Aktuality

Na tomto místě bude prostor pro Vaše případne dotazy a připomínky. Rádi si vyslechneme Vaše podněty, jsme tady hlavně pro Vás.

tým autoškoly Ostrava
*AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.*

Přihlašovací jméno

Přihlašovací heslo

Položky jsou povinné.

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

od: Pavel P-
Zdravím, 29.3 sem udělal úspěšně závěrečné zkoušky :-). Tímto bych chtěl poděkovat panu Pavlíkovi, který se mnou vydržel všechny jízdy i s mými otrávnými otázkami, panu Žáčkovi, který se mnou přežil závěrečné jízdy :-), určitě vaši autoškolu doporučím, děkuji všem za ochotu a přeji mnoho dalších úspěšných žáků
Odpověď od Autoškola Ostrava Vlasta Tichá:
Dobrý den, za Vaší pozitivní zpětnou vazbu jseme Vám velmi vděční, ani nevíte jak je pro nás důležitá, moc Vám děkujeme. Za Vaše laskavé doporučení Vám budeme vděčni, to je pro nás ta nejlepší pochvala. Přejeme Vám mnoho úspěchu a bezpečných kilometrů za volantem, ať se Vám daří :-)
od: Sylva
Dobrý den, včera jsem úspěšně absolvovala zkoušky. Děkuji všem, a hlavně velké díky p. Hudcovi. Můžu jen a jen doporučit.
Dobrý den, moc Vám gratulujeme, Váš úspěch nás nesmírně těší, p. Hudcovi vše vyřídíme bude mít ohromnou radost, ať se Vám daří mějte se hezky :-)
od: anonym
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se kondiční jízdy navíc (250,- za 45 min.) platí učiteli přímo v autě. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, ano kondiční jízdy lze platit učiteli přímo v autě, hezký den :-)
dobry den chtela jsem se zeptat kdy jsou dalsi terminy na autoskolu dekuji
Dobrý den, v naší autoškole lze začít ihned, stačí se jen dostaviti do jedné z našich učeben s vyplněnou přihláškou, těšíme se na osobní setkání a přejeme hezký den :-)
Dobrý den CHtěla bych se zeptat, zda bude výuka zdravovědy v pondělí 4.4. a od kolika hodin. Děkuji a přeji hezký den
Dobrý den, výuka Zdravovědy probehně 4.4. od 17 hodin, tak jak je uvedeno zde na našich webových stránkách v sekci "učebny", hezký den :-)
Dobrý den, mám v plánu udělat si rychlokurz, ale bohužel jsem na Vaších internetových stránkách nenašla informace k trvání tohoto kurzu i se závěrečnýma zkouškama. A jak to je s teorií, je přítomnost nutná? Díky a pěkný den
Dobrý den, vážíme si Vašeho zájmu. Nejkratší možná doba rychlokurzu je 17 dní, ale doporučuje se doba delší + 8 dní na závěrečnou zkoušku. Přitomnost na hodinách teorie je dle zákona nutná. Zkuste prosím v této věci kontaktovat p. Tichou (776216927) jsem si jist, že Vám nabídne individuální studijní plán, přejeme hezký den :-)
K autoškole nemám žádné výhrady (doporučuji), k přístupu učitelů taky ne (nejlepší a nejochotnější je p. Tichý), ale pozor na komisaře (začínající na CH!!) :-)
Dobrý den, jsme šťastni, že jste byla u nás spokojena, Vaše pochvala pro nás znamená velmi mnoho, p. Tichému vše vyřídíme, bude mít velkou radost. Přejeme Vám mnoho úspěchů do dalších let s řidičákem :-)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda probíhá výuka u učebnách Střední školy telekomunikační a zda-li ano, tak v který den a v kolik hodin ? Nebo jestli se jedná o výuku pouze pro skupiny studentů té školy. Děkuji za odpověď hezky den .
Dobrý den, tato učebna je určena pro studenty tamní školy, pokud by však Váš zájem o tuto učenu trval, lze se domluvit s p. Tichou (776216927) na tom, že by jste docházel tam, přejeme hezký den :-)
dobry den chtela bych si u vas udelat ridicak na B rychlokurz je prosim mozne se domluvit s vasimy ucitely , zdali je mozne abych nemusela dojizdet do centra casove mi to nevychazi tak se se chtela zeptat je mozne se domluvit na jinem miste dekuji predem hezky den .
Dobrý den, vážíme si Vašeho zájmu, kontaktujte prosím v této věci p. Tichou, jsem si jistý, že udělá vše pro to, aby Vám vyšla vstříc. Vemte však prosím v úvahu, že valná část závěrečné zkoušky se odehrává v centru Ostravy, protože se na zkoušku vyjíždí od Ostravského magistrátu, který se právě v centru nachází. Jsme toho názoru, že je nevhodné, aby student strávil půl hodiny z jízdy cestou do centra (kde se nacvičují situace na závěrečnou zkoušku) a další čas odvozem domů. S tímto máme velmi špatné zkušenosti. Z tohoto důvodu se snažíme, aby jízda začínala již v centru Ostravy, i když určitý prostor na dialog s učitelem na toto téma tam je :-) děkujeme za pochopení a přejeme hezky den :-)
Dobrý den, je u vás možné dělat řidičské oprávnění skupin B a E a pokud ano, dohromady ? A popřípadě jaká je cena. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, vážime si Vašeho zájmu, ale v současné době bohužel výcvik na sk. E neprovádíme, hezký den :-)
dobry den mate už pobočku v hrabuvce ve špaličku??? a pokud ne tak kdy dekuji predem za odpověd
Dobrý den, omlouváme se, ale k této záležitosti nejsou k dispozici žádné iformace, hezký den :-)
od: Veronika
Dobrý den.chtěla bych se zeptat, kam mám volat,když si chci domluvit seznámení s vozidlem.průkazku už mám,ale nevím jestli mám volat paní Tiché nebo rovnou nějakému z učitelů. Děkuji za odpověd :-)
Dobrý den, pokud máte průkazku volejte p. Tichému 773650996, hezký den :-)
od: Pirát silnic
Dobrý den, po zhruba tříměsíční pauze bych si u vás chtěl dokončit autoškolu. Bohužel se mi podařilo ztratit kartičku do které se zapisují jízdy. Přednášky už mám poctivě odchozené a tak se chci zeptat jak mohu získat kartičku novou, abych mohl konečně začít s jízdama... Děkuji za odpověď...
Dobrý den, pokud jste ještě nezačal s jízdama, tak s vyhotovením nové průkazky žádný problém nebude, stačí nás navštívit na jedné s našich učeben a p. Tichá Vám ráda vydá novou, hezký den :-)
od: Tereza K.
Dobrý den, je možné udělat u Vás během letních prázdnin řidičský průkaz včetně závěrečné zkoušky, přestože budu plnoletá až na konci října? - za předpokladu, že samotný řidičský průkaz bych obdržela až v mé plnoletosti. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, před dosažením plnoletosti, lze absolvovat celou autoškolu, ovšem závěrečnou zkoušku lze vykonat až po dosažení 18-ti let, těšíme se na Váš případný zájem :-)
od: Alex.Gabrielová
Přemýšlíme, do které autoškoly přihlásit dceru. Chybí mi u Vašeho rozvrhu výuky rozpis počtu hodin, které u jednotl.disciplín má v ceně posluchač absolvovat + počet jízd.Můžete mi to, prosím, upřesnit?Děkuji.
Dobrý den, výuku teorie má u nás klient zcela zdarma a může odebrat tolik hodin teorie, kolik si bude sám přát. Počet hodin jízd je stanoven zákonem na 28 x 45 minut, těšíme se na Váš případný zájem a přejeme hezký den :-)

Přejít na stranu: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59

20.8.2024

Změny v silničním zákoně
Nový silniční zákon, který zavádí řidičské průkazy na zkoušku s dvouletou lhůtou, vyvol ...

20.8.2024

Poctivý student autoškoly z Havířova
Dvanáct tisíc korun vypadlo muži z Havířova u parkovacího automatu na ulici J. Švermy v čás ...

20.8.2024

Nové změny v zákoně pro neslyšící studenty
Pro osoby se sluchovým postižením může být získání řidičského oprávnění značně komp ...

21.1.2018

Žena porodila během závěrečných zkoušek z autoškoly
Server Novinky.cz informoval o případu ženy, která začala rodit během závěrečné zkoušky v ...

10.1.2018

Muž přišel na řidičské zkoušky v autoškole se dvěma promile v krvi
Dvaatřicetiletému muži, který v pondělí skládal řidičské zkoušky v autoškole, naměřili ...

NAŠI PARTNEŘI

Ahol Janáčkova konzervatoř

AUTOŠKOLA Vlasta Tichá s.r.o.,
Vlasta Tichá,
M. Bajera 6038/3, 708 00 Ostrava - Poruba
Tel.: 776 216 927