Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak dlouho mohu u vás autoškolu dělat, zda je nějaké časové určení, do kdy ji musím mít hotovou. Jsem docela dost časově vytížena a krom první seznamovací jízdy jsem neměla od začátku listopadu žádnou další. Teorii už mám hotovou. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, na absolvování autoškoly máte dle zákona 18 měsíců od podání přihlášky, tedy docela dost času, hezký den :-)
Dobrý den, chtěl bych vaší autoškole, nejvíce p. Pavlikovi poděkovat... jezdím už půl roku a díky základům, které mi dal jsem zatím na cestě přežil bez jediného škrábnutí. Pěkné svátky.
Dobrý den, to je výborná zpráva, p. Pavlík bude mít ohromnou radost, ať se Vám daří, mějte se moc hezky :-)
Dobrý den chci se zeptat jak dlouho trvá normální výcvik a jestli se teda výcvik platí až na konci Děkuji
Dobrý den, běžný výcvik trvá 6-8 týdnů, ale trvání výcviku lze nastavit dle přání klienta. Platbu je nutné uhradit nejpozději v den Vaší závěrečné zkoušky, věříme, že budete spokojen a přejeme hezký den :-)
Pani Tichá Přeji cele Autoškole Štastné prožití Svátku: A dekuji vam pani Ticha ste opravdu Hodná Dekuji za podporu bez vás bych to Nedal Pjěkné Svátky Určitě se uvidíme :)
Dobrý den, to je velmi milé, p. Tichá je šťastná, že Vám mohla být oporou, velmi si Vašeho poděkování vážíme. Krásné svátky i Vám a mnoho úspěchů v novém roce, mějte se moc hezky :-)
Chtěla bych popřat Vaši autoškole krásné a veselé Vánoce a Novém roce 2010 přeji Vám hlavně zdraví štěstí a mnoho spokojených a uspěšných absolventu Vaši autoškoly. Andrea Gelnarová
Dobrý den, velmi Vám děkujeme za přání, jste moc milá, i my Vám přejeme v Novém roce i po celý rok, mnoho úspěchů a pohody, šťastný Nový rok Andreo :-)
Dobrý den, chci se zeptat kdy bude vyuka zdravovědy na VŠB?
Dobrý den, je možno autoškolu zaplatit přímo na zkoušce? Děkuji.
Dobrý den, ano po domluvě s p. Tichou je možné autoškolu zaplatit v den zkoušky, hezký den :-)
Mam jeste jeden dotaz a patri mezi tech 17 dnu rychlokurzu i sobota a nedele,nebo jse jedna jenom o pracovni dny?Dekuji
Dobrý den, do těch 17 dní patří i sobota a neděle, těšíme se na Váš případný zájem a přejeme hezký den :-)
Dobry den,ja bych se chtel zeptat jak asi dlouho trva rychlokurz sk,B,protoze pracuju v cizine tak potrebuju ridisky prukaz co nejrychleji .Predem dekuji za odpoved
Dobrý den, délka rychlokurzu se stanovuje individuálně dle potřeb klienta, nejkratší možná doba je 17 dní, hezký den :-)
Dobry ja sem se chtel zeptat co musim mat kdyz si chci delat ridicak , a nejsem obcan Cesky republiky. Dekuji
Dobrý den, potřebujete úřední potvrzení o trvalém pobytu v ČR. Vystaví Vám ho například na cizinecké policii, hezký den :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda učitelé budou jezdit i v týdnu od 27.12- 2.1...děkuji
Dobrý den. Domluvila jsem se na seznámení s vozidlem, ale až poté mi došlo, že nevím, kam se mám dostavit. Kde tedy probíhá oraktická výuka?
Dobrý den, vystupte prosím na tramvajové zastávce "Krajský úřad", přímo u zastávky se nachází Dům kultury Vítkovice a naproti něj přes cestu je velké parkoviště (vedle parkoviště je již leta rozestavěná budova), kde se setkáte se svým učitelem, přejeme mnoho zdaru při výcviku, hezký den :-)
dobrý den, prosim chtěla jsem se zeptat, 22.12 má být na JK výuka zdravovědy. kdy pak bude další termín na výuku zdravovědy??...děkuji
Dobrý den, 21.12.2010 by jsme meli mít vyuku na Mlýnici v Ostrave-Privoze.Máme skolu jen do 11:30 hod,a tak se chcu zeptat jestli bude výuka nebo ne??Dekuji Nagyová
Dobrý den, p. Tichá přijde tedy v 11 30, teší se na Váš, hezký den :-)
Dobry den chtel sem se zeptat kde je ten magistrat kde mam jit zaplatit tech 700kc pred zkousku a pak kde je ta zkouska.. Dekuji ..
Dobrý den, jedná se o "Odbor dopravně správních činností" - 30. dubna 635/35 Moravská Ostrava. Poplatek zaplatíte na Pokladně hned u vstupu do budovy po pravé straně, zkouška se pak koná tamtéž, ale v 5. podlaží, více informací naleznete zde na našem webu v sekci Závěrečná zkouška, hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...