Aktuality
Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.
tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*
Položky jsou povinné.
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Dobrý den, včera jsem úspěšně dokončila Vaší autoškolu:) Chtěla bych moc poděkovat p. Tiché, za skvělý přístup a ochotu, byla vždy milá a úžasná. Dále pak p. Blažkovi, který se mnou vydržel celý vycvik ikdyž občas musel mít opravdu pevné nervy:) A nakonec p.Žáčkovi, jeho přednášky byly skvělé, při zkouškách mi moc pomohl, dodal mi sebedůvěru a díky jeho přístupu jsem všechno zvládla. Vaši autoškolu můžu jen a jen doporučit :)
Dobrý den, velmi nás těší, že jste byla spokojena a moc Vám děkujeme za krásný příspěvek, vynasnažíme se v takové práci pokračovat i do budoucna, za doporučení mnohokrát děkujeme, at se Vám daří skvěle :-) děkujeme
Dobrý den, rozhodla jsem se absolvovat vaši autoškolu. Ale nezjistila jsem, na kterou z přednášek teorie bych měla přijít jako první....nebo nezáleží v jakém pořadí je odchodím? Děkuji za odpověď
Dobrý den, Váš zájem nás nesmírně těší, pořadí přednášek nehraje roli, začít můžete ihned :-)
Dobrý den, s radostí se přidávám do řad úspěšných absolventů Vaší autoškoly :-) Vašemu kolektivu děkuji za skvělý přístup, paní Tiché za její ochotu řešit problémy, panu Žáčkovi za perfektní teoretickou průpravu a morální oporu u zkoušky a panu Pavlíkovi za pevné nervy a trpělivost při mých jízdách :-) Mějte se pěkně a přeju co nejvíce spokojených studentů.
Dobrý den, velmi si Vážíme Vaší pozitivní zpětné vazby, děkujeme Vám, že jste si našla čas na napsání pochvaly pro nás, to je pro nás ta nejlepší odměna, děkujeme a přejeme Vám mnoho úspěchu v dalším životě, mějte se moc fajn :-)
Dobrý den, můžu se zeptat kdy a po jakých částkách můžu začít splácet autoškolu? A od jakého lékaře /lékařů/ potřebuji potvrzení? Děkuji, B.V.
Dobrý den, splátkový kalendář lze nastavit s p. Tichou na učebně, je moc milá, jistě Vám vyjde vstříc. Lze splácet i po velmi malých částkách. Potvrzení zdravotní způsobilosti Vám vydá Váš (obecný) lékař, hezký den :-)
Dobrý den, prosím vás hodina seznámení s vozidlem je u zastávky krajský úřad ? nebo v je to ve vítkovicich dekuju
Dobrý den, ano, u tramvajové zastávky Krajský úřad :-)
Dobrý den,chtěla bych si telefonicky domluvit první jízdu.Mam zavolat p.Tiché,nebo rovnou nějakému učiteli?
Dobrý den, pro vstup do auta je nutné si vyzvednout Průkazku o praktickém výcviku (jízdách). Kontaktujte prosím v této věci p. Tichou na učebně nebo telefonicky nebo využijte našeho on-line kontaktu (v sekci "kontakty"), přejeme hezký den :-)
Dobry den,jsou hodiny teorie povinne?Slyšela jsem,že povinna je technika a zdravoveda.Pokud ano,stačí jít na teorii jednou?Děkuji za odpověd.
Dobrý den, hodiny teorie povinné jsou. Pokud jste však časově vytížena, zkuste kontaktovat p. Tichou, jsem si jist, že spolu naleznete řešení Vaší situace, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, jak dlouho prosím trvá jedna kondiční jízda?
Dobrý den, kondiční jízda trvá 45 minut :-)
Dnes jsem úspěšně udělala záverečnou zkoušku z autoškoly, a tak bych chtěla nesmírně poděkovat vaší autoškole, celému kolektivu a hlavně panu Žáčkovi, který mě dobře připravil na zkoušky a měl se mnou pevné nervy:) je to parádní instruktor. Byla jsem u Vás maximálně spokojená a všem Vás doporučím, ještě jednou děkuji moc.
Dobrý den, ze srdce Vám blahopřejeme, Váš úspěch nás velmi těší, vaší spokojnosti si moc vážíme, to je pro nás to nejdůležitější. P. Žáčkovi vše vyřídíme, bude mít velkou radost :-) Děkujeme a přejem Vám mnoho bezpečně najetých kilometrů :-)
Dobrý den, rozhodla jsem se u vás dělat autoškolu. Chtěla bych začít od března, ale nevím kdy bych měla jít na 1. hodinu teorie, pokud je první hodina 7.3 Zdravověda, nemůžu se dostavit, jelikož jsem o jarních prázdninách pryč, obejdu se bez jedné hodiny zdravovědy, když studuji střední zdravotnickou školu a první pomoc mám za sebou, nebo se můžu na zdravovědu dostavit jindy? Předem děkuji za odpověď Kristna
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Na hodinu zdravovědy se lze dostavit v jiném termínu, není v tom žádný problém, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat-ráda bych u Vás absolvovala kondiční jízdy, neřídím už cca 11 jízd,kolik jízd si myslíte stačí k opětovnému získání jistoty za volantem. Plus mám ještě dotaz -přistavujete auta k místu bydliště, nejsem totiž z Ostravy a mám malé dítě, proto by mi vyhovovalo, kdyby to bylo možné. Moc děkuji,Hanka B.
Dobrý den, Váš zájem nás těší. Počet jízd k opětovnému získání jistoty za volanatem se posuzuje individuálně. Obecně lze říci, že 5-10 jízd. Omlouvám se, avšak nejsem Vám schopen nyní slíbit, že bude možné přistavit výcvikové vozidlo přímo k Vašemu bydlišti, v této věci kontaktujte prosím p. Tichou, jistě Vám bude chtít vyhovět. Využijte prosím zdarma našeho "Kontaktního formuláře" v sekci "kontakty" a p. Tichá Vám ráda zavolá, těšíme se na Váš zájem a přejeme hezký den :-)
Dobrý den!Chtěla jsem se zeptat - paní Tichá říkala že se do průkazky zapisuje přednáška z techniky a zdravovědy.Na technice jsem už byla a nic se mi do průkazky nepsalo,pouze jsem se zapisovala do sešitu.Děkuji
Dobrý den, pokud jste na přednáškách byla p. Tichá Vám to ráda dopíše na další přednášce nebo na konci kursu, neměl by v tom být žádný problém, přejeme hezký den :-)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné po přerušení kurzu se znovu vrátit a dodělat ji? Děkuji
Dobrý den, ano je to možné. Od podání přihlášky máte na absolvování autoškoly rok a půl, hezký den :-)
Dobrý den, zaslechla jsem něco o zpřísňování pravidel v autoškolách. Chtěla jsem se zeptat, zda je to pravda a popřípadě od kdy by změny měly platit? Děkuji
Dobrý den, nic konkrétniho nebo závazného zatím na světě není, tuším, že byl v tomto smyslu předložen nějaký návrh zákona v parlamentu, ale kdy má dojít k prvnímu čtení natož ke schvalování netuším. Žádné konkrétní informace k tomuto tématu nemám.
Chtěl bych moc poděkovat kolektivu autoškoly hlavně Paní Tiché a Panu Klosovi za výbornou autoškolu kterou jsem dneska dodělal.V autoškole to bylo moc dobré ,všichni hodní a vyšli jste člověku vstříc.Vaší autoškolu každému doporučím.At se vám hodně daří do budoucna
Moc Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás a naše učitele velmi důležitá, jsme velmi rádi, že se Vám u nás líbilo. Vynasnažíme se i do budoucna, aby takových příspěvku přibývalo. Za Vaše doporučení Vám budeme vděčni, ať se Vám daří a děkujeme :-)
Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...
Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...
Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...
Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...
Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...