky
Dobrý den, toto je interní rozhodnutí vedení autoškoly, bohužel více informací k tomu nemám, omlouvám se, hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927