Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den,chtěla bych tímto pozdravit paní Tichou a poděkovat ji,že do dnes jezdím,protože mne výborně učila a zároveň ji chci popřát všechno dobré v novém roce a hlavně jízdy bez nehod!!Věřím,že vzkaz předáte s pozdravem Čechanovičová.
Dobrý den, p. Tichá Vás také moc zdraví, měla velkou radost. Také i Vám přejeme do nového roku hodně štěstí na silnicích, mějte se moc hezky a děkujeme :-)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co se bude zítra probírat na Janáčkově konzervatoři? Děkuji :)
Dobrý den, dnes se budou také probírat Předpisy o provozu na pozemní komunikaci se zaměřením na jízdu v jízdních pruzích a křižovatky, hezký den :-)
dobrý den chci se zeptat kdy bude hodina zdravovědy?
Dobrý den můžu se zeptat na jaké téma bude přednáška v pondělí na VŠB?
Dobrý den, dnes se budou přednášet Předpisy o provozu na pozemních komunikacích - "Paragrafy", zejména pak řešení křižovatek a přednosti v jízdě, hezký den :-)
Dobrý den, prosím Vás, kolik stojí ŘP E? Sk.B mám, potřebuji tahat vozík. Děkuji. S pozdravem Eva
Dobrý den, omlouváme se, ale v současné době tento druh výcviku neposkytujeme. Jedná se o rozšiřující výcvik, neměla by to být velká částka, hezký den :-)
Prosím, napište mi další termíny zahájení kurzu na Janáčkově konzervatoři, zda se dají nahradit řádně omluvené hodiny (nemocenská) a přijímáte-li i 50ti leté adeptky...
Dobrý den, další termíny zahájení jsou 11. a 12. ledna příští týden (přesné umístění učebny a časy výuky naleznete zde na našem webu v sekci "učebny"), řádně omluvené hodiny se nahradit dají a 50-ti leté adeptky samozřejmě příjmáme, hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat ohledně splátek. Jak to vypadá, když bych si u Vás chtěla pořídit řidičský průkaz na splátky, jak se to platí, kolik se platí a za jak dlouho to musí být všechno splaceno. Děkuji za Vaši odpověď.
Dobrý den, splátkový kalendář lze nastavit s p. Tichou, výše splátek je zcela individuální (lze i po malých částkách) p. Tichá Vám jistě vyjde vstříc, poslední splátka však musí být provedena nejpozději v den závěrečné zkoušky, to znamená, že splátkový kalendář může trvat nejdéle 18 měsíců, hezký den :-)
Dobrý den chci se zeptat jak dlouho trvá rychlokurz a kdy je možné s ním začít,jak to mám zapsat do přihlášky.Děkuji
Dobrý den, délka rychlokurzu se stanovuje individuálně dle přání klienta, nejkratší možná doba je 17 dní. Začít je možno ihned, stačí zavolat p. Tiché (776216927) a domluvit se na předání přihlášky. Do přihlášky nemusíte nic v souvislosti s rychlokurzem vyznačovat, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, zajímalo by mě, co se bude zítra probírat na Jánačkově konzervatoři. Děkuji
Dobrý den, dnes se bude přednášet tzv. "technika" tj. Ovládání a údržba vozidla, hezký den :-)
Dobrý den chci se zeptat kolik stojí opakování testů
Dobrý den, při opakování závěrečné zkoušky jsme nuceni účtovat 250,- (platba Magistrátu města Ostravy je 700,- .... tj. 400,- jízda, 200,- technika, 100,- testy), držíme Vám palce a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat kdy zahajujete výuku teorie na Janáčkově konzervatoři. Děkuji. Ožanová
Dobrý den, zahájení výuky na Janáčkově konzervatoři je možné dnes od 19 30 nebo zítra od 18 hodin, hezký den :-)
Zdravim dne 14.7.2009 jsem u vas zacal s autoskolou ale bouzel jsem ji nemohl ukoncit uplne-byl jsem mimo CR a tedka bych mel zajem o uplne dokonceni autoskoly ale nemam uz ani karticku,vym ze jsem mel posledni jednu jizdu do zkousek,predpokladam ze budu muset celou autoskolu delat znovu,musim mit opet zase potvrzeni od lekare,a jaka cena tedy je platna jak jsem zadal tak byla autoskola za 7.500kc dekuji za odp
Dobrý den, na absolvování autoškoly máte dle zákona 18 měsíců a jestli dobře počítám tak 14.1.2011 to bude právě 18 měsíců máte tedy ještě jedenáct dní na onu poslední jízdu a nemusel by jste autoškolu znovu dělat celou, zavolejte proto co nejdříve p. Tiché (776216927) a proberte s ní Vaší situaci, jsem si jist, že Vám vyjde vstříc, hezký den :-)
Dobrý den kde a kdy bych mohl odevzdat příhlašku na váš kurz ,v Porubě?
Dobrý den, přihlášku lze odevzdat na učebně na Vysoké škole báňské každé pondělí v 17 hodin (přesné umístění učebny naleznete zde na našem webu v sekci "učebny"), přejeme hezký den :-)
Dobrý den chtěl bych se zeptat v porubě vyučujete teda na Báňské?? Děkuji
Dobrý den, ano, v porubě se nachází naše učebna na Vysoké škole báňské, hezký den :-)
.
Přejeme všem našim současným i bývalým klientům krásné a pohodové prožití Silvestra a v novém roce 2011 zdraví, pohodu, lásku a mnoho bezpečných kilometrů za volantem, Vaše Autoškola :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...