Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, je možné začít dělat autoškolu už teď, když 18 let mi bude až v červenci? Popřípadě začít tento školní rok a dokončit až na podzim? Děkuji předem za odpověď, B.V.
Dobrý den, ano je to možné, na absolvování autoškoly máte zákonnou lhůtu rok a půl a pak ještě další půl rok na absolvování závěrečné zkoušky, hezký den :-)
Je možné se do autoškoly přihlásit již nyní, ale začít chodit až v červnu? Děkuji
Dobrý den, ano je to možné bez problému navíc budete mít garantovánu stávající cenu, hezký den :-)
Dobry den chci se zeptat,co mužu řidit se skupinou B?a jestli Když mám skupinu B mám i B1?Jedná se mi o to jestli mohu řidit třikolky at uš ty užitkové tak i ty velke jak maji zadek s auta a předek s motorky řika se jim trybajk,Děkuji Novák.
Dobrý den, pokud získáte skupinu B, můžete řídit i motorová vozidla, k jejichž řízení opravňuje skupina B1. Co se týče tříkolek, zde je nutné z technického průkazu zjistit, zda se jedná o motorku nebo o automobil. Pokud je tříkolka registrována jako motocykl, pak Vás k jejímu řízení sk. B neoprávňuje, hezký den :-) http://business.center.cz/business/pravo/zakony/silnicni-provoz/cast1h3d1.aspx zkuste ještě nahlédnout do zákona
Dobrý den!Chtěla jsem se zeptat v kolik dnes začíná přednáška na Janáčkově konzervatoři,jestli je to jako na VŠB že od šesti je tam paní Tichá a v sedm začíná přednáška nebo začíná přednáška už v šest?Děkuji za odpověď
Dobrý den, p. Tichá dnes přítomna bude a tuším, že si na chviličku vezme ze začátku slovo, ale pak hned (15 min.) bude následovat výuka, hezký den :-)
Dobrý den, dnešním dnem jsem úspěšně dodělala autoškolu. Chtěla bych moc poděkovat paní Tiché za její přístup a vstřícnost a hlavně mé velké "díky" patří panu Žáčkovi, který měl se mnou po celou dobu trpělivost :-))) Ještě jednou moc díky za vše ;-) Samozřejmě budu vaši autoškolu doporučovat s radostí dále. Mějte se všichni krásně a přeji mnoho šikovných studentů :-) Zuzana
Dobrý den, ze srdce Vám gratulujeme a jsme velmi potěšeni, že jste byla s našimi službami spokojena, je to pro nás obrovské zadostiučinění, že jste se u nás cítila dobře. Za doporučení Vám budeme nesmírně vděčni, to je pro nás ta nejlepší odměna od Vás, děkujeme a přejeme hezký den :-)
Dobrý den, zajímalo by mne kdy můžu začít chodit na teorii, v centru. Děkuji
Dobrý den, začít můžete ihned, třeba dnes 16.2. v 18 hodin, rozpis výuky a přesné umístění učeben naleznete zde na našem webu v sekci "učebny", těšíme se na Váš zájem a přejeme hezký den :-)
Dobry den,zajimalo by mne kolik dni pred zkouskama musi byt ukoncene jizdy,resp.jestli si muzu posledni jizdu naplanovat na tesne pred zkouskou.Dekuji,preji hezky den:)
Dobrý den, jízdy musí být dle zákona ukončeny 7 dní před zkouškou. Tesně před zkouškou lze naplánovat kondiční jízdu nikoliv běžnou jízdu, hezký den :-)
Dobrý den, nevíte prosím kdo bude u zkoušek 24.2? :) Děkuji.
Dobrý den, 24.2. bude u zkoušek přítomen p. Žáček a P. Tichý, držíme Vám palce a přejeme hezký den :-)
Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat v kolik začíná čistě přednáška v pondělí na VŠB, jestli až v šest nebo i v pět hodin. Děkuji.
Dobrý den, pokud máte namysli čistě přednášku, tak ta začíná opravdu až v 18 hodin, hezký den :-)
Dobry den kolik správných odpovědí při závěrečných zkouškách je? Pred par lety jich bylo nekolik, ale jak jsem se dival na nova vydani knih, tam jsou vsude pouze jedna odpoved. Nevite jak to je?
Dobrý den, cvičná zkouška se skládá z 25 otázek, každá otázka má pouze jednu správnou odpověď, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěl jsem se prosím zeptat, jestli do autoškoly mohou nastoupit pouze osoby starší 18 let - mám zájem o řidičský průkaz skupiny B (normální auto). 18 let budu mít až v prosinci a do autoškoly bych chtěl nastoupit o letních prázdninách. Děkuji za opověď, s pozdravem P.
Dobrý den, do autoškoly lze nastoupit a i celou ji absolvovat před 18-týma narozeninama, ale závěrečnou zkoušku lze absolvovat pouze po dosažení 18-ti let. Myslím si, ale že jistě neuděláte chybu, když se příjdete o letních prázdninách k nám do učebny podívat a případně se domluvit na dalším postupu. Těšíme se na Váš zájem a přejeme hezký den :-)
Dobrý den!Chtěla jsem se zeptat kolik je celkem přednášek a kolik je správných odpovědí při závěrečných testech(jedna nebo více).Děkuji za odpověď
Dobrý den, předpokládá se minimálně 6 návštěv na učebně, ale výuky absolvujte prosím co nejvíce. V testech je vždy srpávná odpověď pouze jedna, přejeme hezký den :-)
Dobrý den,chci se jen zeptat,když budu mít jízdu,tak přijedete pro mě někde?Popř. odvezete?Nebo budu muset vždycky přijet např. k Báňské?Děkuji za odpověď.
Dobrý den, valná část závěrečné zkoušky se odehrává v centru Ostravy, protože se na zkoušku vyjíždí od Ostravského magistrátu, který se právě v centru nachází. Jsme toho názoru, že je nevhodné, aby student strávil půl hodiny z jízdy cestou do centra (kde se nacvičují situace na závěrečnou zkoušku) a další čas odvozem domů. S tímto máme velmi špatné zkušenosti. Z tohoto důvodu se snažíme, aby jízda začínala již v centru Ostravy, i když určitý prostor na dialog s učitelem na toto téma tam je :-) děkujeme za pochopení a přejeme hezky den :-)
Dobrý den, kdo bude prosím 15.2.2011 u zkoušek? A ví se, jaká auta u zkoušek v ten den budou? Děkuji
Dobrý den, 15.2. bude u zkoušek přítomen p. Žáček, auto bude zřejmě bílé, ale záleží to hlavně na p. Žáčkovi. Pokud chcete mít jistotu, kontaktujte jej prosím, hezký den :-)
Dobrý den, máte určeny nšjaké termíny začátku kurzů ? Jak dlouho celý kurz autoškoly trvá, včetně závěrečné zkoušky. Skupina B. Děkuji
Dobrý den, začátky kurzu stanoveny nejsou, začínáte ihned po odevzdání přihlášky. Délka kurzu závisí na Vašich časových možnostech, obecně trvá autoškola u nás 6-8 týdnů, těšíme se na Váš další zájem a přejeme hezký den :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...