Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, jestli by se v ponděli na VŠB mohla být přednáška na druhou část otázek z techniky, jelikož jsme s panem žáčkem asi před 3 týdny udělali asi první polovinu a k té druhé jsme se nedostali. Děkuji.
Dobrý den, přednáška z techniky bude na Vysoké škole báňské opět 31.1., pokud by Vám to nevyhovovalo navštivte prosím p. Žáčka kterékoliv úterý na Janáčkově konzervatoři od 19 30 hod., kde bude mít prostor na to se Vám individuálně věnovat, hezký den :-)
Dobrý den, dnes jsem konečně úspěšně ukončil závěrky a tímto bych Vám chtěl poděkovat za přatelský a zároveň profesionální výkon všech. Děkuji paní Tiché za ochotu, vstřícnost,...., pochvalu si zaslouží i pan Hudec a každopádně celý kolektiv. Budu Vás doporučovat dále a studentům přeji úspěšné závěrky. Přeji život ve zdraví a bez starostí. Pěkný den :)
Dobrý den, moc Vám gratulujem :-) Váš úspěch je pro nás ta nejlepší pochvala. P. Hudcovi i p. Tichá vše vyřídíme budou mít velkou radost. Za Vaše doporučení Vám budeme vděčni. Ať se Vám daří za volantem i v životě, mějte se moc hezky :-)
Dobrý den,mám dotaz když neudělám testy pustí mě k jízdám ????Děkuji
Dobrý den, když neuděláte testy tak, normálně pokračujete ve zkoušce a opakujete jen ty části zkoušky ve kterých jste neuspěla, ržíme Vám palce a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdy bude další termín zahájení vyučovacích hodin.Jelikož jsem nestihla termín který byl v Pondělí .Děkuji předem za vaší odpověď
Dobrý den, další termín je dnes 19.1. v centru Ostravy na Janáčkově konzervatoři nebo příští týden v pondělí 24.1. opět na Vysoké škole bánské, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné dát autoškolu jako překvapení. Pokud ano, kdy to musím vyřídit, aby mohla nastoupit okolo 28.3. a zda bude platit nynější cena.
Dobrý den, můžete využít našeho dárkového poukazu, který je umístěn v sekci "ceník", kontaktujte nás prosím přes náš kontaktní formulář v sekci "kontakty" nebo emailem. Uveďte prosím jméno a příjmení obdarovávaného a termín, do kdy je potřeba dárkový poukaz vystavit, zmiňte prosím také Vaše obavy o zachování ceny kurzu, jsem si jist, že Vám p. Tichá s cenou vyhoví, hezký den :-)
Dobrý den,měla bych otázku zahájily jsem u vás autoškolu 22.12.2010 podáním příhlášky a vaše cena byla řečena 6700Kč, s tím že kartičky jsme dostaly později, z duvodu nestihnutí jejich vypsání. Na kartičkach je ale už napsane jiné datum a to 3.1.2011 tak bychom se chtěly zeptat zda je cena pořad stejna a to 6700kč. děkuji předem za odpověď
Dobrý den, pokud jste odevzdávaly přihlášku 22.12.2010 tak je cena pro Vás 6700 Kč, hezký den :-)
Dobrý den, tedy konkrétněji, probíhá výuka přímo v Gymnáziu Olgy Havlové , pokud ano, kdy bude tento kurz probíhat.
Dobrý den, výuka na Gymnázium Olgy Havlové již probíhá, pro nastoupení do kurzu prosím kontaktujte p. Tichou nebo využijte našeho kontaktního formuláře, který je umístěn zde na našem webu v sekci "kontakty", těšíme se na Váš zájem a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, mohl bych poprosit v kolik začíná záveřečná zkouška ve čtvrtek 20.1.? Děkuji předem a vynikajcí den ;)
Dobrý den, zkouška 20.1. začíná v 7 30, hezký den :-)
Dobrý den, na Vašich stránkách jsem se dočetla, že spolupracujete s Gymnáziem Olgy Havlové. Jak tato spolupráce vypadá?
Dobrý den, nejsem si jist, zda rozumím Vašem dotazu, byl bych Vám vděčný, kdyby jste jej formulovala konkrétněji a přes email, velmi Vám děkuji a přeji hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude nejbližší přednáška o předpisech na VŠB? Děkuji za odpověď
Dobrý den, dnes bude na Vysoké škole báňské přednáška z Předpisů o provozu na pozemních komunikacích, konkrétněji - Jízda v jízdních pruzích, průjezd křižovatkou atd., přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chci se zeptat, zda se cena za kurz autoškoly určuje podle ceny platné v den platby nebo podle čeho ji mohu správně určit. Nechci ošidit Vás ani sebe :-) Děkuji za odpověď a přeji krásný den
Dobrý den, cena kurzu se určuje podle data odevzdání přihlášky (toto datum je velmi blízké datu "zahájení" na Vaší průkazce) , krásný den i Vám :-)
Dobrý den, kdy bude další termín zahájení vyučovacích hodin? A přihlášku můžu odevzdat na první hodině?
Dobrý den, příští týden v pondělí od 17 hodin na Vysoké škole báňské nebo ve středu od 18 hodin na Janáčkově konzervatoři (přesné umístění učeben a časy výuky naleznete zde na našem webu v sekci "učebny"). Přihlášku lze odevzdat na Vaší první návštěvě a můžete také hned začít, hezký den :-)
Dobrý den chtěla jsem se zeptat. Začala jsem dělat autoškolu již dříve(teorii) kdy byla cena 6700kč, ale kartičku mám vystavenou dne 22.12.2010. A nevím jaká přesně tehdy byla cena. Byla ještě pořád těch 6700kč?
Dobrý den, pokud máte kartičku vystavenou 22.12. tak pro Vás platí cena 6700,-, hezký den :-)
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli máte k dispozici trenažer a jestli cena 7500 kč je konečná. Děkuji za odpověd.
Dobrý den, nyní máme novou cenu 6 900,- a tato cena je konečná. O trenažér v minulosti zájem nebyl (nahrazují se jím totiž jízdy, které jinak máte projezdit v reálu v provozu), takže trenažer nevyužíváme, přejeme hezký den :-)
Pěkný den, prosím co se bude dnes probírat na Janáčkově konzervatoři? Díky. K.S.
Dobrý den, dnes se budou přednášet Předpisy o provozu na pozemních komunikacích se zaměřením na křižovatky. Nyní je již v chodu zkušební verze rozvrhu hodin, nachází se v sekci "učebny", kde Vás budeme informovat o přednáškách na našich učenách, přejeme hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...